Σταύρος Μιχαήλος

Ο Σταύρος Μιχαήλος, πνεύμα ανήσυχο και κοσμοπολίτικο, έχει ταξιδέψει σε όλο το κόσμο με εφαλτήριο την Αυστραλία, όπου γεννήθηκε. Είναι αυτή η έμφυτη φύση του για αναζήτηση και κοσμογονικό πειραματισμό, που τον έκανε από πολύ μικρή ηλικία να «ψάχνεται», έχοντας αναπτύξει μια έκτη διαισθητική αίσθηση με οράματα που έβλεπε από μικρός.

«Από πολύ μικρός έβλεπα πράγματα τα οποία πραγματοποιούνταν χωρίς οι γονείς μου να δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Το θεωρούσαν συμπτώσεις. Όσο μεγάλωνα το χάρισμα αυτό γινόταν ολοένα και πιο έντονο. Πότε δεν φοβήθηκα το χάρισμά μου. Συνειδητοποίησα ότι αυτή ήταν η φύση μου και το χρησιμοποίησα για να προσφέρω σε όσους έχουν ανάγκη.» εξομολογείται, ο Σταύρος Μιχαήλος.

Ο μελλοντολόγος – οραματιστής αποφάσισε να αξιοποιήσει το χάρισμά του να προβλέπει το μέλλον και το έμφυτο ταλέντο του στην επικοινωνία για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Οι επιτυχημένες και ακριβείς προβλέψεις του αποτέλεσαν την καλύτερη διαφήμιση για αυτόν και έτσι η αναγνώριση και η παραδοχή του χαρίσματός του, δεν άργησε να έρθει. Από «στόμα» σε «στόμα» διαδόθηκαν οι ικανότητές του, έχοντας 100% επιτυχία στις προβλέψεις του και το ταλέντο του στη συμβουλευτική λύση των προβλημάτων.

Η καλή του φήμη και η απόλυτη επιτυχία στις προβλέψεις, του έφεραν πολλές προτάσεις από την τηλεόραση και τα περιοδικά, έτσι ώστε να βοηθήσει με αξιοπιστία περισσότερο κόσμο. Πάρα την δημοσιότητα και την προβολή και το τεράστιο προσωπικό πελατολόγιο που έχει από σταρ, σελέμπριτι, πολιτικούς και καλλιτέχνες, πάνω από όλα του αρέσει να χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να βοηθάει απλούς ανθρώπους με καθημερινά πραγματικά προβλήματα. Για αυτό άλλωστε, έχει πολλές τιμητικές διακρίσεις από την ΕΜΕΤ για την ψυχοθεραπευτική του ικανότητα και δίπλωμα από την Ελληνική Επιστημονική Τέχνη «Ο Πύθειος Απόλλων».

Τα λόγια είναι περιττά για τον διάσημο αστρολόγο-μελλοντολόγο-οραματιστή, Σταύρο Μιχαήλο!

Αν δεν θέλετε να “παίζετε” με τη ζωή σας και επιζητάτε ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, τηλεφωνήστε στο 14990 και βάλτε τέλος στη αβεβαιότητα!