Home ΖΩΔΙΑ Αφιέρωμα στον Σκορπιό

Αφιέρωμα στον Σκορπιό

Aπό τον Ανδρέα Παπιδά
14990

  •  Κυβερνήτης Πλανήτης: Πλούτωνας
  • Πολικότητα: Αρνητική
  • Στοιχείο: Νερό
  • Τετραπλότητα: Σταθερή

O Σκορπιός, ανήκει στα ζώδια του Νερού. Είναι το δεύτερο ζώδιο του στοιχείου του Νερού και ανήκει στον Σταθερό Σταυρό του ζωδιακού κύκλου. Σχετίζετε με τον θάνατο, τα χειρουργεία, το σεξ, την αναγέννηση και την αναμόρφωση, τις κληρονομιές, το μυστήριο, την μαφία, τις συνομωσίες, τα παρασκήνια και θέλει να ανακαλύψει ότι είναι κρυμμένο βαθιά στην ψυχή του. Η βασική αναζήτηση του Σκορπιού είναι να δοκιμάσει τα όρια του, την φύση του, τις αντοχές του, μέχρι του σημείου, που θα απωλέσει την ασυνείδητη αθωότητα του και με οποιοδήποτε κόστος θα προσπαθήσει να την ξαναβρεί στο συνειδητό του όμως κομμάτι αυτή τη φορά. Σαν ένας δαίμονας που θέλει να αναγεννηθεί και να γίνει άγγελος.

Έχει έντονη την ανάγκη να ελέγχει απόλυτα το περιβάλλον του με κάθε τρόπο και αν δεν μπορεί να το κάνει νιώθει μεγάλη απώλεια και βαθύ φόβο. Αυτό τον φέρνει συχνά σε οριακές καταστάσεις αφού ο άκρατος εγωισμός του δεν του επιτρέπει να διαπραγματευτεί και να υποχωρήσει. Κάνει τα πάντα με ένταση και απόλυτο πάθος και όταν πετύχει τον στόχο του αδιαφορεί για το τρόπαιο και βάζει καινούργιο στόχο. Ο ίδιος θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τους άλλους και αν νιώσει ότι του κρύβουν πράγματα θα βρει τον τρόπο με όποιο κόστος να το μάθει, ενώ ο ίδιος κρύβεται πολύ αριστοτεχνικά και το κυριότερο δεν αποκαλύπτει ποτέ αυτό που τον πονά γιατί έτσι θα νιώσει ευάλωτος.

Μέσα στο D.N.A του Σκορπιού υπάρχουν όλα τα μυστικά του σεξ, του θανάτου και της αναγέννησης. Νιώθουν ότι με το σεξ γίνεται έκκληση ζωτικής και θετικής ενέργειας στο φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει χαρακτηριστεί το πιο σεξουαλικό ζώδιο αφού νιώθει ότι αναγεννιέται μέσα από το σεξ. Το πρόβλημα σε αυτό το θέμα είναι ότι το πάθος και οι εμμονές που βγάζει τον κάνουν να μην αρκείται συνήθως στα καθιερωμένα αλλά να αποζητά περιέργους και ανορθόδοξους τρόπους σεξουαλικής ευχαρίστησης. Έτσι ξεφεύγει από τον βασικό του σκοπό. Θέλει μέσα από το σεξ να μεταμορφωθεί και να μεταμορφώσει την σχέση του σε κάτι αγνό, εξυψωτικό και τελικά θεϊκό και καταλήγει μέσα από τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις του στο αντίθετο άκρο. Αυτό όμως είναι και η αυτοκαταστροφή του αφού όμως έχει πάρει και τους άλλους μαζί του.

