Στις 18/3/2026 και ώρα 18:09 η Αφροδίτη απ’ τις 15ο 10’ Κριού, θα σχηματίσει γωνία 90ο δηλαδή Τετραγώνου με τον Δία απ’ τις 15ο 10’ Καρκίνου.
Η επίδραση της συγκεκριμένης όψης διαρκεί από 17/3 μέχρι και τις 19/3.
Το Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία φέρνει αδικαιολόγητη αισιοδοξία που με τις σειρά της φέρνει λανθασμένη κρίση σε οικονομικά ζητήματα αλλά και διάθεση σπατάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής. Η συγκεκριμένη όψη ενδεχομένως να φέρει και διάθεση για παράνομες ερωτικές σχέσεις.
Η επίδραση της όψης είναι αρνητική σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που γεννήθηκαν : 2-4/4, 4-6/7, 6-8/10, 3-5/3.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες μεταξύ 14ης έως 16ης μοίρας των Παρορμητικών Ζωδίων – Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου.
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990