Ετήσιες Προβλέψεις για το 2020

570

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού τώρα θα βάλετε τα θεμέλια του νέου κύκλου ανάπτυξής σας. Για να είστε οι αυριανοί πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη και μόνο έτσι θα είστε απόλυτα ικανοί, ν’ ανοίξετε τους καινούριους, που θα χρειαστούν για τη συνέχεια του ταξιδιού της εξέλιξής σας.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 που θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και όσο θα είναι στον Υδροχόο θα φέρει μεγαλύτερες ευθύνες εάν ασχολείστε με συλλογικούς σκοπούς ενώ θα δοκιμαστούν και κάποιες φιλίες σας εάν έχουν αντοχή στο χρόνο.
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι 19 Δεκέμβρη σας υπόσχεται επαγγελματική άνοδο για αυτή τη χρονιά!
Προτιμήστε γνωστά και δοκιμασμένα προγράμματα για φέτος. Φαίνεται πως η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα το πρώτο δίμηνο επηρεάζει αρνητικά την επαγγελματική εικόνα Κριών που γεννήθηκαν μεταξύ 9/4-17/4 και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να διατηρήσουν τη θέση τους από αντιξοότητες και σκάνδαλα.
Τα οικονομικά σας δεν διαγράφονται σταθερά όλη την χρονιά και θα είναι μάλλον δύσκολο να ¨πλουτίσετε πολύ¨ φέτος.
Μέχρι τον Μάιο ευνοούνται όσοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο και οι υπόλοιποι το φθινόπωρο. Να είστε πάντως έτοιμοι για το στοιχείο του ξαφνικού, ιδιαίτερα αν τα οικονομικά σας εξαρτώνται πολύ από αυτό που ονομάζουμε πολιτικές εξελίξεις ή γεγονότα εθνικής τάξης ή διεθνούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν κατά περιόδους την καθημερινότητά σας, δύσκολα όμως κάποιο ή κάποια πρόσωπα θα κερδίσουν την πολύτιμη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι.
Για τους αδέσμευτους, το τελευταίο δίμηνο θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, να γνωρίσουν κάποιο σοβαρό και αξιόλογο άτομο, ή να κάνουν ένα γάμο με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Μην αισθάνεστε προδομένοι και απογοητευμένοι γιατί κάποιες καταστάσεις, δεν εξελίχτηκαν στο ύψος των επιδιώξεών σας. Κάντε έναν απολογισμό και την αυτοκριτική σας, πριν αποφασίσετε, με ποιον τρόπο, θα κλείσετε τα κεφάλαια που ανοίξατε κατά το παρελθόν.
Η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα το πρώτο δίμηνο επηρεάζει αρνητικά θέματα με το εξωτερικό όπως και σπουδές στους Ταύρους που γεννήθηκαν από 9/5-17/5.
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή ενδέχεται να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια του έτους καθώς μέχρι 19/12 ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.
Οι περισσότεροι θα αποτελέσετε έκπληξη για όσους σας γνωρίζουν, γιατί ακόμα και οι πιο συντηρητικοί και συνεσταλμένοι, θα έχετε την τάση να ξεπερνάτε τα όρια του μέτρου. Προκειμένου να ικανοποιήσετε το κέφι της στιγμής, θα αδιαφορείτε για τις εντυπώσεις που προκαλείτε και θα δίνετε προτεραιότητα στις διαθέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, θα επεκταθείτε σε ασυνήθιστους και περίεργους στόχους. Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες επαγγελματικές και κοινωνικές στους περισσότερους Ταύρους. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα ανταμειφθείτε.
Αν η δουλειά που κάνετε έχει σχέση με τα ταξίδια, τον τουρισμό, τη διπλωματία, τις επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, τη διδασκαλία, θα είναι ένας χρόνος παραγωγικός και επιτυχημένος.
Είναι δυνατόν να ταξιδέψετε ή να επισκεφθείτε ξένες χώρες, αυτό το χρόνο, αν και άλλοι αστρολογικοί δείκτες το υποδεικνύουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη χρονιά, η άλλοτε σταθερή σας φύση, δεν μοιάζει να συμβαδίζει με τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Αναζητάτε το πρωτότυπο, το γνήσιο, το περιπετειώδες και είστε ανοιχτοί σε πειραματισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Και οι πιο ερμητικά κλεισμένες πόρτες, θα σας ανοίγονται όταν το θελήσετε, αλλά και όταν δεν το περιμένετε. Πολύ συχνά, μικρά ή μεγάλα «θαύματα», θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Υποθέσεις που έμοιαζαν χαμένες, πολυπόθητες ευκαιρίες που δεν προέκυπταν, όνειρα που φαίνονταν πολύ μακρινά, καμιά φορά, δεν θα χρειάζεται καν να απλώσετε το χέρι σας για να φτάσετε.
