Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 3/12-4/12/2022 

Ερωτικά Ταρώ 3/12-4/12/2022 

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 3/12-4/12/2022 

Για Σαββατο 3/12/2022

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον κοινωνικό τους περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές του παρελθόντος μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας προς το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Ίσως πολλοί από εσάς να έχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα η ισχυρή σας αυτοπεποίθηση θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ 
Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, είναι πιθανόν σήμερα κάποιο άτομο απ’ το στενό σας κύκλο να έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει φιλονικίες με το σύντροφο στο σπίτι, επηρεάζοντας την οικογενειακή ατμόσφαιρα, το συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι καλή για να ψυχαγωγηθείτε, να διασκεδάσετε και για να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας γενικότερα θα σας βοηθήσουν σήμερα το βράδυ να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα ξοδέψετε και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν ταιριάζουν από εσάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά των περισσοτέρων Ιχθείων. Βρίσκετε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση.

Για Κυριακή 4/12

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και ζήστε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι ασήμαντες αφορμές δεν θα χαλάσουν το δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν δεν θέλετε η ανασφάλεια να εισβάλει και πάλι στη ζωή σας, μην επιστρέψετε σε χαμένες ιστορίες. Εάν θέλετε να επιστρέψετε ξεκαθαρίστε για ποιο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή, γυρίστε το χρόνο πίσω και προσπαθήστε να κατανοήσετε τα λάθη σας το περασμένο καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ
Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αποφάσεις σας σχετικά με την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας.

ΖΥΓΟΣ 
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας προς το σύντροφό σας. Το βράδυ περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφό σας γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη και παγερή του συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνειδητοποιείστε επιτέλους πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Ή θα αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και κάποιες στιγμές πλήξη ή θα έχετε αμφιβολίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού (30/1/2023)

Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού (30/1/2023) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 30/1/2023 και ώρα Ελλάδας 04:16 π.μ., ο Ερμής απ’ τις 14ο 57’ Αιγόκερου, θα σχηματίσει...

Τρίγωνο Ήλιου – Άρη (30/1/2023)

Τρίγωνο Ήλιου – Άρη (30/1/2023) Από τη Γωγώ Τηλ. 14990 Στις 30/1/2023 στις 03:45 π.μ., ο Ήλιος απ’ τις 09ο 53’ Υδροχόου σχηματίζει Τρίγωνο με τον Άρη...

Ερωτικά Ταρώ 30/1/2023

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 30/1/2023

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...