Home ΖΩΔΙΑ Αφιέρωμα στον Ζυγό

Αφιέρωμα στον Ζυγό

Από τον Ανδρέα Παπιδά

14 990

Κυβερνήτης: ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Πολικότητα: Θετική

Στοιχείο: Αέρας

Τετραπλότητα: Παρορμητική

Λέξη κλειδί: Εγώ ισορροπώ

Ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο από τα ζώδια και σηματοδοτεί το ξεκίνημα του δεύτερου μισού του Ζωδιακού Κύκλου. Από το (εγώ) των πρώτων 6 ζωδίων, περνάμε στο (εμείς). Αυτή την εποχή τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα γίνονται λίπασμα και ξεκινά μια σιωπηλή και εσωτερική κατάσταση ανανέωσης. Αυτό που ωθεί το Ζυγό είναι να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη, εξετάζοντας το δίκιο και των δύο πλευρών. Σαν στοιχείο του αέρα χρησιμοποιεί την αντικειμενική παρατήρηση, ενώ ο κυβερνήτης πλανήτης του, η Αφροδίτη, βοηθά με την γλυκύτητα και την διπλωματία να γεφυρωθούν με πολύ ήρεμο τρόπο οι διαφορές των αντιδίκων. Ο Ζυγός σαν παρορμητικό ζώδιο είναι αρκετά δραστήριος και σαν ζώδιο του αέρα είναι αρκετά διανοητικός. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους, ο Ζυγός βλέπει τι κοινό έχουν και προσπαθεί να τους γεφυρώσει. Είναι ο ειρηνοποιός του ζωδιακού. Συχνά φαίνεται ότι συμφωνεί με όλους και με όλα, γιατί δεν θέλει να οξύνει τα πνεύματα, αλλά έχει εντοπίσει την αδικία και ξέρει ότι θα έρθει η στιγμή της απόδοσης της δικαιοσύνης. Πολλές φορές επειδή ζυγίζει συνεχώς τα υπέρ και τα κατά, αργεί να πάρει αποφάσεις με αποτέλεσμα να χάνει ευκαιρίες. Εργασιακά είναι πολύ καλοί σε διπλωματικές θέσεις, έχουν επιχειρηματικό ταλέντο και όπου και να βρεθούν κάνουν το χώρο τους ομορφότερο και καλύτερο. Σε αντίθεση με το προηγούμενο ζώδιο της Παρθένου το σπίτι τους είναι πάντα ανοικτό για επίσκεψη, τους αρέσει να έχουν πάντα κόσμο και παρέα και πάντα φροντίζουν την διακόσμηση και την αρμονία του σπιτιού τους. Συνήθως είναι ελκυστικοί και τους αρέσει να φλερτάρουν, αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνουν πολύ στα σοβαρά τα ερωτικά παιχνίδια που παίζουν. Όταν το φλερτ αρχίζει να σοβαρεύει συχνά εξαφανίζονται.