Καλούνται να είναι προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Δίδυμοι που είναι γεννημένοι 10-18/6 σε σχέση με κεφάλαια, επενδύσεις για να μην έχουν απώλειες.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες σε όσους Δίδυμους βρίσκονται στην αλλοδαπή και στους περισσότερους από εσάς μία δοκιμασία στις πεποιθήσεις τους και στην ανώτερες ιδέες τους. Εποχή που οι σπουδαστές του Ζωδίου σας καλούνται να συμπεριφερθούν με περισσότεροι ευθύνη στις σπουδές τους.
Μέχρι τις 19/12ου που ο Δίας θα είναι στον Αιγόκερω βάζετε σε δεύτερη θέση τα καθημερινά ζητήματα και στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα μυστηρίου και μεταφυσικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι 19/12 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Η διέλευση του θα σας ωφελήσει οικονομικά. Θ’ αυξήσει το εισόδημα που προέρχεται από συνεργασίες, από επενδύσεις κεφαλαίων καθώς και του συζύγου σας.
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Να είστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, ακόμα και στα πιο μελετημένα προγράμματά σας. Αν και όπως προαναφέραμε, ο προγραμματισμός στην καθημερινότητά σας, δεν θα είναι και πρώτης σειράς προτεραιότητα για φέτος. Θα χρειαστεί πολλές φορές να μετακινείστε, να κάνετε διάφορες συμφωνίες, που θα ανατρέπονται και θα τις διαδέχονται άλλες και θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο.
Η δραστηριότητά σας θα έλξει την προσοχή των άλλων και είναι εφικτό να λάβετε κάποια εύνοια το Φθινόπωρο. Ωστόσο, η γαλήνη σας μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας του ότι κάνετε πολλά πράγματα χωρίς να είστε σε θέση να τα ολοκληρώσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σκοπός σας για τα αισθηματικά σας το 2020, η χαρά της ζωής, που πηγάζει από το αμοιβαίο δόσιμο, χωρίς να ζητάτε υποσχέσεις και εγγυήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Στη διάρκεια αυτού του έτους θα εστιάσετε όλες τις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας στην απόκτηση υλικών αγαθών. Εξαιτίας της σοβαρής και υπεύθυνης στάσης σας ίσως εξασφαλίσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση. Η προσωπικότητά σας θα είναι περισσότερο συντηρητική, σταθερή και υπομονετική.
Αν από τη φύση σας, είστε ονειροπόλο άτομο τότε θα δυσκολευθείτε να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις νέες καταστάσεις. Αν έχετε αναλυτικό χαρακτήρα, τότε η πνευματική σας δύναμη θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με αισιοδοξία, τότε θα διευκολύνετε τη διαδρομή σας προς τη λύση των προβλημάτων σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει.
Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο 22/3 με 2/7 απαιτεί να είστε εγκρατείς στη διαχείριση κεφαλαίων και συνεπείς εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα αυξηθούν οι κοινωνικές σας επαφές και οι φιλίες και θα γνωρίσετε πρόσωπα που θα τραβήξουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19/12ου βελτιώνει τις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές και νομιμοποιεί σχέσεις και συνεργασίες.
Προβλήματα στις σχέσεις τους που οδηγούν πιθανό και στη λύση της φαίνεται να έχουν το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι 11-19/7.
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους, κατά τη διάρκεια του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου του Οκτώβρη και τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, μια και θα σας κυβερνά το πάθος, έστω και συγκρατημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η κοινωνική σας ζωή, φέτος, θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις.
Οι καλλιτεχνικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη σας για αρμονία στο άμεσο περιβάλλον σας θα εκπληρωθούν. Τον περισσότερο χρόνο θα είστε διπλωματικοί, ήπιοι και συμπαθητικοί στους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος θα σας φέρει νέες φιλοδοξίες και σχέδια. Θα έχετε πολλές πρωτοβουλίες και μια έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες.
Μέχρι 19/12/2020 ο Δίας θα φιλοξενείται από το Ζώδιο του Αιγόκερου. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει φέρνοντας σε εσάς μία σειρά από ευνοϊκές τάσεις και συγκυρίες στην εργασία και στα καθημερινά σας προβλήματα.
