Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 24/7-25/7/2021

Ερωτικά Ταρώ 24/7-25/7/2021

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 24/7-25/7/2021 

Για Σάββατο 24/7

ΚΡΙΟΣ
Στοιχεία μιας παλαιότερης εποχής, εισβάλλουν στην ερωτική σας ζωή θυμίζοντάς σας καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ
Δεν είναι ωφέλιμο ούτε για εσάς ούτε και για την αισθηματική σας ζωή να κλείνεστε και τόσο πολύ απ’ τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα θέλετε να δραπετεύσετε για λίγο από την καθημερινότητα και καλό θα είναι να βρεθείτε με το σύντροφό σας. Η αγάπη σας δίνει δύναμη!

ΖΥΓΟΣ
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που επιθυμείτε. Μοιραστείτε τα αν θέλετε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς και ο σύντροφό σας τραβάτε τα βλέμματα. Ο δεσμός αυτός φαίνεται να έχει υγιείς βάσεις και επικοινωνία μεταξύ σας είναι θαυμάσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ότι προσφέρατε στο σύντροφό σας, το πόσο τον αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί δεν σας το ζήτησε το ταίρι σας, θέλατε και δώσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια των εξόδων σας. Η γοητείας σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λίγο βαρύ προβλέπεται να είναι το κλήμα. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να χαλάσει τη διάθεσή σας ή την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα …συνωμοτεί με το μέρος σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

Για Κυριακή 25/7

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστες και έντονες στιγμές σας περιμένουν. Οι σημερινές επιδράσεις σας κάνουν ακόμα πιο ερωτικούς προσελκύοντας το άλλο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας και βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σε μέρη όπου μπορείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε για να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αφήστε αυτή την μοιραία έλξη να καθοδηγήσει τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αφεθείτε στην μαγεία των στιγμών! Βγάλτε τις μάσκες, μην κρύβεστε, αποκαλύψτε ο ένας προς τον άλλο τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα είστε παθιασμένοι για τον έρωτα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ικανός να ανανεώνει το ενδιαφέρον σας αν θέλει να σας κρατήσει κοντά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα θα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά θα αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα είστε κατά κάποιο τρόπο απαλλαγμένοι από τις απαγορεύσεις σας. Η στάση σας αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσωπική σας γοητεία είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η παρουσία κάποιων προβλημάτων θα σας δώσει κάνει να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πλησιάστε στοργικά το σύντροφο δείχνοντάς του πως ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα που του έχουν παρουσιαστεί. Κάτι για να τον ψυχαγωγήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους εξαιτίας της ανασφάλειας και της τάσης σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Προσέξτε μην προβληματίσετε το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Θαυμάσια ημέρα για να οργανώσετε μια εκδρομή, να πάτε μία βόλτα και γενικά να αποδράσετε παρασύροντας το ταίρι σε μία ερωτική ανανέωση!

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τρίγωνο Άρη – Κρόνου (26/9/2021)

Τρίγωνο Άρη – Κρόνου (26/9/2021) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 26/9/2021 στις 00:49 ο δυναμικός Άρης απ’ τις 07ο 04’ Ζυγού θα σχηματίσει Τρίγωνο με...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 26/9-2/10/2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 27/9 – 3/10/2021

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 27/9 - 3/10/2021 Από την Στέλλα Τηλ. 14990 Σ’ αυτό το άρθρο σας δίνονται οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Κινέζικης Αστρολογίας. Για να βρείτε το...

Ερωτικά Ταρώ 25/9-26/9/2021 

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...