Για Τρίτη 27/5/2025
Η Σελήνη θα βρίσκεται 02ο 17’ Διδύμων έως 17ο 19’ Διδύμων.
Σελήνη Τρίγωνο με Πλούτωνα στις 02:14: Η Σελήνη απ’ τις 03ο 42’ Διδύμων σχηματίζει ευνοϊκή όψη Τριγώνου με τον Ανάδρομο Πλούτωνα απ’ τις 03ο 42’ Υδροχόου ενισχύοντας ψυχικά και συναισθηματικά και φέρνοντας θάρρος και αντοχή σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.
Σελήνη Σύνοδο με Ήλιο (Νέα Σελήνη) στις 06:02 : Η σύνοδος του Ήλιου με τη Σελήνη στις 06ο 05’ Διδύμων που είναι η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει θετικά με γεγονότα και καταστάσεις Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.
Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους Πλανήτες και τον Ήλιο, καθώς και στο Ζώδιο όπου βρίσκεται ο Δορυφόρος της Γης –η Σελήνη.
Θα δίνεται πάντα η θέση και οι όψεις της Σελήνης για την επόμενη μέρα, ενώ κάθε Παρασκευή θα γίνεται ανάρτηση για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Η Ώρα είναι Ώρα Ελλάδας σε μορφή 24ώρου, ενώ έχει υπολογιστεί εάν είμαστε σε Χειμερινή ή Θερινή ώρα.
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για την επίδραση της Σελήνης, των Όψεων της και της θέσης της και τις επιδράσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας, καλέστε στο 14990