Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 6/3-7/3/2021

Ερωτικά Ταρώ 6/3-7/3/2021

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 6/3-7/3/2021 

Για Σάββατο 6/3

ΚΡΙΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει ερωτικά μηνύματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία άλλοι να αναπτύξουν δεσμό και άλλοι να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση σας οδηγεί σε εφήμερους δεσμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας προτρέπει να εκδηλώσετε την αγάπη σας. Εάν η σχέση σας περνά κρίση αναπροσαρμόστε την κατάσταση προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη ημέρα για τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας εκνευρίζει με τη συμπεριφορά του και ο δεσμός σας δοκιμάζεται.

ΛΕΩΝ
Κάποια καλά νέα και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων απ΄λο το Ζώδιό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συναισθηματικά θα είστε ταραγμένοι. Το πάθος σας γίνεται ανεξέλεγκτο και δημιουργεί καταστάσεις που ξεφεύγουν απ’ τον έλεγχό σας.

ΖΥΓΟΣ
Είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες σας κάνουν στοργικούς και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προκύπτουν θετικές και αρνητικές καταστάσεις. Καλά συναισθήματα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά συμπορεύονται οδηγώντας στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες σήμερα φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις όπως παρουσιάζονται σας βοηθούν να βελτιώσετε το δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες διαμέσου της παρέας δεν θα είναι και λίγες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς.
 

Για Κυριακή 7/3

ΚΡΙΟΣ
Θα περάστε ευχάριστα με τον σύντροφο. Η ατμόσφαιρα αντανακλά στη σχέση σας φέρνοντάς την στα καλύτερα της επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση και η διάψευση των ελπίδων σας σήμερα φαίνεται να σας κάνει απαισιόδοξους και εσωστρεφείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απελευθερωθείτε από συναισθήματα του παρελθόντος. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θα απογοητεύσουν το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα υπάρχουν αρκετές προοπτικές για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Δείξτε προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Εάν δεν θέλετε ο δεσμός σας να περάσει από ένα μακρύ στάδιο δοκιμασιών, θα πρέπει να διατηρήσετε μια πιο ελαστική συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να κλειστείτε στον εαυτό σας είναι βέβαιο πως δεν βοηθά την πορεία της σχέσης σας. Δείξετε στο σύντροφο τι σας ενοχλεί και συγχωρέστε τον.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα είναι να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για την αποψινή βραδιά, μία διεξοδική συζήτηση μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αναπάντεχα επηρέασαν τελευταία τα συναισθήματά σας. Αφήστε το παρελθόν και δείτε με αισιοδοξία τη σημερινή μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό σας ενδιαφέρον ενδέχεται να στραφεί σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε από την παρέα. Υπάρχουν προοπτικές για μια αξέχαστη βραδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δείξτε την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό που σας ενδιαφέρει και κάντε περισσότερες προσπάθειες σήμερα για να τον κερδίσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ. Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα,...

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ή η σταθεροποίηση των συναισθημάτων και η αναζήτηση της ασφάλειας στις απολαύσεις. Από την Στέλλα Τηλ. 14990  Η Αφροδίτη, ο...

Ερωτικά Ταρώ 14/4/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 14/4/2021

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...