Home ΖΩΔΙΑ Αφιέρωμα στον Υδροχόο

Αφιέρωμα στον Υδροχόο

Από τον Σταύρο Μιχαήλο
14990

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το δεύτερο από τα ζώδια του χειμώνα. Η περίοδος που διέρχεται ο ήλιος από τον Υδροχόο είναι περίπου από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου και σηματοδοτεί την καρδιά του χειμώνα. Το γένος του είναι αρσενικό, η ποιότητα του σταθερή ,και στοιχείο του είναι ο αέρας. Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός « σύγχρονη αστρολογία »και ο Κρόνος « παραδοσιακή αστρολογία » Στον Υδροχόο ο Ερμής βρίσκεται σε έξαρση ο Ήλιος σε αδυναμία και ο Ποσειδώνας σε πτώση. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι ο Ανθρωπισμός, η Ελευθερία ,η Εκκεντρικότητα ,η Επανάσταση, η Αντίδραση ενάντια σε κάθε περιορισμό, το Προοδευτικό μυαλό και η Καινοτομία. Έχει δύναμη συγκέντρωσης και του αρέσει να βρίσκει τις αιτίες των πραγμάτων διακατέχεται συχνά από ισχυρογνωμοσύνη ιδιομορφία και αλαζονεία, νομίζοντας πως αυτός μόνο ξέρει τον σωστό τρόπο για όλα. Γίνεται δογματικός και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε άλλες μεθόδους εκτός από τις δικές του. Του αρέσουν τα μηχανήματα και η τεχνολογία, είναι μελετηρός του αρέσει το διάβασμα, και είναι καλά πληροφορημένος αγαπάει πολύ την ελευθερία του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον περιορίσει.

Ο Υδροχόος κατέχει το χάρισμα της έμπνευσης και της διάγνωσης των σκέψεων των άλλων, για το λόγο αυτό συναντάμε ανάμεσα στα άτομα του Υδροχόου μυστικιστές φιλοσόφους αποκρυφιστές αναμορφωτές ακόμα και ασκητές. Μετέχει σε ομάδες οι οποίες έχουν σκοπό τη μόρφωση και τη βελτίωση των μαζών είναι ευγενικός φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή ,έχει χτυπητές συμπάθειες και αντιπάθειες. Είναι ευφυής, καλός, φιλεύσπλαχνος και κάνει πολλούς φίλους. Τους οποίους λατρεύει και κάνει τα πάντα για αυτούς, για την επιδίωξη ενός στόχου είναι υπομονετικός και καρτερικός. Η κοινωνική του θέση δέχεται πολλές μεταβολές λόγω του μεγάλου ρίσκου που συχνά τολμάει και παίρνει. Με τη βοήθεια της ατομικής του ενέργειας κατορθώνει πάντοτε το ακατόρθωτο. Αν και τα υλικά αγαθά δεν τον απασχολούν, συχνά έχει απώλειες οικονομικές που τις προκαλούν οι φίλοι, οι σχέσεις, και τα άτομα του περιβάλλοντος του. Τα πιο συνηθισμένα επαγγέλματα ενός Υδροχόου είναι εφευρέτης, αναμορφωτής ψυχολόγος, μεγάλος επιστήμονας και γενικά άτομο ανώτερης και Ανώτατης μόρφωσης και διανοητικότητας.

Οι διαπροσωπικές του σχέσεις διακατέχονται από αστάθεια, συνήθως δεν εκδηλώνει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται, με αποτέλεσμα να δείχνει απόμακρος και αδιάφορος, παρόλα αυτά αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη αυτό θα γίνει για μία και μόνο φορά και τότε μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια. Αν όμως τύχει και κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του και να φαίνεται αδιάφορος, όμως θα είναι προσκολλημένος με το παρελθόν και το άτομο που αγάπησε. Ο σύντροφος του πρέπει πάντα να προσέχει και να σέβεται την απεριόριστη ελευθερία του εάν θέλει να μην τον χάσει. Ο Υδροχόος πραγματοποιεί πολλά ταξίδια για διάφορους λόγους, θρησκευτικής, πολιτικής, ή και επιστημονικής φύσης. Γενικά είναι ψύχραιμο ζώδιο και ο μόνος φόβος που μπορεί να τον επηρεάσει σε βάθος και να γίνει νοσηρός είναι ο φόβος της δέσμευσης με ένα άτομο, αλλά από έναν Υδροχόο δεν έχουμε να περιμένουμε παρά μόνο εκπλήξεις. Ο Υδροχόος είναι πολύ δραστήριος γεμάτος ένταση και ρυθμό μέχρι του σημείου να «δονείτε» , εύκολα εξαντλείται, αλλά οι «μπαταρίες» του το ίδιο εύκολα επαναφορτίζονται.