Σαν παιδί κρατά πολλά μυστικά και βλέπει με σκεπτικισμό τους γονείς του. Σαν γονιός φροντίζει με έντονο, υπερπροστατευτικό και επίμονο τρόπο το παιδί του ενώ χρειάζεται προσοχή να μην γίνει απόλυτα εξουσιαστικός και επικριτικός. Ο Σκόρπιος έχει τρία σύμβολα. Τον σκορπιό που έρπει, τσιμπά και χύνει το δηλητήριο, τον αετό που πετά μεν με υπερηφάνεια και δύναμη, που βλέπει και κατανοεί πολλά αλλά δεν παύει να είναι αρπαχτικό και τον φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Θα πρέπει οι Σκορπιοί να είναι πολύ προσεκτικοί στη ζωή τους αφού η ικανοποίηση των επιθυμιών τους δεν πρέπει να περνά μέσα από τον χειρισμό τους στους άλλους, ούτε να χρησιμοποιούν ενεργειακούς, συναισθηματικούς και άλλους τρόπους για να απειλήσουν τους άλλους αφού στο τέλος αυτοί οι ανορθόδοξοι τρόποι θα στραφούν εναντίον τους και θα τους καταστρέψουν. Πρέπει να κατανοήσουν, ότι οι μεγάλες δοκιμασίες και δυσκολίες που δημιουργούν με τον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα τους δόθηκε γιατί οι ίδιοι θέλησαν να γίνουν άγγελοι. Έτσι πρέπει να μάθουν να νικούν τον αρνητισμό και αυτός ο εχθρός βρίσκεται μέσα στην ψυχή του Σκορπιού.

Όπως λοιπόν το φίδι που αλλάζει το δέρμα του γιατί αλλάζει και μεγαλώνει το σώμα του, έτσι και ο Σκορπιός θα αναγεννηθεί με πολύ πιο εκτεταμένη συνειδητότητα. Στα θετικά του Σκορπιού είναι η υπομονή, το βάθος, η δύναμη, η διόραση, η ένταση, η θέληση, η φαντασία, η οξυδέρκεια, η διεισδυτικότητα, η αυτοκυριαρχία, ο μαγνητισμός, η αφοσίωση, η θεραπεία όπως και η αναγέννηση. Στα αρνητικά είναι η ζήλεια, η εκδικητικότητα, η μνησικακία, η ξεροκεφαλιά, η ωμότητα, η ασπλαχνία, η μοναχικότητα, η αποπλάνηση, η ύπουλη στάση, η μυστικοπάθεια, η έλλειψη ευθύτητας, η βία, η κριτική, η αυτοκαταστροφή, η ανηθικότητα, η μεροληψία, η υπεροψία, η ευθιξία, ο βαμπιρισμός, ο σαδισμός, ο μαζοχισμός, η κτητικότητα, η νοσηρότητα και η ψυχική τελμάτωση.

Τα επαγγέλματα που συνήθως εξασκεί είναι χειρούργος, σεξολόγος, κατάσκοπος, εγκληματολόγος, στρατιωτικός, ψυχαναλυτής, θεραπευτής, μάγος (θέλει προσοχή), νεκροθάφτης, χρηματιστής, μαφιόζος, άνθρωπος του υποκόσμου, εφοριακός, σφαγέας, σκουπιδιάρης, ασχολίες σε ορυχεία ,πετρέλαιο και γενικά επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το υπέδαφος, δεσμοφύλακας, ιερόδουλη.

Τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν οι Σκορπιοί σχετίζονται με τα αρνητικά συναισθήματα που δεν εξωτερικεύουν και τους δημιουργούν μεγάλη πίκρα, όπως επίσης στην κακή χρήση της εξουσίας, που ασκούν και από τις περίεργες σεξουαλικές ενέργειες τους. Συγκεκριμένα προβλήματα υγείας έχουν στα όργανα αναπαραγωγής, στο σύστημα αφόδευσης, αφροδίσια νοσήματα, αιμορροΐδες, έμμηνος κύκλος για τις γυναίκες, χολή, προβλήματα στειρότητας, πίεση ,διαβήτης, ανδρική ανικανότητα, κύστες, όγκοι.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του στοιχείου της Φωτιάς. Χαρακτηρίζετε από παρορμητισμό, εξωστρέφεια και πολύ εγωισμό. Έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Άρη, που είναι ο παλαιότερος πλανήτης κυβερνήτης του Σκορπιού. Αυτό φαντάζει εξαιρετικό για την σχέση και σίγουρα δίνει και στον Σκορπιό και στον Κριό ερωτική ένταση και πολύ πάθος αλλά οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο στο σεξ.