Για αυτούς ο ιδανικός έρωτας είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή τους και μόλις αρχίζει να εμφανίζεται η ρουτίνα στις σχέσεις τους, απογοητεύονται και προσγειώνονται ανώμαλα στην πραγματικότητα. Παραμένουν όμως στην σχέση αυτή, αφού προτιμούν να κάνουν πολλές παραχωρήσεις παρά να μείνουν μόνοι. Εάν βλέπουν ότι τα πράγματα θα φτάσουν σε αδιέξοδο την σχέση τους, επιλέγουν να δώσει τέλος στην σχέση ο σύντροφός τους προκειμένου να μην έχουν την κοινωνική κατακραυγή. Έχουν μεγάλο ταλέντο να ανακαλύπτουν τα καλά στοιχεία στους άλλους, ξέρουν να φτιάχνουν και να δένουν παρέες, να κάνουν καλά προξενιά και τους είναι απαραίτητο να είναι πάντα σε σχέση. Αποφεύγουν τους καβγάδες, επωφελούνται από την φυσική αρμονία και ομορφιά για να ανέβουν κοινωνικά και σαν γονείς είναι πάρα πολύ ισορροπιστές. Ο Ζυγός λοιπόν σχετίζεται απόλυτα με την συντροφικότητα, τον γάμο, τις καλές τέχνες, την ειρήνη, όπως επίσης και με την δικαιοσύνη. Στα θετικά χαρακτηριστικά του είναι η αρμονία, ηρεμία, γοητεία, συντροφικότητα, συμφιλίωση, διαλλακτικότητα, γλυκύτητα, ισορροπία, αμεροληψία και χάρη. Στα αρνητικά χαρακτηριστικά του είναι η επιπολαιότητα, αναποφασιστικότητα, νωθρότητα, ναρκισσισμός, αφέλεια, εξάρτηση, κολακεία, φιληδονία, επιφανειακός και το ότι χρησιμοποιεί τις σχέσεις για προσωπικό κέρδος. Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι: δικαστής, διπλωμάτης, πολιτικός, δημόσιες σχέσεις, δικηγόρος, σύμβουλος σχέσεων, αισθητικός, μοντέλο, μακιγιέρ, διακοσμητής, ηθοποιός, διαιτητής και ανθοπώλης. Στην υγεία καλό θα ήταν να προσέχει την μέση του και τα νεφρά του.

Ο ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ:

Ζυγός με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφής και παρορμητικός. Η θέση του είναι ακριβώς απέναντι από τον Ζυγό. Είναι η απόλυτη έκφραση του Εγώ σε αντίθεση με την απόλυτη έκφραση του Εμείς που εκφράζει ο Ζυγός. Κυβερνιέται από τον θεό Άρη που είναι ο πολεμιστής, σε αντίθεση με τον Ζυγό που ο Κυβερνήτης του είναι η θεά Αφροδίτη που εκφράζει τον έρωτα. Σαν αποτέλεσμα έχουν έντονη έλξη, αφού ο Κριός ζητά να κατακτήσει και ο Ζυγός να κατακτηθεί. Υπάρχουν πολλές διαφορές και αντιπαραθέσεις μεταξύ τους στην καθημερινότητα, αφού ο εγωισμός του Κριού έρχεται σε αντίθεση με τη συντροφικότητα και το αίσθημα δικαίου του Ζυγού. Αυτή όμως η αντίθεση είναι και η ερωτική φλόγα που τους ενώνει. Σεξουαλικά η επιθετικότητα του Κριού εντυπωσιάζει και ενθουσιάζει αρχικά τον Ζυγό αλλά με τη πάροδο του χρόνου ο Ζυγός κουράζετε από τον πόλεμο στο κρεβάτι και ζητά και λίγο….φρένο από τον Κριό.

Ζυγός με Ταύρο

Και οι δύο έχουν πλανήτη Κυβερνήτη την Αφροδίτη. Έτσι λοιπόν την σχέση τους την ορίζει η αρμονία και η ομορφιά, η αμοιβαία αγάπη για την τέχνη, την άνεση και την ευγένεια. Είναι ρομαντικοί, καλαίσθητοι και απολαμβάνουν πολύ την αρμονία και την ομορφιά. Ο Ταύρος επειδή είναι συντηρητικός και ρεαλιστής από την φύση του θα είναι σχετικά ακλόνητος και λίγο αργός για τον Ζυγό. Αυτό πολλές φορές θα φέρει τον Ζυγό στα όρια του και εκεί θα χρειαστεί να ενεργοποιεί αρκετά συχνά το διπλωματικό του ταλέντο. Μία καλή σχέση που βασίζεται κατά βάση στην ανεκτικότητα του Ζυγού. Πολύ καλή ερωτική χημεία, αφού και οι δύο κυβερνιούνται από την Αφροδίτη, αρκεί ο Ζυγός να αποφεύγει να βάζει όρια που εκνευρίζουν τον πολύ περιπετειώδη και παιχνιδιάρη Ταύρο στο κρεβάτι. Επίσης ο άνδρας Ταύρος θα βγάζει αρκετή ζήλεια απέναντι στον πολύ δημοφιλή και κοινωνικό Ζυγό. Προσοχή λοιπόν Ζυγοί να μην έχετε έναν Ταύρο εν υαλοπωλείο σπίτι σας… δεν συμφέρει άλλωστε.