Ο Υδροχόος είναι αέρινο ζώδιο, διανοητικό είναι νευρικός, φιλόδοξος και πρόθυμος να φτάσει στην υπερκόπωση. οι εναλλασσόμενες διαθέσεις του συχνά τον οδηγούν σε κάποια μορφή νεύρωσης. Οι ασθένειες από τις οποίες μπορεί να προσβληθεί ένας Υδροχόος είναι τα οιδήματα των κάτω άκρων οι κιρσοί, οι δερματολογικές παθήσεις και οι διάφορες νευρολογικές διαταραχές. Τα νευρολογικά του προβλήματα είναι το στρες, η κατάθλιψη, οι και νευρώσεις, γι αυτό στην δίαιτα του πρέπει να περιλαμβάνονται τροφές πλούσιες σε βιταμίνη «Β». Ανατομικά το ζώδιο του Υδροχόου εξουσιάζει τα κάτω άκρα τους αστραγάλους της κνήμες, την περόνη και κάθε τι που έχει σχέση με την ενέργεια του σώματος. Με σκοπό να είναι υγιής πρέπει να έχει έναν οργανωμένο τρόπο ζωής να ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή να κάνει διαλογισμό, χαλάρωση, αναπνοές, ασκήσεις γιόγκα και να ασκείται κάνοντας σπορ. Ωστόσο πρέπει να μάθει στη ζωή του να χαλαρώνει και να διοχετεύει την ενεργητικότητα του με σύστημα στις διάφορες δραστηριότητες.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ:

Υδροχόος με Κριό

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ο κριός ζώδιο της φωτιάς. Όταν έχουμε ανθρώπους με το στοιχείο του αέρα και της φωτιάς μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά μεταξύ τους, και να «χτίσουν» μία πολύ γόνιμη προσωπική σχέση, ή οποία θα έχει πάθος, ερωτισμό και κατανόηση.

Είναι και οι δύο λάτρεις της ελευθερίας – και της ανεξαρτησίας, έτσι μπορούν να χαρούν τον έρωτα χωρίς να καταπιέζουν ο ένας τον άλλο έχοντας, μια πολύ ικανοποιητική και σεξουαλική επαφή. Και οι δύο εκτιμούν την ειλικρίνεια και την επικοινωνία, κάτι που θα κρατήσει τη σχέση τους ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανείς από τους δύο δεν είναι κτητικός η επιρρεπής στην ζήλια. Δεδομένου ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά δραστήριοι και ζωηροί, η σχέση τους είναι απίθανο να γίνει βαρετή και μονότονη. Το καλύτερο σχετικά με αυτό το ζευγάρι είναι ότι και οι δύο σέβονται την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Ωστόσο επειδή και τα δύο ζώδια υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως τις απόψεις τους, θα πρέπει και οι δύο να είναι προσεκτικοί όταν υπάρχουν διαφωνίες, διότι πολύ εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε ρήξη. Στον οικονομικό τομέα παρότι ο Κριός δεν φημίζεται για καλός οικονομολόγος εν τούτοις πρέπει να πάρει την διαχείριση στα χέρια του.

