Στις 23 Νοεμβρίου 2025 και ώρα Ελλάδας 21:19, θα προκύψει Εξάγωνο του Ήλιου απ’ τις 01ο 45’ Τοξότη με τον Πλούτωνα απ’ τις 01ο 45’ του Υδροχόου.
Η συγκεκριμένη όψη θεωρείται ευνοϊκή για Τοξότες, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 22-24/11, 20-22/1 καθώς θα έχουν διάθεση δημιουργίας, αντιμετώπισης καταστάσεων, σεξουαλική διάθεση και η όψη τους επηρεάζει θετικά από 22 μέχρι και 24 Νοεμβρίου.
Αυτή η όψη γενικότερα θα φέρει μία σχετική εύνοια και σε Σκορπιούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ θα αποδειχθεί θετική και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες του Ωροσκοπίου τους μεταξύ 1ο με 3ο Τοξότη, Υδροχόο.
Από τον Κώστα Κονδύλη
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της συγκεκριμένη όψης στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990