Home ΖΩΔΙΑ Αφιέρωμα στον Παρθένο

Αφιέρωμα στον Παρθένο

από τον Ανδρέα Παπιδά
14990

Η Παρθένος ανήκει στα ζώδια της γης είναι το 2ο γήινο ζώδιο με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή.

Η φράση κλειδί ενός Παρθένου είναι <<Εγώ προσφέρω, εγώ αναλύω>>.

Ο Παρθένος αναζητά στον εαυτό του και τους άλλους το τέλειο με καθαρό και καθημερινό τρόπο. Εργάζεται λοιπόν με μέθοδο και με σύστημα προς αυτήν την κατεύθυνση με ακρίβεια, λεπτομέρεια, κριτική και αυτοκριτική.

Αυτή όμως η μανία του για τελειότητα στην καθημερινή ζωή τον φέρνουν αντιμέτωπο με τους άλλους που νιώθουν μεγάλη πίεση από την συνεχή και έντονη κριτική του Παρθένου.

Μετά την λαμπερή εξωστρέφεια του Λέοντα ο εσωστρεφής Παρθένος ανησυχεί ιδιαίτερα για την κριτική που μπορεί να δεχτεί και φροντίζει να τα κάνει όλα τέλεια για να μην την υποστεί.

Διαθέτει καυστικό χιούμορ και απομυθοποιεί τα πάντα .Δεν αρκείται στην πρώτη απάντηση στο ερώτημα του αλλά επιμένει στην πλήρη ανάλυση του θέματος με συχνά ερωτήματα, μέχρι να αποδειχθεί με λογικό τρόπο.

Επειδή λοιπόν είναι πολύ τυπικός, πολύ προσεκτικός και έχει σκοπιμότητα σε ότι κάνει του αφαιρείται η χαρά και η ελαφρότητα του περιττού και άχρηστου που πολλές φορές μας ομορφαίνουν την ζωή .Κάτι λοιπόν σαν ένα υπέροχο πιάτο χωρίς μπαχαρικά.

Προσαρμόζετε πολύ άνετα και γρήγορα σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα και πάντα ζητά την υλική και πρακτική απόδειξη της όποιας θεωρίας.

Προτίμα τον ηγετικό ρολό να τον παραχωρεί και το κάνει με μεγάλη χαρά αφού έτσι μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του πολύ προσεκτικά για να είναι τέλειος και να μην επισύρει κακές κριτικές .Έτσι γίνετε ένας καταπληκτικός συνεργάτης σε κάθε επιχείρηση με πολύ προσήλωση, αφοσίωση και λεπτομέρεια σε ότι και αν ασχοληθεί, αρκεί να αποδεικνύεται με πρακτικό τρόπο και όχι θεωρητικό.

Του αρέσει πολύ η υπηρεσία, είναι υπέρ των φτωχών, των αδυνάτων, των αδέσποτων και κακοποιημένων μικρών ζωών και ασκεί με μεγάλη ευχαρίστηση, αφοσίωση και αγάπη κοινωνικό, φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο .Βέβαια χρειάζεται διευκρίνηση ως προς τον λόγο γιατί καμία φορά κρύβεται ιδιοτέλεια αφού περιμένει απλόχερη αναγνώριση από τους άλλους αν και ο ίδιος δεν την δίνει απλόχερα.

Έχει ταλέντο με τα χεριά, μικρή κλίση στα σπορ και του αρέσει το διάβασμα και η ενασχόληση με την καθημερινότητα.

Στη σχέση θέλει σταθερό σύντροφο που να του δίνει ασφάλεια, σιγουριά, συναισθηματική υπερπλήρωση που δεν θα τον κριτικάρει, θα του εξάπτει την φαντασία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησης του. Δεν δείχνει εύκολα τα συναισθήματα του, είναι πολύ επιφυλακτικός και επιζητά συνεχώς την συναισθηματική αφοσίωση του συντρόφου του .Έχει αρκετές σεξουαλικές αναστολές αφού θεωρεί το σεξ σχετικά βρώμικο και δύσκολα θα επιδοθεί σε σεξουαλικά παιχνίδια που απαιτούν αχαλίνωτο πάθος και φαντασία.