Ο Κριός είναι από την φύση του παρορμητικός και πολύ βιαστικός με αποτέλεσμα πολλές φορές να ενεργεί πρώτα και να σκέπτεται μετά. Ο Σκορπιός αντίθετα πρώτα ερευνά σε βάθος και μετά σκέπτεται και αποφασίζει αφού είναι καχύποπτος και σκεπτικιστής. Αυτό φυσικά σπάει τα νεύρα του ανυπόμονου Κριού που επιτίθεται λεκτικά στον Σκορπιό για την άσκοπη καθυστέρηση, ενώ ο Σκορπιός του λέει με πολύ δεικτικό τρόπο πόσο ανόητος και επιπόλαιος είναι. Αναπόφευκτη μάχη λοιπόν με αμφίβολο νικητή, άλλα ο Σκορπιός είτε νικηθεί είτε νικήσει θα νιώσει πληγωμένος και στο χρόνο που θα επιλέξει αυτός θα πετάξει το καρφί του στον σύντροφο του.

Αυτός ο συνεχής ανταγωνισμός θα αρέσει μεν στον Κριό αλλά θα τον κουράσει σύντομα αφού βλέπει ότι μένει στάσιμος χωρίς να προχώρα στη ζωή του, πράγμα που μπορεί να το κάνει ο Σκόρπιος όλη του τη ζωή αλλά ο Κριός νιώθει ότι πρέπει να προχωρήσει. Θα αποχωρήσει λοιπόν ο Κριός αφού θα επαναστατήσει και θα ξενερώσει από τον συνεχή και επίμονο έλεγχο του Σκορπιού, με αποτέλεσμα ο Σκόρπιος να πληγωθεί και να περιμένει τον κατάλληλο τρόπο και χρόνο να εκδικηθεί τον Κριό που ήδη είναι αλλού.

Σεξουαλικά χαράς ευαγγέλια, αφού ο πλανήτης Άρης που κυβερνά τον Κριό και τον Σκορπιό μαζί με τον σύγχρονο πλανήτη κυβερνήτη του Σκορπιού Πλούτωνα, μπαίνουν σε σεξουαλικό πόλεμο και νιώθουν το απόλυτο πάθος. Πιθανόν από αυτό το ζευγάρι να βγήκε η φράση <το καλύτερο σεξ γίνεται μετά από έναν μεγάλο καυγά> αλλά τελικά το σεξ δεν φτάνει για να υπάρξει μια όμορφη και αρμονική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της γης, έχει πλανήτη κυβερνήτη την Αφροδίτη και βρίσκετε στο ζωδιακό κύκλο απέναντι από τον Σκορπιό.

Αυτό μπορεί με την πρώτη ματιά να δείχνει ότι ο Σκορπιός και ο Ταύρος είναι αντίθετοι χαρακτήρες αλλά συγχρόνως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και γεμίζει ο ένας τα κενά του άλλου. Η Αφροδίτη του Ταύρου βέβαια παγώνει και νιώθει μεγάλο φόβο αντικρίζοντας τον Πλούτωνα του Σκορπιού αλλά συγχρόνως η Αφροδίτη του Ταύρου νιώθει έντονη ερωτική έλξη και μαγνητισμό που την κάνουν να παραδίδεται αμαχητί στο μοιραίο.

Στην καθημερινότητα Ταύρος και Σκορπιός τα πάνε πάρα πολύ καλά αφού η υλική ασφάλεια που θέλει να νιώθει ο Ταύρος σε συνδυασμό με την ψυχική ασφάλεια που θέλει να νιώθει ο Σκορπιός θα ικανοποιηθούν και ο Ταύρος θα δεχθεί να παραδώσει την αρχηγεία στον επίμονο και χειριστικό Σκορπιό. Η επιμονή, η υπομονή, η βαθιά σκέψη και η ανάλυση πριν από κάθε απόφαση ταιριάζει και στον Ταύρο και στον Σκορπιό και έτσι θα κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι και στον οικονομικό τομέα.