Ζυγός με Δίδυμο

Ο Δίδυμος σαν ζώδιο του αέρα με Κυβερνήτη τον Ερμή, είναι έξυπνος, γρήγορος και ευμετάβλητος. Αυτό σε συνδυασμό με το ευγενικό και ανεξάρτητο πνεύμα του Ζυγού, θα καλύψουν την ανάγκη για επικοινωνία που έχει. Θα περνούν πολύ όμορφα με συνεχόμενες βόλτες στην πόλη και θα ξέρουν πρώτοι από όλους όλα τα καινούργια στέκια και τι (παίζει) γενικώς. Βέβαια συναισθηματικά ο Δίδυμος δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα τον Ζυγό, αλλά αν ενεργοποιήσει ο τελευταίος την διπλωματία του και δείξει στον Δίδυμο ότι τον έχει ανάγκη, τότε τα πράγματα θα πάνε εξαιρετικά καλά. Σεξουαλικά θα περνούν όμορφα, ανέμελα και με πολλά – πολλά λόγια πριν κατά και μετά το τέλος του ερωτικού παιχνιδιού. Τέλειος συνδυασμός πωλητή – δικηγόρου!

Ζυγός με Καρκίνο

Ο εσωστρεφής Καρκίνος έχει πλανήτη Κυβερνήτη την Σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια και την ανάγκη για ασφάλεια. Είναι αρκετά διφορούμενος, εύθικτος και του αρέσει να προσκολλάτε στις αναμνήσεις του και στο παρελθόν. Αντιμετωπίζει την ζωή κυρίως με το συναίσθημα και τις αναμνήσεις του και πολλές φορές αναλύει τα πράγματα στον Ζυγό, ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται. Αυτό πολλές φορές θα φέρνει τον συντροφικό Ζυγό σε αμηχανία, θα του δημιουργεί στεναχώρια, απογοήτευση και θα τον κάνει να νοιώθει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει δημιουργικά και αρμονικά την ζωή του. Σαν ζώδιο του αέρα ο Ζυγός εκτιμά πολύ τον συναισθηματικό κόσμο του Καρκίνου αφού η Αφροδίτη που Κυβερνά τον Ζυγό έλκεται από τα συναισθήματα του Καρκίνου. Ωστόσο η απουσία λογικής σκέψεις του Καρκίνου θα προβληματίσει έντονα τον Ζυγό. Σαν ζώδιο όμως της ισορροπίας, της διπλωματία και της ανεκτικότητας αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχτεί. Σεξουαλικά η Αφροδίτη του Ζυγού ξεκουμπώνει με στοργή και αγάπη την ντροπαλότητα του Καρκίνου και φτιάχνουν με τις απαραίτητες υποχωρήσεις μια πολύ όμορφη οικογένεια

Ζυγός με Λέωντα

Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς, ανήκει στον Σταθερό Σταυρό και έχει πλανήτη Κυβερνήτη τον Ήλιο. Είναι ευχάριστος, γενναιόδωρος, ερωτικός, συμβολίζει την ζωντάνια και την δημιουργία και είναι γεννημένος αρχηγός. Ο Ζυγός από την πρώτη στιγμή θα ερωτευτεί τον Λέοντα και θα νιώσει ότι βρίσκεται στον παράδεισο. Ρουφούν κάθε στιγμή του έρωτα τους και όσο περισσότερο χρόνο είναι μαζί τόσο περισσότερο ερωτεύεται ο ένας τον άλλον. Είναι το πιο δημοφιλές ζευγάρι στην παρέα τους, αφού η ομορφιά και η αρμονία με την οποία φροντίζει ο Ζυγός τον Λέοντα, τον κάνει να είναι πραγματικός αρχηγός και έτσι ο Ζυγός απολαμβάνει όλων των προνομίων που του παραχωρεί ο Λέοντας. Μία σχέση πραγματικά πολύ λαμπερή γεμάτη γκλάμουρ και πρεστίζ. Σεξουαλικά ο Ζυγός θέλει εκπαίδευση για να ακολουθεί την ακόλαστη φύση του Λέοντα και ο Λέοντας πρέπει να αποδεχτεί την λαοφιλία του Ζυγού και να μην κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