Έχει τάση στην αγαμία και ξέρει να αγαπά με πολύ πρακτικό τρόπο πρέπει να μάθει να είναι λιγότερο απαιτητικός και περισσότερο ανεκτικός .

Στα θετικά του Παρθένου η ανάλυση, η μέθοδος, η λογική η πρόσφορα, η τάξη, η οργάνωση, το πρόγραμμα, η αφοσίωση, η πρακτικότητα, η αποδοτικότητα, η λεπτομέρεια, η λιτότητα και η καθαριότητα.

Στα αρνητικά υπερβολική κριτική, σχολαστικότητα, ιδιοτροπία, συμφέρον, τσιγκουνιά, διστακτικότητα, τυπολατρία, κουτσομπολιό, συντηρητισμός .

Νιώθει πολύ όμορφα όταν εργάζεται και προσφέρει μέσα από αυτό. Έχει μεγάλη αγάπη για τα μικρά ζώα και εύκολα γίνεται κτηνίατρος. Επαγγέλματα που του ταιριάζουν γιατρός, θεραπευτής, διαιτολόγος, βιολόγος, νοσοκόμος, υπάλληλος γραμματέας, μαθηματικός, οικοδόμος, λογιστής, ράφτης, αστυνομικός, κηπουρός, κριτικός.

Υγεία. Θέλει προσοχή στην πολυφαρμακία, εντερικά , κολίτιδα ,δυσκοιλιότητα , στρες, άγχος .Για να είναι καλά λοιπόν πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τον νου του και όχι να τον χρησιμοποιεί ο νους του.;

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ:

Παρθένος με Κριό

Αντιφατική σχέση αυτή αφού ο λογικός Παρθένος θα μετρήσει πολύ καλά την φλογερή και παρορμητική φύση του Κριού. Ο Κριός αγαπά την περιπέτεια και ενεργεί πολλές φορές απερίσκεπτα ενώ ο Παρθένος πρέπει να το σκεφτεί δυο φορές. Ο Κριός έχει απόλυτη ανάγκη για υποταγή και θαυμασμό ενώ ο Παρθένος τον κρίνει και τον προσγειώνει απότομα στην πεζή πραγματικότητα. Ο Κριός είναι άνθρωπος του κόσμου ενώ ο Παρθένος είναι άνθρωπος της ηρεμίας και της φύσης. Η ερώτηση που κάνει ο Κριός στον Παρθένο είναι <<γιατί κάνεις τα πράγματα δύσκολα>> και ο Παρθένος απαντά <<γατί είσαι τόσο πρόχειρος και τσαπατσούλης>>. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι και οι δυο πολύ εργατικοί και ο Παρθένος είναι πολύτιμος συνεργάτης   του αρχηγού Κριού αφού με την τάξη, την λογική και την τακτοποίησή του βοηθά να μεγαλώσει η δουλειά. Σεξουαλικά ο Κριός είναι φλογερός και περιπετειώδης ενώ ο Παρθένος λογικός και παραδοσιακός. Ας αρκεστείτε λοιπόν σε μια καλή επαγγελματική σχέση ή συνεταιρισμό αν και πολλές φορές ο γάμος είναι ένας πολύ κάλος συνεταιρισμός.

