Home ΖΩΔΙΑ Αφιέρωμα στους Διδύμους

Αφιέρωμα στους Διδύμους

Από τον Σταύρο Μιχαήλο
14990

Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το τρίτο από τα ζώδια της Άνοιξης. Η περίοδος που διέρχεται ο Ήλιος από τους Διδύμους είναι περίπου από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου και σηματοδοτεί το τέλος της Άνοιξης. Το γένος του είναι Αρσενικό, η ποιότητα του Μεταβλητή και στοιχείο του είναι ο Αέρας. Κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής, εδώ ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται σε έξαρση, ο Δίας σε αδυναμία και ο Νότος σε πτώση. Οι Δίδυμοι έχουν αέρινο παρουσιαστικό, είναι συνήθως ψηλοί, αδύνατοι, υπερκινητικοί, με πολύ ευκίνητα δάχτυλα και με βήμα ζωηρό και γρήγορο. Ο τρόπος ομιλίας τους είναι πάντα γρήγορος και αναλυτικός και δεν μπορεί εύκολα κάποιος να προσδιορίσει την ηλικία τους. Τα βασικά χαρακτηριστικά των Διδύμων είναι η εγκεφαλικότητα, η αναζήτηση της ποικιλίας, η εξυπνάδα, η εξαιρετική αντίληψη, η ομιλητικότητα, η ζωηράδα, η ευελιξία, η πειστικότητα, η ανυπομονησία για να μάθουν πράγματα, η λογική σκέψη, οι κυμαινόμενες διαθέσεις, η αγάπη για την αλλαγή, τα ταξίδια και τα καινούργια πράγματα. Ο Κυβερνήτης τους Ερμής τους δίνει έξυπνο μυαλό και ευχέρεια στην έκφραση, η αντίληψη τους όμως υστερεί καμία φορά σε βάθος, καθώς αντιλαμβάνονται γρήγορα τα πάντα, αλλά με κάποια δόση επιπολαιότητας.

Μαθαίνουν πολύ εύκολα και λατρεύουν την μάθηση, ωστόσο έχουν ελάχιστη ικανότητα συγκέντρωσης, αφού η προσοχή τους μπορεί εύκολα να διασπαστεί. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα της επικοινωνίας, είναι πολυμήχανοι, διαμεσολαβητικοί και κριτικοί. Θέλουν διαρκώς να αλλάζουν τα γεγονότα και τις καταστάσεις γύρω τους, είναι πάντα ανοιχτοί στις νέες ιδέες, συναναστρέφονται με διάφορους ανθρώπους και μαθαίνουν πολλά από αυτούς. Βρίσκουν λύση σε όλα τα προβλήματα, τα δικά τους και των άλλων, με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και εφευρετικό τρόπο και είναι ετοιμόλογοι σε πολύ μεγάλο βαθμό κάθε στιγμή. Αγαπούν ιδιαίτερα τα αδέρφια και τους φίλους τους και έχουν πολύ στενές επαφές μαζί τους. Στις διαπροσωπικές τους σχέσεις είναι πολύ εκφραστικοί, μοιάζουν ψυχροί και έχουν ανάγκη από εγκεφαλική επικοινωνία. Εξαιτίας του δισυπόστατου χαρακτήρα τους, παρατηρείται μία τάση για σύναψη ταυτόχρονων δεσμών με διάφορα πρόσωπα του αντίθετου φύλου, καθώς δεν μπορούν εύκολα να είναι πιστοί και δημιουργούν διπλές καταστάσεις. Ικανοποιούνται πολύ δύσκολα από μία σχέση και πολύ σπάνια έλκονται ή προχωρούν παρακάτω, αν δεν μιλούν την ίδια «γλώσσα» με τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους. Αγαπούν πολύ τα παιδιά και μπορεί να δημιουργήσουν οικογένεια μόνο και μόνο γι’ αυτό. Δεν μπορούν όμως να στερηθούν εύκολα την ελευθερία τους.