Ζυγός με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, έχει πλανήτη Κυβερνήτη τον Ερμή και χαρακτηρίζεται από εξυπνάδα, κριτική, δεξιοτεχνία και την ανάγκη για τελειότητα, έχει άποψη για πάρα πολλά ζητήματα και είναι πολύ καλός συμβουλάτορας. Εύκολα λοιπόν ο Ζυγός θα γίνει φίλος με τον Παρθένο αφού εκτιμά πολύ ένα καλό συνομιλητή. Θα αρέσει επίσης πολύ στον Ζυγό ότι και ο Παρθένος εκτιμά την τάξη, την κουλτούρα και την αρμονία. Η ανάγκη του Παρθένου για τακτικότητα και λεπτομέρεια δένει πολύ αρμονικά, με την ευγένεια και την λεπτότητα του Ζυγού. Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι ότι η Παρθένος αρνείται να απολαύσει τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές και δυσκολεύεται να παρακολουθήσει την ανεξέλεγκτη κοινωνικότητα του Ζυγού όπως και την ανάγκη του Ζυγού για συνεχές shopping. Στην σχέση λοιπόν αυτή ο Ζυγός ,θα αναρωτηθεί αν υπάρχει έρωτας, πάθος και αγάπη μεταξύ τους, αφού ο Παρθένος προτιμά να δείχνει την αγάπη του με έργα. Στην επέτειο τους λοιπόν δεν θα δούμε τον Παρθένο να περιμένει τον Ζυγό με λουλούδια αλλά μάλλον με …. μιξεράκι. Μόνο αν καταφέρει ο Ζυγός να βγάλει το παιδί μέσα από τον Παρθένο η σχέση αυτή θα έχει και παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά. Σεξουαλικά λοιπόν θέλει να μάθει ο Ζυγός να ισορροπεί με τον Παρθένο αλλά αν μάθει ισορροπία τότε θα κάνει (ποδήλατο) μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Ζυγός με Ζυγό

Η Αφροδίτη που τους Κυβερνά τους δίνει αρμονία, ευγένεια, καλοσύνη και το ίδιο θα είναι και η σχέση τους. Αποφεύγουν λοιπόν τις διαφάνειες και τις εντάσεις και προτιμούν να επενδύουν δημιουργικά στη σχέση τους γιατί ξέρουν ότι αυτός είναι ο τρόπος της συνεννόησης και της αγάπης. Σαν παιδιά της Αφροδίτης λοιπόν συζητούν πολύ συχνά με την σχέση τους για την σχέση τους και με την γλυκύτητα, ανεκτικότητα και καλοσύνη που έχουν τείνουν πάντα στην καλύτερη λύση. Το πρόβλημα είναι αν θα γίνουν πράξη αυτά που συμφώνησαν αφού η αναποφασιστικότητα και των δύο και η ανάγκη τους για έγκριση από φίλους/ φίλες των αποφάσεων τους διαταράσσουν την ισορροπία τους. Αυτή λοιπόν η αναβλητικότητα που τους χαρακτηρίζει σε όλα τα θέματα εμποδίζει την εξέλιξη της σχέση τους και το τέλμα που δημιουργείται τους δημιουργεί μιζέρια και λύπη. Για παράδειγμα αν πας με την φίλη σου Ζυγίνα να ψωνίσει λέγεται ότι όταν πια αποφασίσει τι φόρεμα θα πάρει έχει αλλάξει η μόδα. Ενώ λοιπόν φαίνεται από πρώτη ματιά μια υπέροχη σχέση ο ένας από τους δυο αναλαμβάνει την αρχηγία αναγκαστικά και έτσι μπαίνει σε διαδικασίες που δεν θέλει να διαχειριστεί οπότε πολλές φορές η φυγή είναι προτιμότερη. Σεξουαλικά στην αρχή όλα είναι πολύ όμορφα και παθιασμένα αλλά με τον καιρό το πάθος από κόκκινο γίνετε μάλλον ροζουλί. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να ζουν μαζί αλλά ερωτικά χώρια.

