Στις 5/5/2026 και ώρα Ελλάδας 05:08 π.μ. ο Άρης απ’ τις 19ο 30’ Κριού θα σχηματίσει αρνητική όψη Τετραγώνου -90ο – με τον Δία απ’ τις 19ο 30’ Καρκίνου.
Η συγκεκριμένη όψη είναι αρνητική για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί : 6-9/4, 9-11/7, 10-13/10, 7-10/1 καθώς τους φέρνει μεγαλεπίβολα σχέδια και αδιαφορία για τις συνέπειες των πράξεών τους, όπως επίσης και ρίσκο με ενδεχόμενες αποτυχίες αλλά και μία κατασπατάληση δυνάμεων και πιθανές παράνομες ενέργειες.
Το Τετράγωνο Άρη – Δία έχει διάρκεια από 3/5 μέχρι 7/5.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες μεταξύ 18ης έως 21ης μοίρας των Ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω).
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990