Ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο Ζώδιο Των Διδύμων, συναντά τον Ουρανό στις 22/5/2026 και ώρα 17:26 Στις 01ο 30′ Διδύμων.
Η συγκεκριμένη όψη έχει διάρκεια από 21/5 μέχρι και 23/5, είναι ιδιαίτερα εκρηκτική φέρνοντας ένταση, αντιπαραθέσεις, διάθεση επαναστατική, ακραίες αντιδράσεις και εκκεντρικές τάσεις.
Η επίδραση της όψης είναι αρνητική σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς που γεννήθηκαν : 21-23/5, 23-25/8, 22-24/11, 19-21/2 που τους επηρεάζει κάνοντάς τους νευρικούς, εριστικούς, ιδιαίτερα επιθετικούς και επιρρεπείς σε ατυχήματα και με απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο πλανήτες μεταξύ 1ης έως 3ης μοίρας των Μεταβλητών Ζωδίων – Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθείς.
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990