Το σεξ είναι πρωταρχικής σημασίας για τους Ταύρους όπως φυσικά και για τους Σκορπιούς και αυτό είναι εγγύηση για μια μακροχρόνια και γεμάτη πάθος σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του Αέρα, έχει κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή και χαρακτηρίζεται από ευστροφία, συνεχή επικοινωνία και κοινωνικότητα. Αναλύει τα πάντα με κριτήριο την λογική, έχει πολύ χιούμορ και αρέσκεται να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα συγχρόνως.

Με την πρώτη ματιά ο Δίδυμος έλκεται πολύ από τον μαγνητισμό του Σκορπιού όπως και από τον αινιγματικό και τον μυστηριώδη συναισθηματικό κόσμο του. Από την άλλη η αισιοδοξία, η χάρη, η κινητικότητα όπως και η εφηβικότητα του Δίδυμου θα συγκινήσουν τον Σκορπιό που θα θελήσει να κατακτήσει και να χειριστεί αυτήν την πολύ ελκυστική πεταλουδίτσα.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όμως ο Δίδυμος θα νιώσει ότι πνίγεται στην ασφυκτική αγκαλιά του Σκορπιού που θα ρωτά και θα απαιτεί να μάθει όλες τις κινήσεις του αεικίνητου Διδύμου και θα του δημιουργεί σκηνές απείρου κάλλους και δράματος που ο Δίδυμος απεχθάνεται. Στην αρχή ο Σκορπιός θα νιώσει την ψυχρότητα του Δίδυμου και θα προσπαθήσει με πλάγιο συνήθως τρόπο να τον ξαναβάλει στο κλουβί του. Το πουλάκι όμως θα έχει πετάξει και μάλιστα όσο πιο μακριά μπορεί.

Σεξουαλικά ο Δίδυμος θα δυσκολευτεί και πιθανόν να μην θελήσει να ακολουθήσει τις ιδιαιτερότητες του Σκορπιού στο σεξ. Άλλωστε το σεξ για τον Δίδυμο είναι παιχνίδι ενώ για τον Σκορπιό βασικό ένστικτο επιβίωσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού και έχει πλανήτη κυβερνήτη την Σελήνη. Είναι το πλέον συναισθηματικό ζώδιο και αγαπά την ασφάλεια, την στοργή, την θαλπωρή και την κατανόηση. Στην αρχή κοιτά με δέος και πολύ θαυμασμό τον πολύ αινιγματικό Σκορπιό αφού το συναίσθημα του διεγείρετε πολύ θετικά. Στον Καρκίνο αρέσει η συναισθηματική εξάρτηση και θεωρεί ότι η σχέση έχει ταυτότητα και αποκλειστικότητα. Επίσης ο Καρκίνος είναι μυστικοπαθής και του αρέσει να χειρίζεται και να τον χειρίζονται.

Επιζητά την καθημερινή επιβεβαίωση και αγάπη από τον σύντροφο του και το ίδιο κάνει και αυτός. Αυτά είναι τα καλυτέρα νέα για τον Σκορπιό που νιώθει ότι δεν απειλείται από τον απόλυτα πιστό Καρκίνο και έτσι σιγά σιγά αρχίζει να χαλαρώνει και να αφήνεται στην στοργή και την αγάπη του Καρκίνου.

Έτσι και ο Καρκίνος και ο Σκορπιός αναλαμβάνουν τον φυσικό τους ρολό, δηλαδή του αρχηγού ο Σκορπιός και τις ανάγκες της οικογένειας ο Καρκίνος με όποιο τρόπο και αν χρειαστεί. Τα δυο θέματα που θέλουν προσοχή είναι οι συνεχείς συναισθηματικές μεταβολές του Καρκίνου που θα κουράσουν τον Σκορπιό και η εσωτερική πολυπλοκότητα του Σκορπιού που θα θέτουν σε δοκιμασία την συναισθηματική ασφάλεια που θέλει να νιώθει ο Καρκίνος.

