Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 25/6-26/6/2022

Ερωτικά Ταρώ 25/6-26/6/2022

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 25/6-26/6/2022 

Για Σαββατο 25/6/2022

ΚΡΙΟΣ
Το πάθος θα διακατέχει την αισθηματική σας ζωή, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Συζητήστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε την υποστήριξή του. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μπορεί η παρέα σας να σας βοηθά να ξεφύγετε απ’ τις δυσχέρειες της καθημερινότητας, αλλά ο ερωτικό σας σύντροφος θα θέλει να έχει την αποκλειστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ
Για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες σήμερα τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ 
Η δίψα σας γι’ ανεξαρτησία σας ωθεί ν’ απορρίψετε κάθε συναισθηματικό σύνδεσμο. Αλλάζετε διεύθυνση ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και το βράδυ σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Τα ερωτικά πάθη ‘φουντώνουν‘ αλλά θα υποστείτε εμπλοκή στην έκφρασή τους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική σας ζωή. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και δείτε τα λάθη σας.

Για Κυριακή 26/6

ΚΡΙΟΣ
Έμφαση δίνετε στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. Αναζητάτε το ρομαντισμό και παρασύρεστε σε απολαύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε άφοβα τις αντιλήψεις σας στο ταίρι σας και ελάτε πιο κοντά. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

ΖΥΓΟΣ 
Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποια αισθηματική συνάντηση, είναι πιθανόν να πραγματοποιήσετε, κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είστε δημιουργικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν τον αγαπημένο σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε και πάλι τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...