Παρθένος με Ταύρο

Ανήκετε και οι δυο στα γήινα ζώδια και η ερωτική Αφροδίτη του Ταύρου έλκεται πολύ από τον εργατικό και καθημερινό Ερμή της Παρθένου .Σχέση που εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια που θέλει ο Ταύρος και την καλή καθημερινή επικοινωνία και τάξη στην ζωή του Παρθένου. Όσον αφορά την επικοινωνία ο Ταύρος αρέσκεται να αναλύει τα θέματα και ο Παρθένος να τα κρίνει και να βρίσκει λογικές και πρακτικές λύσεις που ελαφρύνουν και κάνουν ευκολότερη και πιο χαρούμενη την καθημερινότητα του Ταύρου που αφήνεται στη νιρβάνα και στη χαλάρωση. Το σίγουρο είναι ότι αργά η γρήγορα ο Ταύρος θα επαναφέρει τον Παρθένο στην τάξη αφού η συνεχής ανάγκη του Παρθένου για ομιλία θα τον ενοχλήσει και θα του ζητήσει διάλειμμα. Ακόμη η συνεχής κίνηση από μέρους του Παρθένου δεν πολύ ταιριάζει στον Ταύρο που του αρέσει να αράζει και θα είναι αρκετά απρόθυμος στο να ακολουθήσει τον Παρθένο παντού. Θα παρασύρει σίγουρα ο Παρθένος τον Ταύρο σε εκθέσεις μόδας, ζωγραφικής, συναυλίες, γκουρμέ εστιατόρια και η νόστιμη και ποιοτική μαγειρική που ερεθίζει και τους δυο θα τους δίνει χαρά, αγάπη και μια αρμονική σχέση. Σεξουαλικά η Αφροδίτη του Ταύρου θα ξετρελάνει ερωτικά τον Παρθένο αφού ξέρει να ερεθίζει και να κρατά τον Ερμή του πάντα σε εγρήγορση.

Παρθένος με Δίδυμο

Αν και τα δύο αυτά ζώδια έχουν κυβερνήτη τον πλανήτη Ερμή και με μια πρώτη ματιά θα έπρεπε να ταιριάζουν, ο Δίδυμος έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης από τον Παρθένο. Ο Δίδυμος ενδιαφέρεται για την πληροφορία, την επικοινωνία και την γνώση με καθαρά διανοητικό τρόπο. Δεν εστιάζεται καθόλου στην πρακτική πλευρά των θεμάτων που τον απασχολούν αλλά μόνο στη διανοητική πλευρά, πράγμα που θα εκνευρίσει τον Παρθένο και θα τον κάνει να του ασκεί συνεχή κριτική αφού δεν μπορεί να κατανοήσει πως μπορεί ο Δίδυμος να έχει γνώμη επί παντός επιστητού αλλά πρακτικά να μην κάνει σχεδόν τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι επειδή ο Παρθένος θα φροντίζει έτσι και αλλιώς τις καθημερινές ανάγκες του Διδύμου, ο Δίδυμος θα πετά σαν ανάλαφρη πεταλούδα που είναι, από θέμα σε θέμα, από παρέα σε παρέα και θα ασχολείται με πολλά και διάφορα άσχετα μεταξύ τους διανοητικά συνήθως ζητήματα. Η ζωή λοιπόν με τον Δίδυμο θα είναι μια ζωή που θα τρελάνει τον Παρθένο. Η απάθεια του Διδύμου απέναντι στις καθημερινές υποχρεώσεις θα πρέπει να κάνουν τον Παρθένο να είναι πάντα σε εγρήγορση για την νέα ιδέα που θα έρθει στον Δίδυμο, που κάτι θα έχει μάθει για νέα στέκια, νέους φίλους, νέα κινητά και νέα γκατζετάκια. Ησυχία απούσα λοιπόν για τον Παρθένο όπως και παντελής απουσία προγράμματος και υποχρεώσεων για τον Δίδυμο . Σεξουαλικά οι ανεξάντλητοι τρόποι έκφρασης του Δίδυμου που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια που έχει ο Παρθένος του δημιουργούν άγχος και ενοχικά σύνδρομα. Ο Δίδυμος λοιπόν μάλλον ήρθε στη ζωή του Παρθένου για να τον βγάλει από την ρουτίνα του και να τον μάθει το παιχνίδι και την ανεμελιά της ζωής. Και ποιος ξέρει; Αν κάνει ο Παρθένος τελικά την βουτιά ίσως και να μάθει να κολυμπά.