Υδροχόος με Ταύρο

Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν μία τελείως διαφορετική άποψη για τη ζωή, εκτός και αν τα ωροσκόπια τους έχουν γήινα στοιχεία. Ο Ταύρος ξεκινά τη ζωή του με στόχο να εξασφαλίσει ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον, μία σταθερή εργασία που να του εξασφαλίζει αρχικά τον «επιούσιο» και αν φυσικά στην συνέχεια αυξήσει τα εισοδήματα του τόσο το καλύτερο. Ο Υδροχόος έχει διαφορετικούς στόχους .Γι αυτόν η ζωή σημαίνει γνώση συμμετοχή στα κοινά και γνωριμίες που θα του επιτρέψουν να καταξιωθεί επαγγελματικά και κοινωνικά. Γι αυτό οι δύο τους γίνονται πολλοί καλοί επαγγελματικοί συνάδελφοι παρά εραστές. Ο Ταύρος είναι κατά των αλλαγών και προτιμά τα πράγματα να μένουν ακριβώς όπως έχουν. Ο Υδροχόος προτιμά να αλλάζει ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής του. Το πείσμα του Ταύρου σε συνδυασμό με την ακαμψία του Υδροχόου μπορεί να οδηγήσει την σχέση σε σημαντικά προβλήματα. Στον έρωτα παρ’ όλες τις υπόλοιπες διαφορές τους μπορούν να ταυτιστούν και να υπάρξει έντονη σεξουαλική έλξη, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις για κοινή μελλοντική πορεία. Τα οικονομικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανήκουν στην δικαιοδοσία του Ταύρου καθ ότι επιζητά υλική και οικονομική πληρότητα στην ζωή του.

Υδροχόος με Δίδυμο

Τα δύο αυτά ζώδια του αέρα νιώθουν ισχυρή έλξη από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους. Ο Υδροχόος με τον Δίδυμο μπορούν να γίνουν ιδανικό ζευγάρι. Μαζί θα απολαύσουν εκτός από μοναδικές στιγμές έρωτα, και μία πολύ καλή επικοινωνία, καθώς είναι και οι δύο επικοινωνιακοί,, έχουν αρκετούς φίλους τους αρέσει η γνώση, και η ενημέρωση. Επιδιώκουν να έχουν μία ερωτική σχέση που θα μπορούν να είναι σύντροφοι αλλά και φίλοι. Ο Δίδυμος θαυμάζει τον Υδροχόο διότι είναι γεμάτος πρωτοποριακές ιδέες απρόβλεπτος και αποφασιστικός από την άλλη πλευρά ο Υδροχόος θα νοιώσει επιτέλους ότι βρήκε το ταίρι του, αφού ο Δίδυμος ικανοποιεί όλα του τα θέλω. Αν και μπορεί να υπάρχουν μερικές φορές διαφορές, όμως καμία από αυτές δεν θα είναι πάρα πολύ μεγάλη για να επηρεάσει αρνητικά την συμβατότητα τους. Στην ερωτική τους ζωή θα υπάρχει έντονη έλξη, καθότι και οι δύο πλευρές λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά. Παρόλα αυτά οι Υδροχόοι θα πρέπει να μάθουν τα κόλπα του ρομαντισμού, έτσι ώστε το υπέρμετρο πάθος των Διδύμων να παραμείνει αμείωτο. Ένα πρόβλημα που ενδέχεται να προκύψει ανάμεσα τους είναι το οικονομικό, λόγω της επαγγελματικής τους αστάθεια.