Οι Δίδυμοι περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχουν την τάση να αλλάζουν δουλειές και επάγγελμα. Περισσότερες από μία φορές στη ζωή τους, καθώς τους είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουν σε ποιο επάγγελμα θα πρέπει να συγκεντρώσουν το σύνολο των δυνατοτήτων τους. Δείχνουν μεγάλη κλίση προς τις επιστήμες και γενικότερα τη μάθηση, τη φιλολογία, την τέχνη και τα μαθηματικά, διαπρέπουν ως νομικοί και ως εκπαιδευτικοί. Επίσης τους ταιριάζει το θεολογικό επάγγελμα, αλλά και η δραματική τέχνη, ως εκ τούτου πολλοί ηθοποιοί και δημοσιογράφοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Πολλοί γίνονται άριστοι μυστικοί πράκτορες ή ιδιωτικοί αστυνομικοί, τους αρέσουν τα ταξίδια και ταξιδεύουν πολύ. Η οικονομική τους κατάσταση υπόκεινται σε διαρκείς μεταβολές. Είναι δύσκολο πάντως να γενικεύει κανείς με τους Διδύμους, γιατί συνήθως δεν είναι άνθρωποι σταθεροί και κατασταλαγμένοι. Οι Δίδυμοι είναι πολύ νευρικοί και ανήσυχοι και αυτό τους κάνει και πολύ δύσκολους ως ασθενείς, καθώς αυτή η έντονη νευρικότητα, το αίσθημα ανασφάλειας και οι φοβίες που τους χαρακτηρίζουν, τους κάνουν απειθάρχητους ασθενείς. Οι Δίδυμοι συχνά υποφέρουν από νευρολογικές διαταραχές, έχουν μία έντονη προδιάθεση για πνευμονικές παθήσεις των βρόγχων και παθήσεις των πλευρών. Πολλές φορές τους ταλαιπωρεί κάποια μορφή κατάθλιψης, η βραχνάδα, ο βήχας, η βρογχίτιδα και η γρίπη. Σε ειδικές περιπτώσεις το άσθμα και η πνευμονία, ακόμα υπάρχει μία τάση προς τις νευραλγίες, τους τραυματισμούς των άκρων καθώς και τις ασθένειες των αυτιών. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν: Ωμοπλάτες, βραχίονες, καρποί, δάχτυλα, άνω πλευρές του θώρακα και θύμος αδένας.

Με στόχο την καλή τους υγεία:

1) Πρέπει να τους γίνουν τρόπος ζωής τα κανονικά γεύματα σε κανονικές ώρες.

2) Η διατροφή τους να περιέχει περισσότερα λαχανικά και φρούτα και παράλληλα να τρώνε ψάρια και άσπρο κρέας «πουλερικά», περιορίζοντας το κόκκινο.

3) Να κοιμούνται αρκετά, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ξεκουράζουν το ιδιαίτερα ευαίσθητο νευρικό τους σύστημα.

4) Να συμμετέχουν συχνά σε υπαίθριες δραστηριότητες και σπορ.

5) Να αναπνέουν περισσότερο καθαρό αέρα και να αποφεύγουν αυστηρώς το κάπνισμα.

6) Να αποφεύγουν τα άτομα και τις καταστάσεις που τους κάνουν νευρικούς.

ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ:

