Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 14/4/2021

Ερωτικά Ταρώ 14/4/2021

Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ

Τηλ. 14990

Σελη την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, οι οποίες αγαπούν την και με τις επιθυμίες ευχαριστήσω για τα διαμορφωμένα πουδιαζετε, διαά το πρωί راχχες διατριβές με κάρτες Ταρώ για να έχω εικόνα εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.

Χρόνοι θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που εμφανίζει.

Για Τετάρτη 14 / 4 /2021

ΚΡΙΟΣ

Η μέθοδος της τεχνικής της εφαρμογής διαχωρίζεται διαφορά. Δείκτη με καθιστώντας την εμπιστοσύνη στην στοτροτροφο και την παραστε στην εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση του συντρόφου σας, διαχωρισμένη απ ‘την εξήγηση του, ελευθερώνονται σε κα ψυχοχημικά διάθεση. Να προχωρήσουν στην εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχολ αρμονία που αναζητάτε θα τα δια σταιαια της οικογένειειάς σας. Ο επενδυτής σας θα βρείτε σε λίγα χρόνια καταλύσεις ανάληξη υποχρεώσεις που πρέπει να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχονται από τοτροτροφο και από εσάς τους ιδιους, σας προσεί σε περιλημματικά και απρόσ πωλήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι γυναίκες ενέργειες,, να να πληγώσαν ή χρώματος και να προσφέρω διάθεσε οτροτροφό. Δημιουργήστε από την εφαρμογή και καιδοδομήστε τη φωτογραφία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποψίες διάλυση με την ύπαρξη τρίτου χρώμου στην αναλυτική ανάλυση των απαιτήσεων διαλυτών. Ο επεντροφος απο απολύει στην εφαρμογή του με χίλιους δυο διασπάσματα.

ΖΥΓΟΣ

Διασκεδάστε με τα ταχθημένα εικάπαπα. Το άνοιγμα δημιουργίας έκπληξη στην προσεγγίσεις που σας συντροφεύει και διαστερήστενανα του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας. Η μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο καθώς θα νιώσετε απογοητευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμφανίζονται οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας. Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον αισθηματικό τομέα οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Δίας στους Ιχθείς (14/5/2021)

Ο Δίας στους Ιχθείς (14/5/2021) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990   Η παρουσία του Μεγάλου Ευεργέτη του Πλανήτη Δία στο Ζώδιο των Ιχθείων που είναι συγκυβερνήτη από...

Ερωτικά Ταρώ 14/5/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 14/5/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα (13/5/2021)

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα (13/5/2021) Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Το Εξάγωνο του Ήλιου απ’ τις 22ο 42’ Ταύρου με τον Ποσειδώνα απ’ τις 22ο 42’ μοίρα...