Σεξουαλικά ο Καρκίνος θα νιώσει άβολα αρχικά με τον ακόρεστο στο κρεβάτι Σκορπιό και θα χρειαστεί καιρός για να τον ακολουθήσει, θα είναι όμως πρόθυμος να μάθει και τελικά η ευχαρίστηση θα ξεχειλίζει τον χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΛΕΩΝ

Ο Λέων ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, είναι σταθερό ζώδιο και τον κυβερνά ο ζωοδότης Ήλιος. Ο Λέοντας είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού, είναι μεγαλόψυχος, μεγαλόκαρδος, πολύ ισχυρός και νιώθει έντονη την ανάγκη να κυριαρχεί στο χώρο. Φτάνει με πολύ λαμπερό τρόπο στην κορυφή και θέλει ο σύντροφος του να είναι ξεχωριστός. Θα τον γοητεύσει ο μυστηριώδης και άκρως αινιγματικός Σκορπιός και οπωσδήποτε θα θελήσει να τον κατακτήσει.

Ο Λέοντας είναι σίγουρος ότι ξέρει τι κάνει καλό στον καθένα. Του αρέσει λοιπόν να δίνει διαταγές αλλά στην περίπτωση του Σκορπιού έχει υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Σκορπιός απαιτεί με οποιοδήποτε κόστος να κάνει και να μοιράζει αυτός το παιχνίδι και κάπου εκεί αρχίζει να ανταγωνίζεται τον Λέοντα. Σίγουρα ο Λέοντας αρέσει στον Σκορπιό για την μεγαλοπρέπεια και το γκλάμουρ που εκπέμπει, αλλά πώς να μαντρώσει τον βασιλεία Λέοντα στο κλουβί;

Έτσι ο Σκορπιός θα αρχίσει να βγάζει εμμονές, ζήλεια και χειριστικότητα στον Λέοντα οπότε η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Σεξουαλικά ο ερωτισμός και το πάθος γεμίζουν τον χώρο και είναι πραγματικά τέλεια, αλλά όλα τελειώνουν εκεί. Τελικά αυτό το παιχνίδι εξουσίας από πλευράς του Λέοντα και επιβολής από πλευράς του Σκορπιού, θα έχει άδοξο τέλος και σίγουρα θα αφήσει μεγάλα τραύματα στον Σκορπιό κυρίως αφού ο Λέοντας αργά η γρήγορα θα φτιάξει καινούργια αγέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ανήκει στα ζώδια της Γης και είναι μεταβλητό ζώδιο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Ερμής ο οποίος του δίνει μεγάλη εξυπνάδα, κριτική, αναλυτικότητα, πρακτικότητα και τάξη. Ο προγραμματισμός, η ακρίβεια και η αγάπη για την ορθή διαχείριση της καθημερινότητας που χαρακτηρίζει τον Παρθένο αρέσει πολύ στον Σκορπιό και ως γνωστόν, όταν κάτι αρέσει στον Σκορπιό βρίσκει τον τρόπο να το κατακτήσει με όπλο πάντοτε, τον μεγάλο μαγνητισμό και ερωτισμό που εκπέμπει.

Έτσι λοιπόν ο Παρθένος αργά η γρήγορα θα πέσει στα δίκτυα του Σκορπιού, πράγμα που πολύ του αρέσει αφού νιώθει ότι βρήκε το άλλο του μισό. Από πρακτικής πλευράς όλα θα είναι καλά και ευλογημένα, αφού ο Σκόρπιος μπορεί να διοικεί και να είναι σίγουρος ότι έχει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

Επίσης ο Παρθένος θα του είναι απόλυτα πιστός και υπάκουος, αφού θα λαμβάνει τεράστια ποσά συναισθηματισμού από τον Σκορπιό, θέμα στο οποίο ο ίδιος παρουσιάζει μια … υστέρηση. Όλα λοιπόν θα κυλάνε όμορφα, οι λογαριασμοί θα πληρώνονται στην ώρα τους, τα καθημερινά θέματα θα διευθετούνται με ευκολία και οι επικείμενες αγορές θα περνούν από κόσκινο αφού η παρορμητικότητα είναι εντελώς απούσα και στους δυο τους.