Παρθένος με Καρκίνο

Η Σελήνη του Καρκίνου είναι πολύ ευαίσθητη, ευμετάβλητη και δραματοποιεί οτιδήποτε της συμβαίνει. Ο Παρθένος από την άλλη θέλει γειωμένες, αναλυτικές και ορθολογικές σχέσεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον βαθύ συναισθηματικό κόσμο του Καρκίνου. Μπορεί στην αρχή ο Καρκίνος να κατακτήσει τον Παρθένο αφού ο ωκεανός συναισθημάτων που θα πλημμυρίσει ο Καρκίνος τον Παρθένο θα του αρέσει πολύ, αφού δεν το πολύ κατέχει το σπορ. Όμως στην προσπάθεια του Παρθένου να αναλύσει τον Καρκίνο θα βγει έξω από τα νερά του και θα παραιτηθεί κουρασμένος, απογοητευμένος και αρκετά τσαλακωμένος αφού δεν θα μπορεί να βάλει τον Καρκίνο σε κάποιο λογικό πρόγραμμα . Η κυκλοθυμία, η γκρίνια και οι συνεχείς όρκοι πίστης και αφοσίωσης που θα προσπαθεί με διαφόρους συναισθηματικούς τρόπους ο Καρκίνος να εκμαιεύσει, όπως και η συνεχής ανάγκη του Καρκίνου για αγκαλίτσες και χαδάκια θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στον Παρθένο που τελικά θα καταλάβει ότι τα βαθιά και δραματικά συναισθήματα που στερούνται λογικής και ανάλυσης δεν του ταιριάζουν. Στον σεξουαλικό τομέα είναι και δυο αρκετά κουμπωμένοι στην αρχή αλλά σιγά σιγά και αφού ο Καρκίνος κόψει τα πολλά γούτσου-γούτσου θα βρουν την χημεία τους και θα γίνουν ένα αρμονικό ερωτικό ζευγάρι. Αν λοιπόν ο καθημερινός και λογικός Παρθένος αντέξει το υπερβολικό συναισθηματικό βάθος του Καρκίνου και ο Καρκίνος γειωθεί στην καθημερινότητα θα έχουμε μια καλή και αρμονική σχέση.

Παρθένος με Λέοντα

Ο συνδυασμός αυτός έχει αρχηγό και τον λένε Λέοντα αφού ο Ήλιος του Λέοντα φωτίζει και δείχνει τον δρόμο στον επικοινωνιακό Ερμή του Παρθένου που με χαρά δέχεται τον ρόλο του. Έτσι κάνει πράξη τις όμορφες και μεγαλοφυείς ιδέες του Λέοντα αλλά με το που θα ισορροπήσει η σχέση και θα τον θεωρεί δεδομένο τον Λέοντα ο Παρθένος, θα αρχίσει να τον κρίνει πράγμα που θα ενόχληση βαθύτατα τον Λέοντα. Έτσι λοιπόν ο Λέοντας θα απογοητευτεί και θα αρχίσει να επιτίθεται στον Παρθένο για την άδικη και μειωτική κριτική που κατά την γνώμη του του ασκεί και θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Παρθένο ή θα βρει άλλους δρόμους επιβεβαίωσης και διασκέδασης. Εάν ο Παρθένος βρει τον τρόπο να ελέγχει και να κατευθύνει τον Λέοντα κάνοντας τον να πιστεύει ότι αυτός επέλεξε αυτή τη λύση και ότι ο Παρθένος απλά την υλοποίησε έχουμε μια πολύ καλή και αρμονική σχέση και μην νομίζετε ο Παρθένος έχει και την εξυπνάδα και την πονηρία του Οδυσσέα να το καταφέρει αυτό. Οικονομικά είναι πολύ καλά αφού ο Παρθένος συμμαζεύει τον αμετροεπή και σπάταλο συνήθως Λέοντα .Θα τους ξεχωρίσετε εύκολα στο σούπερ μάρκετ αφού ο ένας θα φορτώνει και ο άλλος θα ξεφορτώνει το καρότσι. Σεξουαλικά ο Λέοντας πρέπει να κάνει υπομονή και να είναι επίμονος με τον Παρθένο για να καταφέρει να κάνει τον Παρθένο να αποδεχτεί την μεγάλη σεξουαλική γκάμα του Λέοντα. Τελικά ο βασιλιάς θα παντρευτεί τον Παρθένο οικονόμο του σπιτιού που τον έχει ερωτευτεί παραφορά; Η καθημερινότητα θα δείξει.