Ιδιαίτερα προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα θα πρέπει να είναι οι Λέοντες που είναι γεννημένοι 11-19/8 με την εργασία και τις εργασιακές σχέσεις καθώς είναι πιθανά προβλήματα για να μην έχουν δυσκολίες ή απώλεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα νιώσετε ισχυρή έλξη προς την περιπέτεια και τις κατακτήσεις. Θα έλκεστε από ότι είναι νέο και ασυνήθιστο και, μέχρις ενός σημείου, επικίνδυνο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην “παραπατάτε” , ώστε να μην κάνετε λάθη.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες και δοκιμασία στις μακροχρόνιες σχέσεις όπου εάν ο ένας προς τον άλλον είναι ειλικρινείς και υπεύθυνοι η σχέση θα συνεχιστεί να είναι μακρόχρονη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η φαντασία και οι ψευδαισθήσεις σας, θα είναι πολύ έντονες αυτό το χρόνο και η άποψή σας για τη ζωή δεν θα είναι ξεκάθαρη. Η ευαισθησία σας θα αυξηθεί προκαλώντας σας να απολαμβάνετε περισσότερο τα πράγματα καθώς επίσης θα σας δίνει μια τάση να πληγώνεστε με μικροπράγματα.
Θα υπάρξει ισχυρή τάση να μην μπορείτε να εκφράσετε τον κόσμο των ιδεών σας με ευκολία, στους άλλους. Εξαιτίας αυτού θα χρειαστεί να συγκεντρώνετε όλο το δυναμικό σας προκειμένου να ωθήσετε τον εαυτό σας σε δράση. Η λογική και ο ρεαλισμός σας δεν θα σας συνοδεύουν τις περισσότερες φορές και θα εντυπωσιάζεστε εύκολα από ανθρώπους και καταστάσεις. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον. Οι στόχοι σας θα είναι εκτεταμένοι, προοδευτικοί και ασυνήθιστοι. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν σχέση με ομάδες ατόμων ή συνεταιρισμούς, κ.λπ.. και θα αναζητάτε, όσο το δυνατόν, περισσότερο να ωφεληθείτε από τους άλλους.
22/3 με 2/7 ο Κρόνος θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο και σας περιμένουν περισσότερες υποχρεώσεις εργασιακές και δυσκολεύουν οι σχέσεις με υφιστάμενα πρόσωπα.
Θα δείχνετε περισσότερο έντονα τις πεποιθήσεις σας στους άλλους και αυτό θα αποδειχθεί ευνοϊκό αν ασχολείστε με την πολιτική, τις επιχειρήσεις ή κινείστε σε παρόμοιους χώρους.
Σεπτέμβρη με Νοέμβρη, οι αστρολογικές επιρροές θα βοηθήσουν αρκετές εργασίες σας, έτσι ώστε να αποδώσουν οικονομικά οφέλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχετε την τάση να είστε ή να γίνεστε εξαιρετικά ρομαντικοί και ιδεαλιστές σχετικά με την έννοια της αγάπης αυτή την περίοδο.
Με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Παρθένοι που είναι γεννημένοι 12-20/9 είναι πιθανό να έχουν προβλήματα στον αισθηματικό τομέα ή γνωριμίες που θα φέρουν προβλήματα σε αυτό το τομέα.
Μέχρι 19/12ου ο Δίας θα φιλοξενείται από τον Αιγόκερω και η παραμονή του εκεί, σίγουρα θα βελτιώσει τη ζωή σας θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά. Τώρα θα έχετε την ανάγκη να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα φλερτάροντας και εκτονώνοντας τις επιθυμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Θα είναι ένας χρόνος εσωτερικής αναγέννησης. Θα βρεθείτε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας δημιουργεί ένταση έως ότου βρείτε κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σας θα γίνει πολύ ισχυρή και κάποιας μορφής αυταρχικότητα θα σας καταλαμβάνει με αποτέλεσμα να αντιδράτε στις περισσότερες καταστάσεις με επιθετικότητα.
Καλούνται να είναι προσεχτικοί το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι 12-20/10 σχετικά με τις οικογενειακές τους σχέσεις όπως και με ακίνητη περιουσία.
Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19/12 αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ταυτόχρονα θα ευνοηθούν για ένα ολόκληρο χρόνο οι επενδύσεις σε ακίνητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε σε ότι αναλαμβάνετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το αντίθετο φύλο και τα παιδιά θα τραβήξουν πολύ την προσοχή σας. Αν έχετε παιδί θα αφοσιωθείτε έντονα σε αυτό και θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν δεν έχετε παιδιά θα αρχίσετε να σκέπτεστε την πιθανότητα να αποκτήσετε, περισσότερο σοβαρά.
Περνώντας 22/3 ο Κρόνος στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7/2020, αναζητάτε ο ερωτικός σας σύντροφος να έχει υπεύθυνη στάση απέναντί σας, ενώ κάποιοι Ζυγοί θα γοητευτούν από πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Η παρουσία του Διός στον Αιγόκερω μέχρι 19/12 αυξάνει τη διαίσθηση και τη λογική σας και προετοιμάζει το έδαφος για ταξίδια σε αρκετούς του ζωδίου σας. Η παρουσία όμως του Δία σε αυτή τη θέση μαρτυρά την εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά προβλήματα καθώς και την τάση για αλλαγές με αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.
Δυσκολίες στις επικοινωνίες τους με το στενό τους περιβάλλον και με αρνητικό τρόπο σκέψεις φαίνεται να καταλαμβάνονται το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι 11-19/11.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει ευθύνες και περισσότερες υποχρεώσεις οικογενειακές στους περισσότερους Σκορπιούς.
Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας.
Έχετε όμως, πολύ δυνατούς συμμάχους αυτή την χρονιά και δεν μπορεί, παρά να βγείτε νικητές, ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Συχνά, οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις, θα είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την καριέρα σας στο τελευταίο τετράμηνο του 2020.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες.
Βρίσκεστε σε μια «γαργαλιστική» αναμονή, ανοιχτοί σε καινοτομίες, έτοιμοι να ζήσετε, οτιδήποτε διαφορετικό, από τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής που συνηθίζατε.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα είναι αυξημένη και θα σας προκαλέσει την επιθυμία να απασχοληθείτε με κάποιου είδους σπουδές ώστε να ικανοποιηθεί η δίψα σας για τη γνώση.
Φανείτε προσεχτικοί στην οικονομική σας διαχείριση το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος στον Αιγόκερω Κρόνου – Πλούτωνα οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί μεταξύ 11-19/12 για να μην έχετε σημαντικές απώλειες.
Από 22/3 μέχρι 2/7 που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο, περιορίζετε τις πολλές και άσκοπες μετακινήσεις, τις επικοινωνίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και σκέφτεστε σοβαρότερα για το μέλλον σας.
Με οποιοδήποτε τρόπο, η επικοινωνία σας είτε με τους φίλους είτε με τους γνωστούς σας θα είναι, γενικά, καλός τρόπος προκειμένου να εκτονωθεί η αυξημένη ενέργειά σας που ήδη έχετε. Οι συναλλαγές σας με τους συγγενείς, τους γείτονες και τα άτομα του καθημερινού σας περιβάλλοντος χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ίσως προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν με ιδέες που δεν σας ενδιαφέρουν ή δεν συμφωνείτε πάντα με αυτές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δημιουργήστε μία θετικότερη εικόνα του εαυτού σας και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Η παραμονή του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας και Κυβερνήτη του Ζωδίου σας στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σας οίκο σας μέχρι 19/12 θα ευνοήσει τα οικονομικά και περιουσιακά σας αλλά θα αυξήσει …και τις δαπάνες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν δυσχερείς εξαιτίας κάποιας λογομαχίας ή διαφωνιών. Ο χαρακτήρας σας θα είναι άδολος και ευθέως θα εκφράζετε τις απόψεις σας, γεγονός, που εύκολα μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων.
Να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε και μην αφήνετε την ανυπομονησία και επιθετικότητα να σας καταλαμβάνει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη.
Προβληματισμοί, απαισιοδοξία και μία αρνητικά στάση φαίνεται να καταλαμβάνει το πρώτο δίμηνο με τη Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στο Ζώδιό σας οι γεννημένοι μεταξύ 9-17/1 κάτι που ενδεχομένως να έχει αντίκτυπο και σε επαγγελματικά, οικογενειακές αλλά και προσωπικές σχέσεις εάν δεν ελεγχθεί.