Όλα καλά λοιπόν ή σχεδόν όλα αφού στο σεξ ο Παρθένος έχει πολλά ταμπού και ο Σκορπιός θα τον φέρνει σε αμηχανία. Στην πορεία του χρόνου ο Σκόρπιος μπορεί να βαρεθεί τον Παρθένο και ίσως να αδιαφορήσει για την σχέση. Νιώθει ότι του αξίζει μια σχέση με περισσότερο πάθος και λιγότερη ρουτίνα έτσι η παράνομη σχέση είναι πολύ κοντά. Μεγάλη ψευδαίσθηση βέβαια αφού ο πανέξυπνος Παρθένος και θα μάθει και θα ενεργήσει με πολύ οργανωμένο τρόπο και τελικά ο αυτοκαταστροφικός Σκορπιός θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ανήκει στα Ζώδια του Αέρα, έχει πλανήτη κυβερνήτη την Αφροδίτη και είναι παρορμητικός και εξωστρεφής. Ψάχνει τον ιδανικό σύντροφο που θα μπορεί να επικοινωνεί και να μοιράζεται μαζί του. Του αρέσει το ειρηνικό περιβάλλον, είναι καλοσυνάτος και πολύ ερωτικός. Ο Σκόρπιος βέβαια δεν γνωρίζει τι είναι συντροφικότητα, αφού θέλει να ελέγχει και να ασκεί εξουσία στο ταίρι του, ή να πούμε καλύτερα στην κατάκτηση του.

Ασκεί βέβαια τρομερό μαγνητισμό στον Ζυγό αφού ο Πλούτωνας του Σκορπιού κοιτά την Αφροδίτη του Ζυγού και εκείνη παραλύει κυριολεκτικά από θαυμασμό, έρωτα και φόβο. Όσο και να προσπαθεί ο Ζυγός να φέρει μια ισορροπία στη σχέση το αποτέλεσμα είναι να περνά πάντα του Σκορπιού και αυτό μπορεί να μην το δείχνει, αλλά ενοχλεί και απομακρύνει τον Ζυγό από κοντά του.

Επίσης η χειριστικότητα και οι εμμονές του Σκορπιού σχετικά με την πίστη του Ζυγού, θα δημιουργούν μόνιμα σκηνές ζηλοτυπίας από την πλευρά του Σκορπιού. O Ζυγός θέλει και έχει πάντα παρέα, φίλους, γνωστούς και είναι κοινωνικότατος. Αυτό πραγματικά δεν το ανέχεται ο Σκορπιός.

Σεξουαλικά ο Ζυγός μιλά για όλα τα θέματα με περισσή άνεση και δείχνει πολύ απελευθερωμένος στις ερωτικές συζητήσεις με τον Σκορπιό, αλλά στην πράξη( χάνει τα αυγά και τα πασχάλια), με το σεξουαλικό πάθος και τις διαστροφικές πολλές φορές σεξουαλικές συνήθειες του Σκορπιού. Ο Ζυγός θεωρεί το σεξ αυτονόητη εξέλιξη της σχέσης και είναι ερωτικός μεν, αλλά αρέσκεται στα καθιερωμένα. Από την άλλη για τον Σκορπιό το σεξ είναι θέμα επιβίωσης και ύπαρξης, οπότε θα έχουμε και εκεί θέμα.

Δύσκολη και επώδυνη σχέση με θύτη και θύμα όπως σχεδόν πάντα τον Σκορπιό, αφού ο Ζυγός λίγο θα στεναχωρηθεί αλλά με τέτοιο κοινωνικό κύκλο, σύντομα θα βρει παρηγοριά. Ο αυτοκαταστροφικός Σκορπιός δύσκολα θα ξεπεράσει την απιστία του Ζυγού και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να πάρει την εκδίκηση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο του Νερού ο Σκορπιός, σταθερό και εσωστρεφές. Έχει Πλανήτη κυβερνήτη τον Πλούτωνα και διαθέτει πολύ μαγνητισμό, πολύ μυστήριο, μεγάλη σεξουαλικότητα. Του αρέσει να ερευνά, να ανακαλύπτει και να μαθαίνει τα πάντα για τους άλλους, αλλά δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα στους άλλους για τον ίδιο.

