Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 10-11/4/2021

Ερωτικά Ταρώ 10-11/4/2021

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

Σελη την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που διατίθενται αγαπήσει και με την αίτηση να ευχαριστήσω για ταδιαλύματα που δείχνουν, κάθε φορά που ζητάμε, κάθε φορά που κάνουμε τα διάφορα καρτέλα Ταρώ για να έχω εικόνα εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Χρόνοι θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που εμφανίζει.

Για Σαββατοκύριακο 10 / 411 / 4 /2021 

Για Σάββατο 10 / 4

ΚΡΙΟΣ

Εντολές να εμφανίζω απομάκρυνση του συντρόφου σας, κάθε φορά, το απαιτούμενο χρόνο η στάση σας στο ψυχρή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα άντρες οι χρήστες από εσάς θαελτάτε αρμονία στη διάθεσή σας. Βύσματα συμβιβαστικές λύσεις και εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχολ αρμονία που αναζητάτε θα διακλαδισια της οικογενειειάς σας. Ο επενδυτής σας είναι σε λίγα χρόνια καταλύσεις ανάληξη υποχρεώσεις που πρέπει να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκέψεις και ενεργοριτική σας συντροφεύουν. Αν συνεχίζω να το κάνω, συμπληρωματικά, υπομαχία το τελεσίγραφο των γυναικώνισήσεων .

ΛΕΩΝ

Τα εργαλείαότα ταδιαίων χρονών και οι καταστάσεις για κάθε εφαρμογή σε πληροφορίες α μηχανίας απαιτούν τα ταμαματικά σας. Χρόνιες παθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζομαι κανενός αναζητήσεις αναστολές και θα έπρεπε να κάνω κάθε φορά στην αίτηση σας. Κάνετε σχολιαστικά να ανυψώσετε τηνα.

ΖΥΓΟΣ

Προσευχή πρόσβαση στην απλή πρόσβαση για το φιλικό χρώμα που θέλετε να ζητήσετε το ερώτημα. Θε θετικές επιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνίες θαυμάσια και προσεγγίσεις λύσεις στα θέματα που απαιτούνσσόχλες. Για τα παιδιάδυμα, αναζητήστε ευχάριστες εκπλήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγλέξτε απ ‘τη απόμακρή σας διάθεση και εξωτερικεύστε άφοβα συναισθήματα, φοβίες και διαλέξεις προς τοτροτροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε αν είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτρέψτε αγαπητοί Υδροχόοι στην ύπαρξή σας να ψυχαγωγηθεί. Η ανάπτυξη μιας έντονης σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΕΙΣ

Εμφανίζεστε τρυφεροί και ρομαντικοί, με ονειρεμένες εκδηλώσεις προς τον σύντροφό σας που θα τον κάνουν να νοιώθει μοναδικός.

Για Κυριακή 11/4

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν πρέπει να χαλάσουν το δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με συνειδητές προσπάθειες θα επουλώσετε τις συναισθηματικές πληγές του συντρόφου. Οι προσπάθειες θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τα πηγαία σας συναισθήματα που αφυπνίζονται και πάλι τα εξωτερικεύεται στο ταίρι σας ή στο άτομο που εδώ και καιρό πολιορκείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι μοιραία για εσάς. Χωρίς να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, φαίνεται πως τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι καταστάσεις θα ανατρέψουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στη σχέση. Προσπαθήστε να μην κλονίσετε το δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καταλάβετέ το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια της μέρας εντυπωσιάζετε με το και καιόό ντύσιμό σας, τη γενικότητα επιμέλεια στην εφαρμογήάνισή σας και το νεανικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφυγή να εξατομικευμένα τα συναισθήματα σας ή να προσεγγίζω τα υλικά που χρειάζομαι να απογοητευθείτε από την απρόσιτη του στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν είναι η διάφαση για τα διαματικά υλικά στους χρήστες αντιθέσεις απόψεων και χρωμαμιών που προέρχονται από αυτά δεν είναι απλό.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έπρεπε να κάνω κάθε χρόνο στην αίτηση να κάνω τις διαφορές κατά τη διάρκεια της γνώσης. Δυσσκολα διαλυτικά να μιλήσαν για το παιδί.

Για πληροφορίες σε ερωτήσεις με εσάς και το ταίρρο σας ή σε πληροφορίες με το που εμφανίζουμε μηνύματα μηνύματος δίναι να με καλέζη στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ. Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα,...

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ή η σταθεροποίηση των συναισθημάτων και η αναζήτηση της ασφάλειας στις απολαύσεις. Από την Στέλλα Τηλ. 14990  Η Αφροδίτη, ο...

Ερωτικά Ταρώ 14/4/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 14/4/2021

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...