Στις 24 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα Ελλάδας 09:05 π.μ., θα προκύψει Τρίγωνο του Ήλιου απ’ τις 01ο 27΄ Ζυγού με τον Ανάδρομο Πλούτωνα απ’ τις 01ο 27΄ του Υδροχόου.
Η συγκεκριμένη όψη θεωρείται ευνοϊκή για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 21-23/5, 23-25/9, 21-23/1 καθώς θα έχουν διάθεση δημιουργίας, αντιμετώπισης καταστάσεων, σεξουαλική διάθεση και η όψη τους επηρεάζει θετικά από 23 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η όψη γενικότερα θα φέρει μία σχετική εύνοια και σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ενώ θα αποδειχθεί θετική και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες του Ωροσκοπίου τους μεταξύ 1ο με 3ο των Ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο).
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990