Προτιμά να υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου για τον ίδιο και έχει την απαίτηση από τον σύντροφο του να τον αποκαλύψει και αν ο σύντροφος δήλωση αδυναμία τον τιμωρεί. Η σχέση τους λοιπόν θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα, για να μην πούμε πολεμική ,αφού ο ένας θα παρακολουθεί τον άλλο και ο άλλος θα προσπαθεί να κρυφτεί. Αμφίδρομο θα είναι αυτό βεβαία με αποτέλεσμα να στήνει συχνά πυκνά παγίδες ο ένας στον άλλον περιμένοντας με μεγάλη αγωνία να πέσει μέσα.

Πεδίο μάχης λοιπόν θα θυμίζει αυτή η σχέση και η λευκή σημαία κυματίζει μεσίστια, μετά από το θυελλώδες σεξ που θα κάνει τις εχθροπραξίες να λήξουν προσωρινά βεβαία, αφού από την επομένη το έργο επαναλαμβάνεται.

Σεξουαλικά λοιπόν πραγματικά μυθικά και για τους δυο τους και μακάρι να μπορούσαν να μείνουν σε αυτό αλλά δυστυχώς η φύση των δύο Σκορπιών δεν τους το επιτρέπει. Αργά ή γρήγορα ο ένας από τους δυο θα αποχωρήσει, αφού δυο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι ποτέ δεν χωράνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς είναι μεταβλητό Ζώδιο και εξωστρεφές. Έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Δία και θεωρείτε το πιο τυχερό και αισιόδοξο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου. Αγαπά την γνώση, τα ταξίδια, την περιπέτεια, έχει πάντα φιλοσοφική σκέψη και θεωρεί θεμελιώδες για την ύπαρξη του την ελευθερία του.

Εδώ αρχίζει να ζορίζεται ο Σκόρπιος, αφού θαυμάζει την αισιοδοξία και την μεγαλοσύνη του Τοξότη όπως και τον καλοκάγαθο χαρακτήρα του, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί το ότι κάνει ότι θέλει ο Τοξότης και αδιαφορεί για το πώς θα νιώσει ο Σκορπιός. Ο Σκορπιός λοιπόν νιώθει ότι μοιράζεται την αγάπη του Τοξότη με άλλους, πράγμα που στην πραγματικότητα δεν ισχύει, αλλά άντε να το καταλάβει ο Σκορπιός.

Ξεκινά λοιπόν να υφαίνει σενάρια προδοσίας και να κάνει τον μυστικό πράκτορα προσπαθώντας να επιβεβαίωση τις υποψίες του.

Σεξουαλικά ο Τοξότης είναι χαμαιλέοντας και σπάνιο μεν υπαρκτό δε για τον Σκορπιό θα κληθεί να βάλει όλη την μαεστρία του και θα νιώθουν ότι πετάνε στα ουράνια και οι δυο. Αυτό είναι μεγάλο δέσιμο για τον Σκορπιό που νιώθει ότι αναγεννάτε η σχέση του με τον Τοξότη και όταν φύγει ο Τοξότης εξ αιτίας της δεσποτικής συμπεριφοράς του Σκορπιού είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ανήκει στα Γήινα ζώδια, είναι παρορμητικός και αρκετά εσωστρεφής. Έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Κρόνο και αυτό τον κάνει αυστηρό, ευσυνείδητο, μετρημένο, με μια έντονη ροπή στον κατεστημένο τρόπο ζωής όπως και στις άξιες που είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία. Αρέσκεται να ελέγχει τα θέματα του, προχωρά στην ζωή με σίγουρα και μετρημένα βήματα αλλά πάντα προς τα εμπρός αφού η κοινωνική αποδοχή και καταξίωση αποτελεί μονόδρομο για εκείνον.

Ο Αιγόκερος προτίμα λοιπόν να μην εκτίθεται το ίδιο όμως και ο Σκορπιός, οπότε το συναίσθημα δείχνει να μην ανθίζει στη σχέση τους. Σίγουρα μπορούν να συνεννοηθούν και να διαχειριστούν με μοναδική μαεστρία ζητήματα της καθημερινότητας και οι δυο τους, αλλά θα κοιτούν με αρκετή επιφυλακτικότητα και θα κρύβουν αρκετές φορές αυτά που πραγματικά νιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Σεξουαλικά ο Σκόρπιος δεν μπορεί να συντονιστεί με τον καθώς πρέπει Αιγόκερο αλλά αν κάνει υπομονή ο Σκορπιός και προσπαθήσει είναι πολύ πιθανόν να βγάλει την κρυμμένη σεξουαλικότητα του Αιγόκερου και τότε το σεξ θα απογείωση και τους δυο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο του Αέρα ο Υδροχόος, εξωστρεφές και σταθερό. Έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Ουρανό και χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία, αλτρουισμό, αντιδραστικότητα και αντισυμβατικότητα. Ένθερμος θιασώτης της αλήθειας, παλεύει εναντία στις προκαταλήψεις και στο κατεστημένο με πολύ πάθος και μεγάλη δύναμη.