Στην διάρκεια της χρονιάς θα ευνοηθούν εκείνοι από σας που κατορθώνουν να προσαρμόζονται στις εξελίξεις δείχνοντας ευελιξία και απουσία δογματισμού. Στα οικονομικά ζητήματα, είναι καιρός να δοκιμάσετε τους νέους δρόμους που ευαγγελίζεται η σύγχρονη τεχνολογία. Οι ίδιες οι καταστάσεις εξ άλλου θα απαιτήσουν τέτοιες στρατηγικές προς το τέλος του καλοκαιριού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Στις 22/3 ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 πριν επιστρέψει ξανά στο Ζώδιό σας και θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς στα οικονομικά σας “φρενάροντας” τις άσκοπες δαπάνες.
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το τελευταίο τρίμηνο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διέλευση του Δία από το ζώδιό σας μέχρι τις 19/12ου , θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και πρόσχαρους, κάτι που θα αποδειχθεί θετικό στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μπορέσετε να περιοριστείτε με ένα άτομο, κάποιες στιγμές, αναζητώντας περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η αυξημένη ενέργειά σας θα σας οδηγεί στη λήψη νέων δραστηριοτήτων ή να εργασθείτε έντονα και συντονισμένα σε νέους στόχους που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν ή να σας επιφέρουν εξάντληση. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική περίοδος.
Προβλήματα του παρελθόντος που χρειάζονται σύνεση φαίνεται να επανεμφανίζονται το πρώτο δίμηνο με τη Συζυγία Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε κάποιους Υδροχόους που γεννήθηκαν μεταξύ 8-15/2.
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων.
Στις 22/3 ο Κρόνος θα περάσει στο Ζώδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 κάνοντάς σας περισσότερο υπεύθυνους και θα απαιτείτε πρόγραμμα και τάξη ενώ θα συνειδητοποιήσετε πως μεγαλώνετε.
Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι 19/12 ο Δίας από τον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις στην εργασία σας που θα σας φέρουν δυσφορία αλλά η επίδρασή του θα σας βοηθήσει ν’ ανακαλύψετε και ν’ αποτρέψετε τις αντίπαλες κινήσεις.
Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη.
Είναι πιθανόν να κάνετε πολλά μικρά ταξίδια κάποια από τα οποία θα έχουν σχέση με την εργασία σας.
Τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να γίνετε και στόχος υπονομευτικών ενεργειών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Οι παντρεμένοι, αλλά και αυτοί που έχετε κάποια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές, που θα εμπλουτίσουν τη σχέση σας και θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.
Φυλαχτείτε από νευρικότητα, άσκοπες διαμάχες και δογματισμούς το Σεπτέμβρη. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990

ΙΧΘΥΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ευαίσθητοι και χαρούμενοι μα πάνω απ’ όλα ανθρώπινοι οι περισσότεροι από σας συμμετέχετε νυχθημερόν σ’ αυτό το δύσκολο παιγνίδι που λέγεται «ζωή». Όσο η καθημερινότητα μας γίνεται βαθμιαία όλο και πιο γκρίζα τόσο περισσότερο εσείς οι Ιχθείς αισθάνεστε πως ο Κόσμος αυτός δεν είναι αντάξιος των οραμάτων σας. Και έχετε δίκιο αγαπητοί μου… Που πήγε αλήθεια η Ελλάδα που γνωρίζαμε; Εκείνη η χώρα διέθεται τουλάχιστον αρκετές χάρες που άξιζαν τον κόπο και υπερκάλυπταν τα αρνητικά. Τι έχουμε πλέον… Έχουμε την εμπειρία μια και τα δοκιμάσαμε όλα. Έχουμε την θέληση γιατί το μέλλον μας εξαρτάτε μόνον από εμάς.
Η Συζυγία Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρώτο δίμηνο φαίνεται να φέρνει ένταση σε φιλικές σχέσεις στους Ιχθείς που είναι γεννημένοι 10-17/3.
Έρχεται ο Κρόνος στις 22/3 στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι 2/7 και θα φέρει σε αρκετούς από εσάς σκοτούρες προβληματισμούς και θέματα απ’ το παρελθόν που καλούνται να λύσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη σημαντικά και θα αντανακλά θετικά σε κάθε δραστηριότητά σας.
22/3 με 2/7 που ο Κρόνος θα διελαύνει τον Υδροχόο ας είστε προσεχτικοί στην εργασία σας και φροντίστε να λύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κρίνοντας από μια περισσότερο φιλοσοφική σκοπιά, αυτή η χρονιά σας υποχρεώνει να αντιμετωπίσετε καρμικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια θετικότητα και να καταπολεμήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2020, καλέστε στο 14990