Υδροχόος με Καρκίνο

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Καρκίνο και έναν Υδροχόο μπορεί να έχει πάθος ένταση και αρκετό ερωτισμό, όμως είναι δύο άνθρωποι που αναζητούν διαφορετικά πράγματα σε μία σχέση. Ο Καρκίνος επιθυμεί μία ερωτική σχέση που θα του παρέχει σταθερότητα σιγουριά επιτυχία και οικογενειακή ζωή. Ο Υδροχόος είναι ασυμβίβαστος δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια και μπορεί να νιώσει ότι πιέζεται από τον υπερβολικό συναισθηματισμό του Καρκίνου. Ο δεσμός τους θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού και για τους δύο είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις μεταξύ τους διαφορές ένας Υδροχόος μπορεί να διδάξει έναν καρκίνο πως μπορεί να γίνει λίγο πιο εξωστρεφείς και κάποιες φορές να χρησιμοποιεί τη λογική αντί της καρδιάς, από την άλλη πλευρά ο Καρκίνος μπορεί να τον διδάξει συμπόνια καθώς και την τέχνη του πως να κάνεις το άλλο άτομο να νιώθει ξεχωριστό. Οι ερωτικές τους σχέσεις δεν φαίνεται να μπορούν να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται τις υπόλοιπες ώρες , αν ωστόσο καταφέρουν και ξεπεράσουν αυτά που τους χωρίζουν θα μείνουν ένα ανεξήγητο και ασυνήθιστο ζευγάρι για μία ζωή    « Έχουν σχέση 150 μοιρών δηλαδή καρμική». Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να γίνουν αιτία σοβαρών προβλημάτων. Ο καρκίνος μπορεί να είναι φιλοχρήματος, αλλά είναι και καλός διαχειριστής. Ωστόσο ο Υδροχόος δεν συγκινείται από τέτοια πράγματα.

Υδροχόος με Λέοντα

Ο Υδροχόος μαζί με τον Λέοντα αποτελούν ένα ενδιαφέρον συνδυασμό γεμάτο πάθος και ερωτισμό. Ποτέ δεν νιώθουν πλήξη όταν βρίσκονται μαζί, και οι δύο αγαπούν τις παρέες και τις εξόδους, γεγονός που κρατά τη σχέση πάντα σε εγρήγορση, μπορεί να έχουν αρκετές αντιθέσεις, όμως η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις . Είναι και οι δύο επίμονοι πεισματάρηδες και πολλές φορές εγωκεντρικοί, ωστόσο αγαπούν την ανεξαρτησία και έχουν κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πολλές σχέσεις μεταξύ Λέοντα και Υδροχόου εξελίσσονται λόγω του ατελείωτου αμοιβαίου θαυμασμού που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Ο Λέων θαυμάζει την ανεξαρτησία και το όραμα του Υδροχόου και ο Υδροχόος τη γοητεία και την αξιοπρέπεια του Λέοντα. Ωστόσο επειδή και τα δύο ζώδια δεν υποχωρούν όταν υπάρχει κάποιο ζήτημα διαφωνίας, θα πρέπει να ελέγχουν το εγώ τους και να μην είναι πολύ ισχυρογνώμονες. Στην ερωτική τους ζωή η πρωτοτυπία του Υδροχόου μπορεί να εντυπωσιάσει τον Λέοντα αλλά και ο Λέοντας μπορεί να ξυπνήσει τις πιο απίθανες και κρυφές επιθυμίες του Υδροχόου με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μαγική. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει και οι δύο να είναι προσεκτικοί ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι αν κρατήσει η σχέση τους, θα ζήσουν ονειρεμένα.

Υδροχόος με Παρθένο

Ο Υδροχόος μαζί με έναν Παρθένο μπορούν να βγάλουν τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του συντρόφου τους. Ο Υδροχόος είναι μοντέρνος και δεν αντέχει τη ρουτίνα με τίποτα, αντίθετα ο Παρθένος είναι πολύ οργανωτικός και ισορροπημένος. Ο Υδροχόος εκνευρίζεται από την επικριτικότητα του Παρθένου όμως θεωρεί πολύ ελκυστική την σταθερότητα που του παρέχει ο σύντροφος του. Ο Παρθένος είναι ζώδιο μεταβλητό και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε κοινωνική περίσταση. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο σταθερό και μπορεί να γίνει παράλογος, ισχυρογνώμων ,και πεισματάρης, θα υπάρξουν στιγμές που θα είναι δύσκολο να καταλάβουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο εάν συνειδητοποιήσουν και οι δύο πως πρέπει να συνεργαστούν για έναν κοινό σκοπό, θα είναι πιο εύκολα να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, διαφορετικά η συμβατότητα της τις σχέσεις τους είναι λίγο αμφίβολη. Ο κάθε ένας θα χαθεί στον δικό του κόσμο, και δεν θα δώσει προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου. Στα δύο αυτά ζώδια αν δεν βοηθούν άλλοι παράγοντες μέσα στα ωροσκόπια τους δεν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη, καθότι και τα δύο είναι ζώδια εγκεφαλικά και όχι συναισθηματικά .Η σχέση τους είναι αδιάφορη και για τους δύο, και αν γίνει θα είναι σύντομη. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να προκύψει ανάμεσα τους σοβαρή διαφορά, καθώς ο Παρθένος υπολογίζει και την τελευταία δεκάρα που ξοδεύει.