Ζυγός με Σκορπιό

Ο Σκόρπιος ανήκει στα ζώδια του Νερού, είναι σταθερό και έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη του Ζυγού παγώνει από φόβο μόλις δει τον Πλούτωνα του Σκορπιού αλλά συγχρόνως νιώθει έναν βαθύ και πρωτόγονο ερωτισμό. Το μαγνητικό και βαθύ βλέμμα του Σκορπιού σε συνδυασμό με το λιγομίλητο αλλά γεμάτο νόημα ύφος του, βάζουν σε πειρασμό τον Ζυγό που μπαίνει με μεγάλη περιέργεια και περίσσιο θάρρος στην διαδικασία να ανακαλύψει τι κρύβετε πίσω από τον μυστηριώδη Σκορπιό. Ο Σκορπιός από την άλλη θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και χειρισμό στον Ζυγό πράγμα σχεδόν αδύνατο αφού ο κοινωνικός Ζυγός έχει πολλές παρέες και φίλους που τον κρατούν ενεργό και δραστήριο όλη μέρα. Έτσι επειδή ο Σκορπιός δεν μπορεί να τον εγκλωβίσει για να τον χειριστεί του δημιουργεί θέματα με την ζήλεια και την κτητικότητα του και έτσι η σχέση είναι σε ένα συνεχές δράμα που δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ο Ζυγός. Βέβαια ως ο ισορροπιστής του ζωδιακού, ο Ζυγός μπορεί να συμβιβαστεί αν η ανταμοιβή αξίζει για αυτόν, αλλά δεν θα λέγαμε ότι θα είναι πολύ καλά. Σεξουαλικά ο ευγενικός Ζυγός θα πρέπει να συντονιστεί με τον πρωτόγονο ερωτισμό του Σκορπιού όπου δεν αρκείται στα απλά και ευγενικά αλλά θέλει και  λίγο….διαφορετικά και βίαια πολλές φορές σεξουαλικά παιχνίδια.

Ζυγός με Τοξότη

Ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, έχει πλανήτη Κυβερνήτη τον Δία και είναι μεταβλητό ζώδιο. Τον χαρακτηρίζει η αισιοδοξία, η χαρά, η ανάγκη του για ελευθερία, η περιπέτεια και ρουφά με μεγάλη δίψα ότι έχει να κάνει με φιλοσοφία και γνώσεις. Ο Ζυγός σαν ζώδιο του αέρα αρέσκεται πολύ σε αυτά τα χαρακτηριστικά του Τοξότη αφού σαν θιασώτης της ισονομίας και της ισορροπίας βρίσκει πολύ ελκυστικό και πνευματώδη τον Τοξότη. Θα ζοριστεί βέβαια με το ατημέλητο ντύσιμο του Τοξότη όπως και από την αθυροστομία, την επιπολαιότητα και την τάση του για ρίσκο οι οποίες θα τον προβληματίσουν αφού η αρμονία και η χάρη αποτελούν φετίχ για τον Ζυγό, αλλά τελικά θα επικρατήσει ο Τοξότης χάρη στο ανεξάντλητο χιούμορ του, τον ενθουσιασμό και την ελευθερία σκέψης που διαθέτει. Η επικοινωνία μεταξύ τους θα είναι ανεμπόδιστη, άνετη, ευχάριστη και θα κάνουν υπέροχα πράγματα παρέα. Σεξουαλικά τα πάνε πάρα πολύ όμορφα αφού ο λαμπερός και ανέμελος Τοξότης θα κάνει πολύ χαρούμενο και ερωτικό τον εξωστρεφή Ζυγό που θα ζαλιστεί από τον ερωτισμό και την όρμη του Δία που κυβερνά τον Τοξότη. Άλλωστε αν δεν μπορεί ο Δίας ποιος μπορεί; Το μόνο μελανό σημείο είναι η αιώνια πίστη που πρέπει να υποσχεθεί ο ένας στον άλλο μιας και οι δύο δεν κατέχουν το σπορ…..