Παρθένος με Παρθένο

Κοιτάζει λοιπόν ο Παρθένος τον καθρέπτη και αυτό που βλέπει είναι το άλλο του μισό. Ναι αλλά θα απαιτούν ο ένας από τον άλλον την τελειότητα και το ανέφικτο. Συνήθως αυτή η σχέση δημιουργεί αντιπαλότητα και αντιπαράθεση. Αν αποδεχτεί ο ένας τις αδυναμίες και ιδιοτροπίες του άλλου και προσπαθήσουν και οι δυο να μην κρίνουν κι επικρίνουν τον σύντροφο τους θα έχουν μια όμορφη και αρμονική σχέση που θα καθορίζει την καθημερινότητά τους. Η επικοινωνία τους είναι άριστη αφού παρατηρούν, συζητούν και κρίνουν τα πάντα και τους πάντες με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Καλό είναι καμία φορά να το κάνει ο καθένας στον εαυτό του αφού θα επισύρουν αρκετά αρνητικά σχόλια από τους άλλους για την συμπεριφορά τους. Όμορφες βόλτες και εκδρομές θα διανθίζουν την κοινή ζωή τους χωρίς συναισθηματικά δράματα και ανόητους κατά την γνώμη τους ρομαντισμούς. Ηρεμία, τάξη λοιπόν αλλά και έντονη κριτική όπως και μεγάλα διαστήματα απαισιοδοξίας και πεσιμισμού που με συζήτηση και αποδοχή του λάθους από τον έναν θα ανοίγει το παράθυρο της αισιοδοξίας και της αποδοχής στον άλλον. Σεξουαλικά παρά πολύ καλά αφού τους καλύπτουν απόλυτα οι κλασικοί τρόποι σεξουαλικής συνεύρεσης. Άλλωστε το σεξ έχει λίγη βρωμιά όποτε το μπεταντίν καραδοκεί σε κάθε συνεύρεση…. να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!! Σταματήστε λοιπόν τα παιχνίδια του μυαλού μεταξύ σας και ξεκινήστε το παιχνίδι της καρδιάς.

Παρθένος με Ζυγό

Η λυγερόκορμη και αισθησιακή Αφροδίτη του Ζυγού φλερτάρει ασύστολα με τον εφηβικό Ερμή του Παρθένου. Ο Παρθένος θα κοιτάξει στην αρχή επικριτικά τον Ζυγό αφού δεν καταλαβαίνει πως είναι δυνατόν να συμφωνεί με όλα και όλους, να έχει τους πάντες φίλους και να γελά με πολύ μειλίχιο και ευγενικό τρόπο. Ο ίδιος έχει σοβαρές αντιρρήσεις για αυτή την συμπεριφορά και θεωρεί ιδιοτελή, βολεψάκια και ευθυνόφοβο τον Ζυγό. Εάν όμως ο Παρθένος επιμείνει και θελήσει να γνωρίσει καλύτερα τον εξωστρεφή Ζυγό θα ανακαλύψει έναν καινούργιο κόσμο που θα τον βγάλει από την αποστειρωμένη άποψη που έχει για την ζωή. Θα μάθει λοιπόν στον Παρθένο να βλέπει και τις δυο πλευρές ισότιμα και να μην κρίνει τα πάντα . Ο Ζυγός επειδή τον ενδιαφέρουν ουσιαστικά οι σχέσεις θα βοηθήσει τον Παρθένο να ανοιχτεί στις παρέες και τους φίλους, να διασκεδάσει και αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά στον συνήθως κριτικό Παρθένο. Θα ενοχληθεί σίγουρα ο Παρθένος από την δημοσιοσχετίστικη συμπεριφορά του Ζυγού και θα εκνευριστεί με τις συνεχείς επισκέψεις των φίλων στο σπίτι. Άσε που πειράζουν του Παρθένου τα πράγματα του σπιτιού και πρέπει να τα ξαναβάλει στη θέση τους. Σεξουαλικά ο Ζυγός θα διεγείρει τον Παρθένο με την αρμονία και την χάρη του και ο Παρθένος θα αποκαλύψει την εφηβικότητά του όποτε θα υπάρχει χαρά και φως. Αν ο Παρθένος αποδεχθεί ότι η λογική και η τάξη δεν χαρακτηρίζουν πάντα την αρμονία αλλά υπάρχει και η αφηρημένη τέχνη βλέπω γάμο με πολλά παιδιά.