Δίδυμοι με Κριό

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα και ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς. Όταν έχουμε ανθρώπους με το στοιχείο του αέρα και της φωτιάς, μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά μεταξύ τους και να «χτίσουν» μία πολύ γόνιμη προσωπική σχέση η οποία θα έχει πάθος, ερωτισμό και κατανόηση. Έχουν και οι δύο μεγάλη φαντασία και η σχέση που μπορεί να δημιουργήσουν μεταξύ τους, είναι αυθεντική και χωρίς φιλονικίες. Είναι και οι δύο λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας, θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι και δεν αντέχουν τις καταπιεστικές σχέσεις. Πρόβλημα στη σχέση θα μπορούσε να είναι η ευθύτητα του Κριού, αλλά και η συνεχόμενη ανάγκη του Διδύμου για φλερτ, που ενδέχεται να κάνει τον     Κριό να νιώσει ανασφάλεια. Ωστόσο δεν παύουν να είναι δύο ζώδια που τους αρέσει να δουλεύουν μαζί σαν ομάδα. Ερωτικά ο Κριός είναι ένας φλογερός και γεμάτος πάθος σύντροφος και θα μπορέσει να χαρίσει στον Δίδυμο, στιγμές έντονου ερωτισμού που σε συνδυασμό με την ανάγκη για πειραματισμό του Διδύμου, θα απογειώσουν την σχέση. Οικονομικά πρέπει να βρουν μία κοινή γραμμή ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν, διότι και οι δύο δεν είναι ιδιαίτερα συγκροτημένοι σε αυτό το κομμάτι. Πάντως δεν παύει να είναι μία σχέση που έχει παρά πολλά καλά στοιχεία και οι πιθανότητες για μία κοινή ζωή είναι πολλές.

Δίδυμοι με Ταύρο

Τα ζώδια που ακολουθούν το ένα μετά το άλλο είναι πολύ διαφορετικά, διότι το ένα έχει ότι δεν έχει το άλλο. Ο Ταύρος είναι σταθερός, του αρέσει να είναι σίγουρος για τις πράξεις του και για τα λόγια του, καθώς είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Ο Δίδυμος είναι ένας κοινωνικός άνθρωπος, που απεχθάνεται την στασιμότητα και θέλει διαρκώς νέες γνώσεις, γνωριμίες και εμπειρίες στη ζωή του. Θα υπάρχουν πολλές και συχνές συγκρούσεις ανάμεσα τους, γιατί βλέπουν την ζωή από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο έχουν και οι δύο πολλά να μάθουν από αυτή τη σχέση, όμως χρειάζεται από κοινού προσπάθεια και προσαρμογή. Εάν ο κτητικός Ταύρος καταφέρει να εξασφαλίσει μία σχέση ασφάλειας, χωρίς να στερεί την ελευθερία του Διδύμου, τότε τα πράγματα ενδέχεται να κυλίσουν ομαλά. Ερωτικά το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει χημεία, γιατί ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα του Ταύρου είναι πολύ πιθανόν να γοητεύσουν το Δίδυμο, όμως αυτό δεν είναι αρκετό να κρατήσει για πάντα αυτή τη σχέση. Στα οικονομικά υπάρχουν πολλές διαφορές στον τρόπο που τα δύο ζώδια αντιμετωπίζουν το χρήμα. Δεν παύει να είναι μία δύσκολη σχέση που θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη αγάπη και κατανόηση, για να μπορέσουν να προχωρήσουν μαζί στη ζωή.

Δίδυμοι με Δίδυμοι

Λέγεται πως η σχέση μεταξύ δύο Διδύμων, ισούνται με την συνύπαρξη τεσσάρων ανθρώπων. Τους πρώτους μήνες θα θεωρούν πως έχουν την τέλεια σχέση, αλλά μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα αν δεν προσπαθήσουν σκληρά. Αναμφισβήτητα έχουν και οι δύο πολλές ομοιότητες, είναι προσαρμοστικοί, πνευματώδεις, επικοινωνιακοί αλλά και ασυνεπείς, νευρικοί και αδιάκριτοι. Επίσης μία σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που φλερτάρουν τόσο πολύ, θέλει κόπο και τρόπο για να διαρκέσει. Εάν μπορέσουν να αποφύγουν τον ανταγωνισμό και να συνεργαστούν, τότε η σχέση τους μπορεί να είναι εξαιρετικά ευτυχισμένη και αμοιβαία ικανοποιητική. Στον έρωτα τα πράγματα θα είναι μάλλον καλά αν και θα λείπει ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός, που θα μπορούσε να τονώσει περισσότερο αυτή τη σχέση. Ωστόσο δεν παύει να είναι μία ερωτική έλξη με πολύ καλό χιούμορ και κέφι για έρωτα, μαζί μπορούν να απολαύσουν υπέροχες στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες. Η σωστή οικονομική διαχείριση είναι μία σχεδόν άγνωστη διαδικασία και για τους δύο και πιθανόν πολλές φορές να μην μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Γενικά είναι μία σχέση δύσκολη και το πιο πιθανό μεταξύ τους είναι να δημιουργηθεί ένα έντονο πάθος, το οποίο θα έχει πολύ μικρή διάρκεια.