Υδροχόος με Ζυγό

Ο Υδροχόος είναι ο τέλειος σύντροφος για έναν Ζυγό. Είναι και οι δύο ζώδια του αέρα και τους αρέσει η επικοινωνία, με αποτέλεσμα η ζωή τους να είναι γεμάτη με συζητήσεις και συναθροίσεις. Έχουν πολλούς φίλους και σπάνια μπορεί να τους δει κανείς χωρίς παρέα. Αγαπούν την ανεξαρτησία τους και θα βρουν εύκολα την ελευθερία, που τόσο πολύ επιθυμούν στη σχέση τους. Κανένας από τους δύο δεν θα απαιτήσει πολλά από τον άλλο. Ο Ζυγός θα λατρέψει την δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία του Υδροχόου, ενώ ο Υδροχόος θα γοητευτεί από την ισορροπημένη και αρμονική φύση του Ζυγού. Ωστόσο ο Ζυγός θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την γοητεία του και την διπλωματία του για να πείσει τον Υδροχόο για την δέσμευση του γάμου. Στην αρχή της γνωριμίας τους η έλξη είναι άμεση και σύντομα νιώθουν την ανάγκη να βρεθούν μαζί, καθώς νιώθουν ο ένας πλασμένος για τον άλλο. Στον έρωτα παρότι είναι και τα δύο ζώδια εγκεφαλικά ταιριάζουν μεταξύ τους τέλεια, καθώς ο ζεστός και αισθησιακός Ζυγός ξέρει πως να διασκεδάσει ερωτικά τον Υδροχόο ώστε να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Πρόκειται για μια αισθησιακή σχέση που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Στον οικονομικό τομέα ο Υδροχόος ίσως να μην δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ωστόσο ο τρόπος που διαχειρίζεται ο Ζυγός τα οικονομικά θα του προκαλεί το ενδιαφέρον.

Υδροχόος με Σκορπιό

Ένας Υδροχόος δεν μοιάζει καθόλου με έναν Σκορπιό και οι δύο έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή. Είναι και τα δύο ζώδια σταθερά ασυμβίβαστα και τους αρέσει να γίνονται τα πράγματα όπως αυτοί επιθυμούν. Ο Σκορπιός είναι πολύ προσηλωμένος πολύ συναισθηματικός διαθέτει έντονο πάθος για τα αγαπημένα του πρόσωπα και χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια. Ο Υδροχόος είναι πολύ πιο ισορροπημένος πρακτικός και έντονα εξωστρεφείς προοδευτικός και δεν αγαπά καθόλου την κτητικότατα, προτιμά να ανήκει στο « κοινό» του παρά σε ένα μόνο άτομο. Ο Υδροχόος έχει πολλούς φίλους και πολλές γνωριμίες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι πολύ στενή. Αντίθετα ο Σκορπιός χρειάζεται μόνο ένα στενό κύκλο φίλων οι οποία θα είναι πιστοί σε αυτόν, όπως εκείνος για αυτούς, έτσι το μεγαλύτερο πρόβλημα συμβατότητας σε αυτή τη σχέση είναι στο συναισθηματικό τομέα. Το κενό αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να καλυφθεί θα πρέπει να εκτιμούν αλλά και να κατανοούν πραγματικά τις διαφορές στις ιδιοσυγκρασίες τους για να προχωρήσει στο χρόνο η σχέση . Οι ερωτικές στιγμές για τον Σκορπιό είναι πολύ σημαντικές ενώ οι ερωτικές διαθέσεις του Υδροχόου είναι περισσότερο εγκεφαλικές γι αυτό αυτή η σχέση καταλήγει να είναι δυσάρεστη και για τους δύο, μόνο αν μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων αναπτυχθεί ένα κοινό αίσθημα επιθυμίας και πάθους θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Επίσης θα υπάρχει και η σχετική γκρίνια για τη διαφορετική αντίληψη που έχουν για τα οικονομικά ζητήματα .