Ζυγός με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως ανήκει στα Γήινα ζώδια, έχει Κυβερνήτη τον Κρόνο και ανήκει στα παρορμητικά ζώδια. Χαρακτηρίζετε από την συνεχή φιλοδοξία του να ανελιχτεί κοινωνικά και οικονομικά μέσα από μικρά αλλά σίγουρα βήματα με πολύ και σκληρή δουλειά. Ο συντηρητισμός, η πίστη στα κατεστημένα, η αυστηρότητα όπως και η σκληρότητα που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα, του αφήνει ελάχιστα περιθώρια να ρουφήξει και να ευχαριστηθεί την ζωή. Το παιχνίδι, ο έρωτας και η ανεμελιά δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες του. Ο Ζυγός από την άλλη είναι φιλικός, άνετος, χαρούμενος. Έλκετε από το όμορφο και περιττό και φυσικά είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει που και που να χουζουρεύει και να αφήνεται. Φαίνεται λοιπόν κατ’ αρχάς ότι είναι αταίριαστο ζευγάρι. Ίσως αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος που κυβερνά τον Αιγόκερο έχει έξαρση στον Ζυγό και έτσι, ο φιλόδοξος Αιγόκερως θέλει πολύ τον Ζυγό για το γούστο, την αρμονία, την χάρη και την ομορφιά που διαθέτει. Αυτά τα προσόντα του Ζυγού εκτός από προσωπικό όφελος και ευχαρίστηση θα του χαρίσουν μια αξιοζήλευτη εξωτερική και κοινωνική θέση που θα εξυπηρετήσουν την ανάγκη του Αιγόκερου για συνεχή οικονομική και κοινωνική ανέλιξη και θα τον κάνουν δημοφιλή. Από την άλλη ο Ζυγός βλέπει έναν σύντροφο που θα εξυπηρετήσει την ανάγκη του για μια καλή ζωή έστω και με λίγη μουρμούρα εκ μέρους του Αιγόκερου για οικονομικά ζητήματα και περιττές αγορές, αλλά όταν θα βρουν τον κοινό βηματισμό όλα θα είναι καλά. Σεξουαλικά ο Ζυγός δεν θα απολαμβάνει το συναίσθημα και τον ερωτισμό που έχει ονειρευτεί. Ο σοφός λαός λέει όμως κάλιο πέντε και στο χέρι πάρα δέκα και καρτέρι..

