Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 13/8-14/8/2022 

Ερωτικά Ταρώ 13/8-14/8/2022 

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 13/8-14/8/2022 

Για Σαββατο 13/8/2022

ΚΡΙΟΣ
Όσοι από εσάς είναι εδώ και μέρες δυσαρεστημένοι από την πορεία του δεσμού τους, σήμερα θα πάρουν την οριστική απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αναζητάτε την αποκλειστικότητα, αλλά εσείς δεν φέρεστε μέχρι τώρα όπως θα έπρεπε. Για να διατηρηθεί ο δεσμός σας, αλλάξτε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εκφράστε τα όσα αισθάνεστε, αλλά μην είστε σήμερα σχολαστικοί σε κάποια πράγματα που πιθανόν να κλονίσουν την σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Καρκίνους θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία. Το βράδυ εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ
Ο αισθησιασμός σας και η γοητεία σας θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων και θα σας είναι εύκολο να κλέψετε την καρδιά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

ΖΥΓΟΣ 
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας και πάλι δοκιμάζετε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα μοιραία πάθη, οι απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό με πρωταγωνιστές εσάς! Πλούσιος φαίνεται θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοούνται οι συναντήσεις με φίλους και εραστές. Το βράδυ αγαπητοί μου, θα αποκαλύψετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή.

Για Κυριακή 14/8

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα είναι ερωτική! Κάντε ένα δωράκι ή μία έκπληξη στον αγαπημένο/η σας και πλησιάστε τον περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή κατά τη διάρκεια της μέρας επηρεάζεται θετικά και αγγίζοντας το τέλειο! Ο σύντροφος θα έχει κι αυτός καλή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ευαισθητοποίηση και οι υπαρξιακές ανησυχίες που έχετε δεν θα πρέπει να εισβάλλουν στη σχέση σας προβληματίζοντας το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε το βάθος των συναισθημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Κάποιες καταστάσεις, ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς και την υπομονή σας.

ΖΥΓΟΣ 
Κατά τη διάρκεια της μέρας θα αναζητήσετε την καλύτερη νοητική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η στάση σας, βοηθά τη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η επιβεβαίωση σας μέσα απ’ τους ανθρώπους που έλκουν το ενδιαφέρον σας, είναι ενισχυμένη, κατευθύνοντας τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο φιλικοί με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Ξεφορτωθείτε συναισθηματικά ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ίσως να ερωτευτείτε ή να γοητευτείτε από κάποιον από το παρελθόν σας. Ένα μήνυμα αγάπης που περιμένατε, επιτέλους έρχεται!

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (7/10/2022)

Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (7/10/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 7 Οκτωβρίου 2022, στις 06:55 π.μ. ώρα Ελλάδας, ο Ερμής απ’ τις 26ο 07’ Παρθένου...

Ερωτικά Ταρώ 7/10/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/10/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/10/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...