Δίδυμοι με Καρκίνο

Οι Καρκίνοι είναι πολύ προστατευτικά και συναισθηματικά άτομα και η τρυφερότητα που θα δείξουν σε ένα Δίδυμο, θα τον κάνουν να τους λατρέψει. Ο Δίδυμος είναι σκεπτικιστής, αυθόρμητος και κοινωνικός και του αρέσει πολύ το φλερτ, όμως ο Καρκίνος μπορεί να παρεξηγεί αρκετές φορές τον χειμαρρώδη χαρακτήρα του συντρόφου του και να νιώθει ανασφάλεια. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν ο Δίδυμος να κουραστεί από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις ανασφάλειες του Καρκίνου. Παρόλα αυτά η έλξη που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ τους, μπορεί να προχωρήσει σε μία ερωτική σχέση που όμως θα είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας, διότι έχουν εντελώς διαφορετικά ζητούμενα στις ερωτικές τους σχέσεις, που κάνει δύσκολη την ερωτική τους συμβατότητα. Μην ξεχνάμε πως οι Καρκίνοι αγαπούν πολύ τις αγκαλιές και τα χάδια, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανόν από ένα σημείο και μετά να κουράσει το Δίδυμο. Οικονομικά αφήστε τον Καρκίνο να κάνει τον οικονομικό προϋπολογισμό και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Δεν παύει να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, ωστόσο αν ο Δίδυμος καταφέρει να καθησυχάσει τον Καρκίνο για τη σχέση τους, τότε ενδέχεται η σχέση να κυλήσει ομαλά.

Δίδυμοι με Λέων

Η σχέση μεταξύ Δίδυμου με Λέοντα είναι παιχνιδιάρικη και δυναμική, ενώ χαρακτηρίζεται από ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Οι Λέοντες είναι περήφανα πλάσματα και εκπέμπουν μία πολύ ιδιαίτερη ακτινοβολία, η οποία από την αρχή θα τραβήξει την προσοχή ενός Διδύμου. Η ένωση ενός Διδύμου με Λέοντα θα μπορούσε να είναι πολύ εποικοδομητική και αυτό γιατί μεταξύ τους λειτουργούν συμπληρωματικά και είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να χτυπήσει με τα βέλη του και τους δύο. Το ευαίσθητο σημείο στην μεταξύ τους σχέση, είναι ότι ο Λέοντας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον Δίδυμο και θα ζητάει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του συντρόφου του, όμως ο Δίδυμος θέλει να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος και δεν του αρέσει να του επιβάλλονται σε μία σχέση. Ωστόσο παρότι ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα είναι διαφορετικός «ο Δίδυμος θέλει να αναλύει τα πάντα» ενώ «ο Λέων προτιμά τις πράξεις παρά τα λόγια», είναι πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους. Ερωτικά οι δυο τους μπορεί να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές και να νιώσουν πραγματικά ολοκληρωμένοι. Οικονομικά με λίγη καλή συνεννόηση δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, όμως χρειάζεται προσοχή διότι και οι δύο είναι σπάταλοι. Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση έχει πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη.