Ζυγός με Υδροχόο

Ένας πολύ κάλος και δυνατός συνδυασμός. Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια του αέρα, έχει πλανήτη Κυβερνήτη τον Ουρανό και παλαιό Κυβερνήτη τον Κρόνο που έχει έξαρση στον Ζυγό. Αυτό σε συνδυασμό με την αέρινη φύση και των δυο τους δίνει μια καταπληκτική επικοινωνία. Η πρωτότυπη, επαναστατική, και συλλογική σκέψη του Υδροχόου έρχεται να επεκτείνει και να ενθουσιάσει την ανάγκη που έχει ο Ζυγός για δικαιοσύνη, αρμονία και ομορφιά όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό. Εκεί λοιπόν θα νιώσει ο Ζυγός αυτό που τον εκφράζει περισσότερο από όλα και αυτό είναι φυσικά το Εμείς. Αυτή την σχέση θα την ευλογήσει και θα την στερεοποιήσει ο Κρόνος, θα της δώσει μακροημέρευση αφού ο Κρόνος συμβολίζει και τον χρόνο και έτσι θα απολαύσουν παρέα ένα καταπληκτικό ταξίδι στον κόσμο των ιδεών της συμπαντικής δικαιοσύνης και πνευματικότητας. Διαφορές που θα προκύψουν είναι πολύ λίγες και θα περιοριστούν στην ανάγκη του Ζυγού να βλέπει τον σύντροφο του και τον χώρο τους αρμονικό και ταχτοποιημένο πράγμα που με τον εκκεντρικό έως κιτς πολλές φορές Υδροχόο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολλές φορές όμως ο Ζυγός καταφέρνει να κάνει το εκκεντρικό και κιτς, διαφορετικό μεν όμορφο δε. Η άλλη διαφορά τους είναι ότι ενώ ο Ζυγός έχει ανάγκη και άκρατη επιθυμία να επισκέπτεται πολύ συχνά την αγορά για ενημέρωση και για αγορές, αφού του αρέσει αφάνταστα η κοινωνική ζωή, ο Υδροχόος κάνει τα πάντα μέσα από το διαδίκτυο. Παρόλα αυτά και εκεί θα βρουν τον τρόπο αφού ο Υδροχόος θα δώσει στον Ζυγό την ελευθερία με πολύ χαρά. Σεξουαλικά πολύ ωραία σχέση. Τα συναισθήματα δεν ξεχειλίζουν τον χώρο αλλά η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία του Υδροχόου θα διεγείρουν πολύ ερωτικά τον Ζυγό αν και κάποιες φορές θα τον κουράζουν.

ΖΥΓΟΣ –  ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς ανήκει στα ζώδια του Νερού, έχει πλανήτη Κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και είναι μεταβλητό. Δύσκολο ταίριασμα αφού το νοητικό χάος και η καθημερινή αταξία του Ιχθύ θα ταράξουν και θα εκνευρίσουν τον Ζυγό που θέλει τάξη και αρμονία στη ζωή του. Αρχικά το αφηρημένο, μυστηριώδες και αινιγματικό ύφος του Ιχθύ θα ερεθίσουν τον Ζυγό που θα νιώσει πολύ όμορφα με το εμπνευσμένο χιούμορ και σαρκασμό του Ιχθύ. Έτσι θα κάνει την βουτιά στον ωκεανό συναισθημάτων του Ιχθύ αλλά όταν ανοίξει τα μάτια του θα τρομάξει από την θολούρα και ευμεταβλητικότητα του Ιχθύ. Λέει ναι λοιπόν στον λυρικό, φανταστικό και ψεύτικο κόσμο του Ιχθύ αλλά δεν μπορεί να αντέξει τόσο χάος όπως και την τέλεια απουσία πρακτικότητας, αποφασιστικότητας και την τόσο αόριστη σκέψη του Ιχθύ. Ο Ιχθύς από την άλλη πλευρά αρέσκεται να κλείνετε στον εαυτό του και στον φανταστικό του κόσμο και να κάνει φανταστικά, ρομαντικά και ουτοπικά ταξίδια παρά να ασχοληθεί με την σκληρή καθημερινότητα. Αφήστε που του αρέσει να το παίζει θύμα για να προκαλεί την λύπη, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον Ζυγό. Εάν ο Ιχθύς έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του και έχει καταφέρει να σταθεί με τις δικές του δυνάμεις στη ζωή (χα χα χα!! !ανέκδοτο) τότε η σχέση θα έχει ρομαντισμό και καλή ψυχική και πνευματική επέκταση. Σεξουαλικά πολύ καλή σχέση αφού η ομορφιά θα βρει την φαντασία και ο ρομαντισμός την αρμονία και την χαρά. Μια σχέση λοιπόν που αν στεριώσει, μιας και η Αφροδίτη έχει έξαρση στον Ιχθύ, θα δημιουργήσει ένα καταπληκτικό και πολύ καλλιτεχνικό ζευγάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...