Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Δίας στον Κριό (11/5/2022)

Ο Δίας στον Κριό (11/5/2022)

Ο Δίας στον Κριό (11/5/2022)

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Η παρουσία του Μεγάλου Ευεργέτη του Πλανήτη Δία στο Ζώδιο του Κριού από 11/5/2022 και ώρα 02:22 π.μ. ώρα Ελλάδας έως 28/10/2022 και ώρα Ελλάδας 08:12 π.μ. που θα επιστρέψει στους Ιχθείς φαίνεται να ευνοεί κυρίως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αλλά και Δίδυμους, Υδροχόους καθώς τους δίνει τάσεις ανάπτυξης, εύνοια, ενώ η συμπάθειά τους θα είναι πόλος έλξης για τον καθένα και ίσως γίνουν πάρα πολύ αγαπητοί και κοινωνικοί, αρκεί να προσέξουν να μην γίνουν υπερβολικοί, πέρα ορίων υπεραισιόδοξοι όπως και ανεύθυνοι.

Ο Δίας απ’ τον Κριό θα αναπτύξει τη δράση, την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό ενώ θα ενισχύσει αρχηγούς και στρατιωτικούς.

Η επίδραση του Δία απ’ τον Κριό στα Ζώδια :

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Δία θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο του Κριού επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη. Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τον Κριό επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διελαύνοντας ο Δίας τον Κριό και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ τον Κριό φέρνει επιτυχίες σε όσους Τοξότες ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Δία απ’ τον Κριό θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου. Καλέστε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα (4/12/2022)

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα (4/12/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 4/12/2022 στις 09:12 π.μ. θα προκύψει στον Ουράνιο θόλο μία αρνητική όψη 90ο –Τετραγώνου-...

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 5/12/2022 – 11/12/2022

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 5/12/2022 – 11/12/2022 Από την Έρη Τηλ. 14990 Σ’ αυτό το άρθρο σας δίνονται οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Κινέζικης Αστρολογίας. Για να βρείτε το...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 4/12-10/12/2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...

Ερωτικά Ταρώ 3/12-4/12/2022 

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...