Υδροχόος με Τοξότη

Ένας Υδροχόος και ένας Τοξότης έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία, σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου και απολαμβάνουν τη ζωή. Από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθούν θα νιώσουν καλά. Το χιούμορ του Τοξότη και η εξυπνάδα του, θα τραβήξουν αμέσως τον Υδροχόο καθώς θα πιστέψει ότι αυτός είναι ο τέλειος σύντροφος για αυτόν. Ο Υδροχόος εγκρίνει την ελευθερία του Τοξότη και ο Τοξότης τις κοινωνικές επαφές του Υδροχόου, έτσι μπορούν εύκολα να διατηρούν την πολυπόθητη ελευθερία και ανεξαρτησία τους. Σε γενικές γραμμές η σχέση αυτή έχει συνήθως μεγάλη επιτυχία. Ο ένας εμπνέει τον άλλο πνευματικά διότι οι ευρηματικές ιδέες του Υδροχόου εναρμονίζονται τέλεια με την αισιοδοξία και το όραμα του Τοξότη. Και οι δύο εκτιμούν ο ένας τον άλλον σε επικοινωνιακό επίπεδο και δεν πάσχουν από ζήλια. Πολλές από τις αξίες τους είναι όμοιες και η ανάγκη τους να είναι κοινωνικοί είναι κοινή για τους δύο. Και οι δυο είναι απρόβλεπτα ενεργητικοί και χαρούμενοι, ζουν τον έρωτα, έχουν πλούσια φαντασία και ενδιαφέρουσες σεξουαλικές φαντασιώσεις και πάθος. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή. Καθώς ή έλλειψη ενδιαφέροντος του Υδροχόου και οι τάσεις του Τοξότη να ξοδεύει περισσότερα από όσα του επιτρέπει το πορτοφόλι, συνήθως τους οδηγούν σε μια χαώδη οικονομική κατάσταση.

Υδροχόος με Αιγόκερο

Ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω είναι ένας πολύ μυστηριώδης συνδυασμός. Στην καλύτερη περίπτωση ένας Υδροχόος και ένας Αιγόκερως μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλο. Στη χειρότερη περίπτωση μπορούν να έρχονται σε σύγκρουση σχεδόν κάθε μέρα. Ο Υδροχόος είναι δημιουργικός και έχει την ικανότητα να κατανοήσει τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης, Ο Αιγόκερως είναι πολύ πρακτικός, επιμελής και σταθερός στην προσέγγιση προς τη ζωή, για αυτό ακριβώς τον λόγο και οι δύο μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και ιδιαιτέρως σε συνεργασία που έχει να κάνει με την καριέρα τους. Το πρόβλημα είναι όταν γίνουν ζευγάρι και δεν αφήνουν να βγει στην επιφάνεια ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός που διαθέτουν, διότι οι κινήσεις του ενός ζωδίου θα εκνευρίζουν το άλλο. Για να μπορέσει η σχέση αυτή να είναι καλή θα πρέπει ο Αιγόκερως να είναι πιο διαλλαχτικός σε αυτά που κάνει ο Υδροχόος. Αν τελικά καταφέρουν να ισορροπήσουν τις μικροδιαφορές τους, μπορεί η σχέση τους να έχει διάρκεια στο χρόνο. Παρότι και τα δύο αυτά ζώδια είναι αρκετά αισθησιακά αν δεν βοηθούν άλλοι προσωπικοί πλανήτες μέσα στο ωροσκόπιο τους δεν έχουν μεγάλη ερωτική έλξη, με αποτέλεσμα να είναι δύο καλοί φίλοι παρά σύντροφοι. Και στα οικονομικά θα ύπαρξη γκρίνια ,αλλά και εντάσεις Ο Υδροχόος θα επιθυμεί να δαπανήσει χρήματα ενώ ο Αιγόκερως θα τον θεωρήσει επιπόλαιο και θα προσπαθήσει να τον ελέγχει

