Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 6/8-7/8/2022

Ερωτικά Ταρώ 6/8-7/8/2022

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 6/8-7/8/2022 

Για Σαββατο 6/8/2022

ΚΡΙΟΣ
Το άγχος που έχετε αποκτήσει απ’ την καθημερινότητα δεν επιτρέπει σε εσάς και στον αγαπημένο σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

ΛΕΩΝ
Φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΖΥΓΟΣ 
Ο δεσμός σας ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας. Βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία με το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ευχάριστη για εσάς και το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει φίλοι μου να δείτε τα πράγματα ανάλαφρα. Φλερτάρετε, διασκεδάστε κατακτήστε και βρεθείτε με κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας και η διασκέδαση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κινδυνεύετε τη σημερινή μέρα να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.

ΙΧΘΕΙΣ
Κινδυνεύετε τη σημερινή μέρα να παρασυρθείτε από έντονα και επιπόλαια συναισθήματα, αλλά και από την πληθωρική έως εκρηκτική τους εκδήλωση.

Για Κυριακή 7/8

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων για τα άτομα που τελευταία σας πολιορκούν αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή σας φέρνουν σε θέση άμυνας και αμηχανίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι σκέψεις σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Μ’ αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα θέλετε περισσότερο τη συζήτηση και τη διαλεκτική ρήξη με τον σύντροφό σας. Σεβαστείτε με ευλάβεια δικές του απόψεις.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφος σας περιποιείται την εμφάνισή του και προβάλλει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας, σας φέρνει κοντά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Πιθανόν να αντιμετωπίσετε αισθηματικές δοκιμασίες. Κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την επαγγελματική σας θέση πλησιάζοντάς σας ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ 
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε αφοσίωση απ’ το σύντροφο αλλά εσείς μάλλον εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα συνειδητοποιήστε πως η αισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από αλλαγές. Οι ανοιχτές πληγές αποτελούν γνώμονα σύνεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι βαθιές και ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν εδώ και καιρό στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ασυνείδητα εμφανίζετε μία ανταγωνιστική διάθεση προς το σύντροφό σας που θα μπορέσει να διοχετευθεί είτε σε κοινές δραστηριότητες και σπορ.

ΙΧΘΕΙΣ
Καλό θα είναι να σας αφήσει για λίγο ελεύθερους ο σύντροφός σας για να επιλέξετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Αντίθεση Ήλιου – Κρόνου (14/8/2022)

Αντίθεση Ήλιου - Κρόνου (14/8/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 14/8/2022 20:10, ο Ήλιος απ’ τις 21ο 54’ Λέοντα θα σχηματίσει αρνητική όψη Αντίθεσης με...

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 15/8/2022 – 21/8/2022

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 15/8/2022 - 21/8/2022 Από την Έρη Τηλ. 14990 Σ’ αυτό το άρθρο σας δίνονται οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Κινέζικης Αστρολογίας. Για να βρείτε το...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 14/8-20/8/2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...

Ερωτικά Ταρώ 13/8-14/8/2022 

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...