Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 20/2-21/2/2021

Ερωτικά Ταρώ 20/2-21/2/2021

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 20/2-21/2/2021 

Για Σάββατο 20/2

ΚΡΙΟΣ
Είστε παρορμητικοί και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον, οδηγώντας τη σχέση σας …στα σύννεφα. Μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα κυριαρχηθείτε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σύμπαν, αναδεικνύει με τον τρόπο του την ομορφιά σας και σας βοηθά να γοητεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συγκυρίες σήμερα σας κάνουν εγωκεντρικούς. Η στάση αυτή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Μην ορμάτε ανεξέλεγκτα σε νέες περιπέτειες. Άλλωστε η διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την υπάρχουσα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σύμπνοια επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στη σχέση σας. Είστε σε θέση να μοιραστείτε μαζί με το σύντροφό σας τα πάντα!

ΖΥΓΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφο, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τες ο ίδιος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενθαρρύνεται η χαρούμενη και ευδιάθετη ψυχοσύνθεση σας και εσείς πλημμυρίζεστε από συναισθήματα φιλίας και κοινωνικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην σχέση σας εξαιτίας της τάσης του ενός ή του άλλου για εξουσία στη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είστε ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Κάποιοι από εσάς θα παρασυρθούν σε εφήμερες απολαύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας περιορίζοντας τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο σας.
 

Για Κυριακή 21/2

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για τα αισθηματικά σας. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Για να μην έχει συνεχώς παράπονα ο σύντροφος και να νιώθει παραμελημένος, προσπαθήστε να επενδύσετε περισσότερα στο δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ταίρι σας σήμερα, θα εκδηλώσει τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς και τις επιθυμίες του. Ο Έρωτας για άλλη μια φορά σας χτυπά την πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιο πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και καιρό φαίνεται πως ετοιμάζετε να μπει στη ζωή σας καθώς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας.

ΛΕΩΝ
Αυξάνονται οι πιθανότητες για τους αδέσμευτους να συναντήσουν τον «μεγάλο έρωτα»! Οι δεσμευμένοι κάνουν προσπάθειες για το δεσμό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στα αισθηματικά σας. Οι παρορμητικές σχέσεις τις εποχής δείχνουν να μην έχουν διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει απ’ τις δεσμεύσεις του κοινωνικού κατεστημένου. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συγκυρίες συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Η μέρα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 7/3-13/3/2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 8/3 – 14/3/2021

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 8/3 - 14/3/2021 Από την Στέλλα Τηλ. 14990 Σ’ αυτό το άρθρο σας δίνονται οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Κινέζικης Αστρολογίας. Για να βρείτε το...

Ερωτικά Ταρώ 6/3-7/3/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/3-7/3/2021

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...