Παρθένος με Σκορπιό

Ένα παράξενο ταίριασμα που μπορεί να κάνει μια αρμονική αλλά και μια καταστροφική σχέση. Ο Σκορπιός θέλει την αρχηγία, τον χειρισμό και την απόλυτη αφοσίωση του συντρόφου του με έμμεσο και κρυφό τρόπο. Ο Παρθένος ως ο υπολογιστής και λογιστής του ζωδιακού νιώθει ότι με αυτόν τον τύπο μπορούν να κάνουν πολλά και ίσως κρυφά λεφτά. Στην αρχή ο Παρθένος θα εκνευριστεί με την κτητικότητα και χειριστικότητα του Σκορπιού αλλά παραδίδοντας την αρχηγεία στον Σκορπιό θα νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη αφού ο Σκορπιός θα φροντίσει με τον πιο συμφέροντα τρόπο για τα υπόλοιπα. Το άσχημο είναι ότι η απαισιοδοξία του Παρθένου με τον πεσιμισμό του Σκορπιού κάνουν ένα μουντό και φοβικό πολλές φορές περιβάλλον. Έτσι θα έχουν μια σίγουρη οικονομική επιτυχία αλλά ο Παρθένος δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε κατ’ ελάχιστον τις βαθιές ψυχικές ανάγκες και ανησυχίες του Σκορπιού. Ο Σκορπιός θα νιώθει πολύ καλά αφού οικονομικά θα πηγαίνουν καλά αλλά συναισθηματικά θα θεωρεί τον Παρθένο ανεπαρκή και πολλές φορές θα τον υποτιμά. Σεξουαλικά θα είναι πολύ μίζερα και ρουτινιάρικα για τον Σκορπιό που η ανεξάντλητη ερωτική παλέτα του δεν περιορίζεται στα φυσιολογικά. Καλή οικονομική συνεργασία αλλά καλό είναι να μην εμπλακεί ο Παρθένος στον ανεξερεύνητο και φοβικό ψυχικό κόσμο του Σκορπιού.

Παρθένος με Τοξότη

Ο Δίας του Τοξότη ενδιαφέρεται για το συνολικό καλό και την συμπαντική αγάπη. Ο Παρθένος ασχολείται με καθημερινά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν την δική του ανέλιξη στην κοινωνία. Το όλον λοιπόν του Τοξότη κοιτά την ατομικότητα του Παρθένου. Δύσκολο ταίριασμα. Ο Τοξότης εκτιμά πολύ την ελευθέρια, την ανεξαρτησία και την φιλοσοφία ενώ ο Παρθένος την ανάλυση, την λεπτομέρεια, την καθημερινή πράξη. Λέμε λοιπόν στον πλούσιο επιχειρηματία να πάρει την λίστα με τα ψώνια της ημέρας να πάει στο σούπερ μάρκετ και όχι απλά να ψωνίσει, που δεν θα το κάνει φυσικά, αλλά να βρει και τις οικονομικότερες τιμές. Κάπως έτσι μοιάζει αυτή η σχέση. Ο Τοξότης δεν καταλαβαίνει για πρόγραμμα, τάξη και καθημερινότητα και ο Παρθένος ταράζεται με την επιπολαιότητα, το ρίσκο και την γαλαντομία του Τοξότη. Αφήνω κατά μέρος την ανάγκη για ελευθέρια που έχει ο Τοξότης που είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Παρθένο. Θα γοητευτεί βέβαια στην αρχή ο Παρθένος από τον Τοξότη αλλά μετά θα τρέχει να σώσει ότι σώζεται. Σεξουαλικά με τον φιλελεύθερο και περιπετειώδη Τοξότη θα τα βρει σκούρα ο Παρθένος και πιθανότατα δεν θα καταφέρει και πολλά . Αν ο Τοξότης νικήσει την φιλελεύθερη φύση του και αν ο Παρθένος ανεχθεί την ακαταστασία σε όλα τα θέματα του Τοξότη ίσως να ζήσουν για λίγο μαζί.

