Στις 23/4/2025 στις 20:10 ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο Ζώδιο Ταύρου απ’ τις 03ο 47′ θα σχηματίσει αρνητική όψη Τετραγώνου -90ο– με τον Πλούτωνα απ’ τις 03ο 47′ του Υδροχόου.
Η συγκεκριμένη όψη έχει διάρκεια από 22/4 μέχρι και 24/4, είναι ιδιαίτερα δυνατή και φέρνει ισχυρά ένστικτά, διάθεση απομόνωσης και περιορισμού, δυναμώνει σεξουαλικά ένστικτα και εμπλέκονται διαθέσεις καταστροφικές και ακραίες.
Η επίδραση της όψης είναι αρνητική σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν : 22-24/4, 25-27/7, 25-27/10, 22-24/1 που τους επηρεάζει κάνοντάς τους ακραίους στη συμπεριφορά και με ελάχιστο αυτοέλεγχο.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες μεταξύ 3ης έως 5ης μοίρας των Σταθερών Ζωδίων – Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό, Υδροχόο.
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990