Δίδυμοι με Παρθένο

Ο Δίδυμος με τον Παρθένο είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες στην μεταξύ τους συνύπαρξη. Για να επιβιώσει η σχέση τους πρέπει και οι δύο να γνωρίζουν, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο καθένας τους τη ζωή και τον έρωτα. Αν και μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι, γιατί μοιράζονται μεταξύ τους την ίδια διάθεση για γνώση και ανταλλαγή απόψεων, η ερωτική σχέση ενδέχεται να περιλαμβάνει αρκετές εντάσεις. Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής με πρακτικό και οργανωτικό μυαλό και θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων σε μία σχέση. Αυτό ασφαλώς είναι πολύ δύσκολο για έναν Δίδυμο, που πάντα επιζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία σε μία σχέση, έτσι αργά η γρήγορα θα κουραστεί να του βάζουν όρια στα θέλω του και τα όνειρα του. Στον έρωτα ο Δίδυμος ζει το παιχνίδι, ενώ ο Παρθένος είναι πιο σοβαρός και μετρημένος, ωστόσο αρκετές φορές όταν υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κατανοήσεις των ιδιαιτεροτήτων τους, μπορούν να συνυπάρξουν σαν ζευγάρι. Οικονομικά θα υπάρξουν διαφωνίες και καλό είναι να κάνει τον οικονομικό προϋπολογισμό ο Παρθένος. Πάντως δεν παύει να είναι μία δύσκολη σχέση που απαιτεί προσπάθεια

Δίδυμοι με Ζυγό

Ο Δίδυμος με έναν Ζυγό μπορούν να συνυπάρξουν μαζί και να προκύψει η τέλεια σχέση η οποία βασίζεται στα πνευματικά ενδιαφέροντα και στην πνευματική ευστροφία. Είναι και τα δύο ζώδια του αέρα, λατρεύουν την κοινωνική ζωή, έχουν πολλούς φίλους και τους αρέσει η διασκέδαση και τα ταξίδια. Έχουν μεγάλη ταύτιση στον τρόπο σκέψης και μπορούν να ανακαλύψουν νέες και διαφορετικές απόψεις, καθώς ο ένας βοηθά τον άλλο να διευρύνει τους ορίζοντες του. Ο Δίδυμος θαυμάζει τον διπλωματικό χαρακτήρα του Ζυγού, που πάντα προσπαθεί να διατηρεί ισορροπία στην ζωή του, αλλά και ο Ζυγός από την άλλη πλευρά θαυμάζει τον δραστήριο και επικοινωνιακό Δίδυμο. Αγκάθι στη σχέση τους είναι η περίεργη εξάρτηση του Ζυγού, που αρκετές φορές κουράζει την ανεξάρτητη φύση των Διδύμων. Ερωτικά παρόλο που και οι δύο είναι ζώδια του αέρα, παίρνουν φωτιά τα πάντα όταν βρίσκονται μαζί, καθώς αρέσει και στους δύο να πειραματίζονται και δεν είναι ιδιαίτερα κτητικοί. Οικονομικά χρειάζεται συνεννόηση για να μην έχουν δυσκολίες. Πάντως είναι μία συμβατή σχέση, η οποία όμως χρειάζεται προσοχή και αρκετούς συμβιβασμούς, για να έχει μακρά πορεία στο χρόνο.