Υδροχόος με Υδροχόο

Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά καλός και σίγουρα ο ένας καταλαβαίνει με μεγάλη ευκολία τον άλλο. Σε μια σχέση αγάπης μεταξύ δύο Υδροχόων θα υπάρξει περιπέτεια και ενθουσιασμός, και οι δύο αγαπούν την ελευθερία και σέβονται την ατομικότητα του άλλου έχουν πολλούς φίλους, και τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους στα προβλήματα τους. Και οι δύο προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή αλλά όταν είναι μόνοι αφήνουν να φανούν τα συναισθήματα τους. Ποτέ δεν αφήνουν τις διαφορές τους να επισκιάσουν την σχέση σας. Είναι και οι δύο πνευματικοί και προοδευτικοί, τα πάνε τόσο καλά ψυχικά, που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα είναι οι καλύτεροι φίλοι, αν δε είναι εραστές. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και θέλουν να κάνουν πάντα τους συντρόφους τους χαρούμενους και ευτυχισμένους. Το μόνο πρόβλημα μεταξύ δύο Υδροχόων είναι ότι και οι δύο είναι ζώδια του αέρα και συνήθως είναι συναισθηματικά υπεροπτικοί και απρόσωποι , με αποτέλεσμα να δημιουργείται πολλές φορές η εικόνα ότι ο σύντροφος τους δεν τους αγαπάει ή δεν τους φροντίζει. Ωστόσο υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία μεταξύ τους και δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Στον οικονομικό τομέα για να μπορέσει το ζευγάρι να έχει κάποια άνεση θα πρέπει να αναλάβει την διαχείριση εκείνος που έχει περισσότερο «γη» στο ωροσκόπιο του.

Υδροχόος με Ιχθύ

Όταν υπάρχει έλξη μεταξύ Ιχθύ και Υδροχόου υπάρχει μεγάλη δημιουργία και συμπόνια. Αυτά τα δύο ζώδια είναι ιδεαλιστές τόσο σαν ζευγάρι όσο και σαν προσωπικότητες. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο πολύ ανεξάρτητο, που θέλει να συμμετέχει παντού και να δίνει την βοήθεια του, όπου του την ζητάνε. Ο Ιχθύς αν καταλάβει ότι πρέπει να είναι δίπλα του και να του δώσει εμπιστοσύνη και στήριξη σε αυτό που κάνει θα τον έχει κερδίσει για μια ολόκληρη ζωή. Και οι δύο μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για το απόκρυφο ή τη μεταφυσική. Αρχικά αυτή η σχέση μπορεί να φαίνεται τέλεια, διότι μεταξύ τους υπάρχει φροντίδα και στήριξη .Καθώς περνά ο καιρός ο Υδροχόος μπορεί να ανακαλύψει ότι ο Ιχθύς είναι πολύ εύθραυστος και η αρχική γοητεία να στραφεί σε αμηχανία και απογοήτευση, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο Ιχθύς είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη. Ο Υδροχόος έχει την τάση, να έχει πάντα μία λογική βάση και τείνει να βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά. Έτσι βρίσκει ότι οι ιχθύες είναι παράλογοι δρουν κυρίως με το συναίσθημα και κοιτάζουν τα περισσότερα πράγματα υποκειμενικά. Σαν ερωτικοί σύντροφοι στην αρχή της σχέσης τους, θα περάσουν αξέχαστες στιγμές. Το σεξ αναμεταξύ τους θα είναι γεμάτο ρομαντισμό και οι συζητήσεις τους ατελείωτες. Η σχέση τους θα μπορέσει να εξελιχθεί σε έναν ευτυχισμένο γάμο, αν και οι δυο είναι προετοιμασμένοι για συμβιβασμούς στους βασικούς τομείς της ζωής τους. Στα οικονομικά για να μπορούν να έχουν κάποια άνεση θα πρέπει να αναλάβει τη διαχείριση εκείνος που έχει στο ωροσκόπιο του περισσότερο «γη» .    

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...