Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 14/5-15/5/2022 

Ερωτικά Ταρώ 14/5-15/5/2022 

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 14/5-15/5/2022 

Για Σαββατο 14/5/2022

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τη συμπεριφορά σας κάνοντάς σας απαιτητικούς προς το σύντροφό σας. Το βράδυ είναι βέβαιο πως δεν θα ανεχτεί τις ιδιοτροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες σήμερα σας φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Μην αφήσετε τις διαφορές να κλονίσουν το δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Καθώς φαίνεται είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα όνειρά σας και την ίδια σας τη ζωή με το ταίρι σας. Απομακρυνθείτε από τους ενδοιασμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει κίνδυνος διάλυσης ή αντιπαράθεσης μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα πιστεύετε πως οι υποχωρήσεις σας δεν εκτιμώνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ωφέλιμο για τα αισθηματικά σας να κλείνεστε τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας. Η στάση σας απομακρύνει κάθε πιθανότητα βελτίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχηματισμοί συνθηκών θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Το βράδυ αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου για να αποφύγετε αντιζηλίες και ερωτικά καβγαδάκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στα αισθηματικά κάποιων του ζωδίου σας. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής δείχνουν να μην έχουν διάρκεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα οικογενειακό μέλος ή φιλικό πρόσωπο να παρέμβει ή να επηρεάσει τις αισθηματικές σας αποφάσεις.

Για Κυριακή 15/5

ΚΡΙΟΣ

Μην διστάζετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ούτε να φοβάστε πιθανή απόρριψη που θα ρίξει τον εγωισμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα απαιτούνται θυσίες προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορούν να γίνουν αιτία για να διαλυθεί η σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες το βράδυ, θα σας συναρπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναδεικνύεται ο δυναμισμός και το χιούμορ σας. Μπορείτε να γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να βγείτε νικητές στο παιχνίδι της αγάπης.

ΛΕΩΝ

Εάν σήμερα αναζητήσετε την ανεξαρτησία σας από τον σύντροφο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα πληρώσετε και το ανάλογο τίμημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε εφήμερες περιπέτειες, ή μία ερωτική πρόταση – πρόκληση! Θα απογοητευθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα σήμερα χωρίς εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας έτσι τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλκετε κάποια άτομα που δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα απέναντί σας. Θα ενδώσετε;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γοητεία σας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε τους θαυμαστές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφεθείτε στην μαγεία των στιγμών της σημερινής μέρας. Βγάλτε τις μάσκες, αποκαλύψτε ο ένας προς τον άλλο τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα προβλέπεται για εσάς συναρπαστική! Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας.


Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα (19/5/2022)

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα (19/5/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 19 Μαΐου 2022 και ώρα 15:11, θα προκύψει Τρίγωνο του Ήλιου απ’ τις 28ο 30’...

Ερωτικά Ταρώ 19/5/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 19/5/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα (18/5/2022)

Σύνοδος Άρη - Ποσειδώνα (18/5/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 18/5/2022 και ώρα Ελλάδας 09:33 π.μ. ο Άρης θα βρεθεί σε Σύνοδο με τον Ποσειδώνα...