Σκοπός και στόχος του είναι να εγκατασταθεί μια νέα τάξη πραγμάτων που θα έχει ως γνώμονα την παγκόσμια αλήθεια και δικαιοσύνη. Ο Σκορπιός έχει σαν βασική ανάγκη να οριοθετεί, να περιχαρακώνει και να ελέγχει απόλυτα τον χώρο του και για αυτόν τον λόγο δεν επιτρέπει κινήσεις και πρωτοβουλίες για τις οποίες δεν έχει ερωτηθεί και πολύ περισσότερο που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.

Ο Υδροχόος από την άλλη δεν έχει καθόλου προσωπικό χώρο αφού ιδεολογικά ανήκει σε όλους και όλος ο κόσμος είναι οι φίλοι και η παρέα του. Συναισθηματικά επίσης ο Υδροχόος είναι πολύ ψυχρός και δεν καταλαβαίνει αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματα όπως και τις σκηνές ζηλοτυπίας του Σκορπιού και έτσι δεν συμμετέχει καθόλου στο δραματικό σκηνικό που στήνει κάθε τρεις και λίγο ο συναισθηματικά χειριστικός Σκορπιός.

Σεξουαλικά όλα θα είναι καλά αφού ο Υδροχόος είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Αυτό φυσικά δεν αρκεί σε κανέναν από τους δυο τους και πολύ σύντομα ο Υδροχόος θα αποχωρήσει από την σχέση. Άσε που είδε στις ειδήσεις ότι μειώθηκε ο πληθυσμός της φώκιας και πρέπει να την σώσει από τους κακούς Εσκιμώους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι Υδάτινο ζώδιο μεταβλητό και εσωστρεφές. Έχει πλανήτη κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και τον διακρίνει η ευαισθησία, η φαντασία και το όνειρο. Εσωστρεφής, υποκειμενικός και πολύ ευαίσθητος βλέπει τα πάντα με την δική του ιδιαίτερη ματιά και ονειρεύεται τον έρωτα και την σχέση σαν κάτι που θα τον λυτρώσει από την βαριά και αδυσώπητη καθημερινότητα.

Ο Σκορπιός ανήκει και αυτός στα Υδάτινα ζώδια και έτσι τα βέλη του έρωτα κτυπούν και τους δυο. Ο Σκορπιός παίρνει από την αρχή τα ηνία και οριοθετεί την σχέση πράγμα που δεν τον χαλά τον Ιχθύ αφού πραγματικά νιώθει όμορφα και πολύ ρομαντικά στην προστατευτική αγκαλιά του Σκορπιού. Ζήλιες, δράματα, τσακωμοί θα είναι συχνοί αφού ο Σκορπιός νιώθει ότι κάπου του ξεγλιστρά ο Ιχθύς και κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη του και τις περισσότερες φορές δεν πέφτει έξω.

Ο Ιχθύς έχει την ανάγκη της προσφοράς και του αρέσει να τον επιβεβαιώνουν και να επιβεβαιώνει τους άλλους. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά άμα κατακτήσει τον άλλον συνήθως αδιαφορεί μετά.

Σεξουαλικά πολύ καλό ταίριασμα αφού ο Ιχθύς ενδίδει και ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στις περίεργες και παράξενες πολλές φορές ερωτικές φαντασιώσεις του Σκορπιού. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι οι Ιχθείς είναι μεταξύ των άλλων και καταπληκτικοί ηθοποιοί. Μαζί λοιπόν για μια ζωή με πολλές υποχωρήσεις και περιορισμούς

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...