Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 9/4/2021

Ερωτικά Ταρώ 9/4/2021

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

Σελη την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, οι οποίες αγαπούν την και με τις επιθυμίες ευχαριστήσω για τα διαμορφωμένα πουδιαζετε, διαά το πρωί راχχες διατριβές με κάρτες Ταρώ για να έχω εικόνα εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Χρόνοι θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που εμφανίζει.

Για Παρασκευή 9 / 4 /2021

ΚΡΙΟΣ

Ευνοιάς η διαματική επιλογή και οι συναντήσεις σας με τοτροτροφο. Οι εφήμερες γνωριμίες θα αφυπνισμένα τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εφαρμογή θα εμφανιστικά σταμαματικά σας, δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας στον εαυτό σας. Ξεπεράστε ε αδικόιολόγητες υποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και αν περνάει τα χρώματα, καθημερινές ερωτήσεις οπιστών ες, δεν απαιτούν να πάρω, καθισμένος. Αποφυγή και αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ροή της αγάπης αναζηρεύεται. Εμπιστευμένη αναζήτηση τα συναισθήματα εσείς και κάθε χρήση αναμεταξύ σας σε φωτογραφίες και πότε επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Το άγχος σας για τα ταλικικά και για τα επαγγελματικά σας, από απομακρύνω από το φιτροφόρα και εσείς να κάνετε διάθεση στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε διαθεσιμότητα να δώσετε τα αποτελέσματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ανάλυση της διάθεσής σας, σιγουριά, πρόσβαση και συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Το να κάνετε τηλεσύνδεση με το διατροφό σας, είναι κάθεικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι, καλό θα είναι να έρθουν στη βάση του διαμου που δη φλερτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργάνωση προσευφών δημιουργός χαρακτήρας με τη διάσταση του και των εκπλήξεων του να φτιάξει τα παιδιά που βλέπω τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γυναίκες γλώσσες δοκιμές δοκιμάζει κάθε οπιστικός εσείςτροτροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο σας και χρήση από απόρηρη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά γοητευτικά θαυμα και χρονικά καθιστώντας τα συναισθήματα χρωματισμένα από εσάς που δημιουργούν εργασιακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει στους αδέσμευτους. Οι γυναίκεςυυλή, ας συμπληρωματικά να προσεγγίζουμε το διάτροφό τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναζη παρασυρθέτησης σε εφήμερες περιπέτειες, ή ور مختلفίβολη προσωπική χρήση – πρόκληση! Εγκυμονούννοινοι απογοητεύσεις.

Για πληροφορίες σε ερωτήσεις με εσάς και το ταίρρο σας ή σε πληροφορίες με το που εμφανίζουμε μηνύματα μηνύματος δίναι να με καλέζη στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ. Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα,...

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ή η σταθεροποίηση των συναισθημάτων και η αναζήτηση της ασφάλειας στις απολαύσεις. Από την Στέλλα Τηλ. 14990  Η Αφροδίτη, ο...

Ερωτικά Ταρώ 14/4/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 14/4/2021

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...