Δίδυμοι με Σκορπιό

Το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο μαγνητισμός ενός Σκορπιού, δεν θα αφήσουν αδιάφορο ένα Δίδυμο. Μεταξύ τους είναι ολοφάνερο πως υπάρχει πνευματική κατανόηση, αλλά ένας Δίδυμος δεν θα καταλάβει ποτέ έναν ισχυρογνώμονα και καταπιεστικό Σκορπιό. Γι’ αυτό όταν αυτά τα ζώδια ξεκινούν μία σχέση μεταξύ τους, πρέπει να καταλαβαίνουν και να δέχονται τις μεταξύ τους διαφορές και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Δίδυμος από τη φύση του είναι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, είναι εξωστρεφείς και υπερκινητικός. Ο Σκορπιός δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας πιστός και σταθερός σύντροφος. Ο Δίδυμος από την πλευρά του δεν μπορεί να αποδεχθεί τον απόλυτο χαρακτήρα του Σκορπιού, αλλά και ο Σκορπιός δύσκολα θα μπορέσει να ανεχθεί την τάση του Δίδυμου για ανεξαρτησία, φλερτ και γνωριμίες. Ερωτικά ο Σκορπιός μπορεί να κάνει το Δίδυμο να νιώσει κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο και να τον ταξιδέψει σε καινούργιους κόσμους, με το πάθος και την ερωτική του δύναμη. Οικονομικά τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα, αν ο Σκορπιός δεν μπορέσει να καταλάβει τις αδιάκοπες ανάγκες του Δίδυμου. Η σχέση μπορεί να έχει βασικές διαφορές, αν όμως υπάρχει αγάπη σε συνδυασμό με την έντονη ερωτική ζωή, μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

Δίδυμοι με Τοξότη

Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για μία ερωτική σχέση. Είναι εξαιρετικά συμβατοί και οποιαδήποτε μικροπροβλήματα και αν συναντήσουν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είναι σίγουρο πως θα τα ξεπεράσουν, καταβάλλοντας ελάχιστη προσπάθεια. Οι Δίδυμοι βρίσκονται απέναντι από τον Τοξότη στο ζωδιακό κύκλο και ο συνδυασμός αυτός παραδοσιακά θεωρείται πολύ καλός. Και οι δύο έχουν μία κοινή επιθυμία για το ταξίδι της ζωής και τους αρέσει διαρκώς να είναι σε κίνηση, επίσης η γενναιοδωρία ενός Τοξότη πάντα γοητεύει ένα Δίδυμο. Το σημείο που θα πρέπει να δείξουν προσοχή και οι δύο τους είναι όταν δημιουργούνται παρεξηγήσεις ανάμεσα τους, διότι είναι και οι δύο ανυποχώρητοι και οδηγούνται στα άκρα, ευτυχώς όμως τα νεύρα τους περνάνε γρήγορα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει συμβατότητα μεταξύ τους, λατρεύουν την πρωτοτυπία και θέλουν μία ερωτική σχέση που να μην τους καταπιέζει και που θα τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες εμπειρίες. Οικονομικά μπορεί μαζί να βρουν κοινούς στόχους, αλλά καλό θα ήταν τις τελικές αποφάσεις να τις παίρνει ο λιγότερο σπάταλος Τοξότης. Γενικά είναι μία πάρα πολύ καλή σχέση με μέλλον και διάρκεια.

Δίδυμοι με Αιγόκερο

Λέγεται πως Δίδυμος και Αιγόκερως μπορεί να μην θυμούνται καν το λόγο για τον οποίο είναι μαζί, καθώς ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετος. Εάν καταφέρουν να λειτουργήσουν από μία βάση αγάπης και αμοιβαίου σεβασμού, θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος κεφάτος, αυθόρμητος, του αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, ο Αιγόκερος είναι άνθρωπος της λογικής που ακολουθεί κανόνες και τα πρέπει σε όλους τους τομείς της ζωής του, προσπαθώντας αργά και σταθερά να εδραιωθεί. Το σίγουρο είναι πως ο Δίδυμος θα βαρεθεί πολύ γρήγορα τον χαρακτήρα του Αιγόκερου, αλλά και ο Αιγόκερος από την πλευρά του θα θεωρήσει τον Δίδυμο ανώριμο και επιπόλαιο. Για να μπορέσει η σχέση τους να έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Ερωτικά οι Αιγόκεροι έχουν αντοχή και ξέρουν να βρίσκουν πάντα τρόπους για να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους. Οικονομικά καλό είναι να αναλάβει την διαχείριση ο Αιγόκερος, καθώς είναι πιο οργανωτικός από έναν Δίδυμο. Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι οι δύο τους, θα είναι πολύ καλύτεροι επιχειρηματικοί συνέταιροι παρά εραστές.