Παρθένος με Αιγόκερω

Ένας πολύ κάλος και δυνατός συνδυασμός . Σαν ζώδια της μητέρας γης που είναι και οι δυο θέλουν να πατάνε γερά στα ποδιά τους και έτσι από την πρώτη ματιά βλέπουν ο ένας στον άλλο κάτι γνώριμο και ελκυστικό. Με τον πηγαίο αυτοσαρκασμό και την κριτική του Παρθένου γύρω από όλους και όλα θα κάνει τον αυστηρό Αιγόκερο να γελάσει και έτσι θα αρχίσει να τον εμπιστεύεται και να του μιλά σιγά σιγά για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες του. Αν ο Παρθένος αποκτήσει την εμπιστοσύνη του Αιγόκερου γίνεται πραγματικά μια πολύ σημαντική σχέση. Έτσι ο Παρθένος κατακτά τον Αιγόκερο που νιώθει ότι βρήκε τον σύντροφό του και έχει δίκιο αφού θα έχει βρει έναν σύντροφο που θα τον βοηθά με την λεπτομερή και οργανωτική του δράση να πραγματοποιήσει ο Αιγόκερος τους στόχους του. Γήινοι λοιπόν και εργατικοί και οι δυο με ίδια φιλοσοφία θα έχουν μια πολύ καλή συναισθηματική και κοινωνική ζωή αφού η κατάκτηση των στόχων τους μέσα από την σκληρή καθημερινή δράση περιλαμβάνει και την κοινωνική τους ζωή που φέρνει γνωριμίες χρήσιμες για κοινωνική αναβάθμιση του Αιγόκερου που το έχει τόση ανάγκη. Ο Αιγόκερος πιστεύει στον κατεστημένο τρόπο ζωής και μάλιστα τον υπηρετεί πιστά οπότε δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική άποψη για το σεξ. Ο Παρθένος είναι παραδοσιακός και του αρέσει πολύ να ασκείτε στα συνηθισμένα οπότε όλα καλά μεταξύ τους. Μετά την κοινωνική ανέλιξη του Αιγόκερου αλλάζει και η άποψή του για το σεξ και θα θέλει κάποια έξτρα μπαχαρικά στο κυρίως πιάτο. Η λογική, η καθημερινή δουλειά και η κοινωνική επιτυχία που θα έχουν θα τους κάνει αχώριστους και χαρούμενους. Εντάξει υπάρχει και το ηλιοβασίλεμα αλλά μπορεί να περιμένει τώρα γιατί έχουν και πολύ δουλειά….

