Στις 26/4/2026 στις 20:43 θα προκύψει στον Ουράνιο θόλο μία θετική όψη 60ο –Εξαγώνου- της Αφροδίτης απ’ τις 03ο 07’ Διδύμων με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στις 03ο 07’ Κριού.
Η συγκεκριμένη όψη έχει διάρκεια από 25/4 μέχρι και 27/4, είναι θετική για ερωτική και καλλιτεχνική έκφραση, φέρνει εκλέπτυνσης σχέσεων, αυξάνει αλληλέγγυες κινήσεις και ταυτόχρονα και δίνει μία ώθηση των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα είναι ευεργετικό για την αισθηματική ζωή Κριών και Διδύμων που γεννήθηκαν : 22-24/3, 22-24/5 που τους προτρέπει να εκφράσουν συναισθήματα και να συμπεριφερθούν αλληλέγγυα.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες μεταξύ 2ης έως 4ης μοίρας Κριού, Διδύμων.
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990