Δίδυμοι με Υδροχόο

Ένας Δίδυμος με έναν Υδροχόο είναι απόλυτα συμβατοί, διαθέτουν και οι δύο πολύ ενέργεια, το μυαλό τους κινείται γρήγορα και μπορούν εύκολα να σκεφτούν νέες και καλύτερες ιδέες, οι οποίες με την αποφασιστικότητα του Υδροχόου μπορούν να εφαρμοστούν. Βασίζονται και οι δύο στην εξυπνάδα τους, ωστόσο η ευέλικτη σκέψη του Δίδυμου μπορεί να βοηθήσει τον Υδροχόο σε στιγμές έντασης, καθώς είναι ζώδια του αέρα και ο πνευματικός τους δεσμός είναι δυνατός και αληθινός. Νιώθουν και οι δύο ισχυρή έλξη από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους και μπορούν να γίνουν ένα ιδανικό ζευγάρι που μαζί θα απολαύσουν, εκτός από μοναδικές στιγμές έρωτα και μία πολύ καλή επικοινωνία. Αν και μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, όμως καμία από αυτές δεν είναι ικανή να επηρεάσει αρνητικά την συμβατότητα τους. Επιδιώκουν να έχουν μία ερωτική σχέση, που θα μπορούν να είναι σύντροφοι αλλά και φίλοι. Στην ερωτική τους ζωή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ταιριάζουν απόλυτα, καθώς αρέσει και στους δύο το σεξ χωρίς ταμπού και γεμάτο πειραματισμούς. Στον οικονομικό τομέα καλό είναι να ακολουθήσουν πιστά ένα οικονομικό πρόγραμμα, για να μην υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο δεν παύει να είναι μία πολύ δυνατή σχέση, που θα μπορέσει να διαρκέσει στο χρόνο, χωρίς πολλές και έντονες διαφωνίες.

Δίδυμοι με Ιχθύ

Ο Δίδυμος με τον Ιχθύ μπορεί να γίνουν δύο καταπληκτικοί φίλοι αλλά και εραστές, διότι ακόμα και όταν έχουν προβλήματα, αυτοί οι σύντροφοι τα ξεχνούν και εύκολα συγχωρούν, διότι κανένα από τα δύο ζώδια δεν βλέπει το λόγο να κρατά μούτρα. Ο Δίδυμος είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος, ο οποίος έχει χιούμορ και κέφι για τη ζωή, ο Ιχθύς είναι άνθρωπος του συναισθήματος, ντροπαλός, ονειροπόλος και ανασφαλής. Ο Δίδυμος θα προσπαθήσει να κάνει τον Ιχθύ να δει τη ζωή από μία πιο λογική οπτική γωνία, αλλά και ο Ιχθύς θα παροτρύνει το Δίδυμο να είναι περισσότερο συναισθηματικός. Το πάθος που συνδέει έναν Ιχθύ με ένα Δίδυμο είναι πολύ έντονο. Το ίδιο έντονα είναι πολλές φορές και τα προβλήματα τους, καθώς ο Ιχθύς μπορεί να πληγωθεί πάρα πολύ εύκολα από τον επιπόλαιο και άτακτο Δίδυμο. Το κοινό τους όμως είναι ότι προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε περίσταση και διαθέτουν ευεξία. Η ερωτική έλξη αναμεταξύ τους είναι έντονη, αλλά παραμένει αβέβαιο το που θα τους οδηγήσει. Πάντως το σεξ είναι και παραμένει το βασικό κίνητρο της σχέσης τους. Κατά ένα περίεργο τρόπο τα προβλήματα αυτού του ζευγαριού λύνονται στο κρεβάτι. Οικονομικά έχουν τελείως διαφορετική αντίληψη ο ένας από τον άλλον και είναι πολύ δύσκολο να βρουν μία κοινή γραμμή. Δύσκολη σχέση που θέλει πολλές προσπάθειες και θυσίες να κρατηθεί στο χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...