Παρθένος με Υδροχόο

Τι είναι αυτό; Θα αναρωτηθεί ο καθημερινός Παρθένος μόλις γνωρίσει τον φευγάτο Υδροχόο. Δύσκολη λοιπόν σχέση αφού ο Υδροχόος μάχεται με φανατισμό και πάθος συνήθως για την συμπαντική αλλαγή και μέσα από εκεί περιμένει ότι θα αμειφθεί, ενώ ο Παρθένος ασχολείται με τα πρακτικά καθημερινά και λογικά θέματα. Σίγουρα αρέσει στον Παρθένο η ο μεγαλοϊδεαλισμός του Υδροχόου αφού έχει λογική βάση και πολλές φορές και αποδείξεις για αυτά που λέει αλλά νιώθει παράλληλα ότι δεν θα είναι ο μοναδικός στην ζωή του Υδροχόου. Ο Υδροχόος πάλι, γνωρίζει ότι ανήκει σε όλους και έχει σκοπό την παγκόσμια αλλαγή. Ναι μεν του αρέσει η λογική και η κριτική πολλές φορές του Παρθένου αλλά δεν μπορεί να αφοσιωθεί εκεί αφού έχει να σώσει τον πιγκουΐνο στη γη του πυρός και ήδη έχει κάνει τόσα πολλά σχέδια με τα φιλαράκια του, που παρεμπίπτοντος καταλαμβάνουν τον χώρο του Παρθένου και του πειράζουν και τα πράγματα κάτι που τον εκνευρίζει πολύ αφού τρέχει με το οινόπνευμα και το άζαξ να καθαρίζει και να τακτοποιεί συνεχώς. Έτσι ενώ στην αρχή έλκονται, αφού και οι δυο είναι πολύ έξυπνοι και τους αρέσει να αποδεικνύουν ότι λένε, σύντομα ο Παρθένος θα αποχωρήσει αφού δεν αντέχει την συνεχή αναζήτηση του νέου από τον Υδροχόο. Από την άλλη αυτή η υπεροψία και ο σνομπισμός που βγάζει ο Υδροχόος απέναντι στην καθημερινότητα που διαχειρίζεται ο Παρθένος μαεστρικά, θα κάνει τον Παρθένο να παγώσει απέναντί του. Σεξουαλικά είναι ακόμη χειρότερα αφού ο Υδροχόος θεωρεί ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Έτσι λοιπόν ο Παρθένος θα πει αργά ή γρήγορα στον Υδροχόο <<το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία…>>.

Παρθένος με Ιχθύ

Αν και διαμετρικά αντίθετοι και αταίριαστοι φαινομενικά κάτι ψήνεται. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και πολύ διαισθητικός. Ο Παρθένος από την άλλη είναι λογικός, πρακτικός, με καθημερινούς στόχους και πρόγραμμα. Οι Ιχθείς ζούνε σε έναν φανταστικό, ακατάστατο ψυχικά κόσμο και δύσκολα τους βγάζεις από το όνειρο και τις φαντασιώσεις τους. Ο Παρθένος παίρνει αποφάσεις και δρα με πείσμα και λογική ενώ ο Ιχθύς δεν παίρνει σχεδόν ποτέ πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Όσο για κριτική ναι, εκεί ο Ιχθύς ακούει τον Παρθένο αφού βοηθιέται πολύ να διαμορφώσει στιγμιαία έστω γνώμη. Το φανερό κοινό που έχουν αυτοί οι δυο είναι η κυκλοθυμία αλλά τελικά ο Ιχθύς και ο Παρθένος αλληλοσυμπληρώνονται αφού ο Ιχθύς γεμίζει την καθημερινότητα του Παρθένου με οράματα, όνειρα και πολλά χρώματα ο δε Παρθένος του δίνει ώθηση να αντιμετωπίσει και την σημερινή μέρα με θάρρος και αποφασιστικότητα. Τον εκπαιδεύει στην κριτική και του αναπτύσσει την λογική στο μέτρο του εφικτού βέβαια. Αν όμως του βγει του Παρθένου η κριτική και η τάξη, αν και δεν θα το δείξει, ο Ιχθύς θα θιχτεί και τότε ο Ιχθύς φεύγει. Ίσως όχι οριστικά γιατί αναθεωρούν εύκολα, αλλά θα φύγει. Σεξουαλικά ο Ιχθύς δεν έχει θέματα. Προσαρμόζετε εύκολα στις επιθυμίες του συντρόφου του και περνάνε και οι δυο πολύ καλά. Με υπομονή και επίμονη στις ιδιαιτερότητες και σεβασμό στις ιδιοτροπίες σας θα κάνετε ένα καλό ζευγάρι. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...