spot_img
HomeΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας. Η δύναμή σας θα είναι αυξημένη και θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να υπερισχύσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, οι προσωπικοί σας στόχοι φαίνεται να δοκιμάζονται στο κατά πόσο εφικτοί τελικά είναι. Περιορίζετε φιλίες καθώς ξεκαθαρίζονται ρόλοι και πρόσωπα και το κατά πόσο είναι απαραίτητη η συνέχειά τους.
Η παρουσία του Ουρανού στον 2ο Οίκο και το 2021 συνεχίζει να αλλάζει τα οικονομικά σας δεδομένα. Βρείτε νέους τρόπους εξεύρεσης του χρήματος από αυτές που χρησιμοποιούσατε ως τώρα και κάντε ριζικές αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας. 
Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας και να αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο τα σημάδια που σας οδηγούν κάπου ή σας προειδοποιούν για κάτι.
Έτσι θα βοηθήσετε πολύ τον ανώτερο εαυτό σας να συντονιστεί με τον Παγκόσμιο Νου και το Θείο σχέδιο και θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στο παγκόσμιο όραμα για έναν καλύτερο και πιο δημιουργικό νέο κόσμο.
Θα βρεθείτε σε μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και θα χρειαστεί να τελειώσετε ότι αναλάβατε στο παρελθόν. Μην δυσαρεστήσετε άτομα που σας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.
Το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προσέξτε τις σχέσεις σας με τις δημόσιες υπηρεσίες και φροντίστε όλες σας οι ενέργειες να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπες.
Η διέλευση του Διός απ’ τους Ιχθείς και απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου 14/5 με 28/7 θα σας κάνει συμπονετικούς και αλληλέγγυους ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και περιορισμούς.
Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα δικαιώσουν το όνομά σας και θα αποδείξουν τις γνώσεις σας γύρω απ’ το αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε στο περιβάλλον σας.
Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία μέσα από τη συζυγική σας σχέση και κάνετε κάποιες ανανεωτικές αλλαγές. Ξαναερωτεύεστε με τον ή την σύντροφό σας και διανύετε μια πολύ ευχάριστη περίοδο.
Μέσα από τις σχέσεις σας θα αλληλοεξελίσσεστε και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες το φετινό Καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΤΑΥΡΟΣ
Θέματα «ανόδου» ψυχικής, επαγγελματικής, ηθικής και οικονομικής θα αποδείξουν στο περιβάλλον σας και όχι μόνο, ποιος δικαιούται σ’ αυτή την σκακιέρα της ζωής να ονομάζεται Αρχηγός. Θα βρεθείτε εν μέσω προβλημάτων που χρειάζονται λύση, την δική σας λύση, εν μέσω φίλων «πνιγμένων στα προβλήματα» και θα αποδείξετε ότι δεν ανήκει άδικα στο ζώδιό σας η έννοια «σταθερότητα».
Η παρουσία του Κρόνου στον 10ο Οίκο του Ηλιακού Ωροσκοπίου σας και στον Υδροχόο, σας κάνει να θέλετε να επιτύχετε για την επαγγελματική σας αναγνώριση και οι δυσκολίες που θα προκύψουν είναι καθοριστικές στην εξέλιξή σας, ανάλογα με το πως θα τις παρακάμψετε ή βρείτε τη λύση τους.
Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν αυτή την χρονιά, απαιτούν υπομονή και σύνεση, κάτι που το διαθέτετε και σιγά – σιγά θα συνειδητοποιήσετε πως ο χρόνος εργάζεται με το μέρος σας.
Η παρουσία και αυτή τη χρονιά του Ουρανού στο Ζώδιό σας φέρνει αλλαγές στην ίδια την προσωπικότητά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Η υπομονή σας θα αντικατασταθεί απ’ την συνεχή ένταση, τη βιασύνη και τη διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από άτομα και υποχρεώσεις.
Η παρουσία του Διός απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και στο Ζώδιο των Ιχθύων 14/5 με 28/7 φαίνεται να αυξάνει τον αλτρουισμό σας ενώ επεκτείνει ταυτόχρονα τις επαφές σας με φίλους αλλά και τον κύκλο φίλων και ομοϊδεατών.
Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απρόσμενες δυσχέρειες και θα πρέπει να αγωνιστείτε κατά των ατόμων που σας υποτιμούν. Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ένα φιλικό σας πρόσωπο, φαίνονται αυξημένες, όπως και η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Η χρονιά αυτή, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα διαπιστώσετε φέτος, ότι γίνεστε περισσότερο ιδεαλιστές, ξεφεύγετε από τον κατεστημένο τρόπο ζωής που δεν σας αντιπροσωπεύει και επιδιώκετε την εξέλιξή σας, με ενέργειες που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Έτσι πρόκειται να απορρίψετε πολλές παλιές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ταυτίζονται με τις νέες σας αντιλήψεις.
Η χρονιά αυτή που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει τη δόμηση του νου σας όπου θα θελήσετε στην πράξη να εφαρμόσετε θεωρίες και γνώσεις που έχετε αποκομίσει. Να είστε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο.
Δοκιμασίες ξαφνικές και αναπάντεχες φαίνεται να φέρνει η διέλευση του Ουρανού απ’ τον Ταύρο για εσάς και το 2021. Το νευρικό σας σύστημα δοκιμάζεται απ’ τις επερχόμενες αλλαγές με αντίκτυπο σε προβλήματα ακόμα και υγείας εάν δεν βρίσκετε τρόπους ηρεμίας.
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Αυτός ο χρόνος θα φέρει μία ανοδική τάση στα επαγγελματικά σας, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας σε αρκετούς τομείς, αρκεί να μην διασκορπίσετε τα ενδιαφέροντά σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο.
Διελαύνοντας ο Δίας τον 10ο Οίκο του Ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο των Ιχθύων 14 Μάη με 28/7, επεκτείνει την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη. Διαφημιστείτε και αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες.
Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.
Επενδύστε στους οραματισμούς σας και εμπιστευτείτε την διορατικότητά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα είστε σε θέση, να διακρίνετε φως μέσα απ’ το πηχτό σκοτάδι που καλύπτει συνήθως το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά απαιτητική αναμένεται η χρονιά για σας.
Κρίσιμες θα είναι οι εξελίξεις, σε τομείς ζωτικής σημασίας. Καλείστε να λειτουργήσετε υπό πίεση και σε περιοριστικές συνθήκες, για την ελεύθερη αυτοέκφρασή σας.
Η παρουσία του Ουρανού στον 11ο Οίκο θα φέρει αλλαγές στις φιλίες σας αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Θα αναζητάτε τώρα για παρέα άτομα εκκεντρικά ενώ οι στόχοι που θα θέσετε θα είναι ασυνήθιστοι και πρωτοποριακοί. 
Περισσότερες προσπάθειες θα χρειαστεί να καταβάλετε τώρα στην εργασία σας, αν και αρκετές φορές θα αισθανθείτε είτε εξάντληση και κούραση, είτε ανίκανοι να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που θα βρεθούν μπροστά σας για να περιορίσουν τις δυνατότητές σας.
Πιθανή η παρεμπόδιση της σεξουαλικότητάς σας εξαιτίας αναστολών με τον περιοριστικό Κρόνο να διελαύνει τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και το Ζώδιο του Υδροχόου. Διαχειριστείτε με σύνεση κεφάλαια, δανειοδοτήσεις και να είστε τυπικοί εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.
Ίσως κάποιοι από εσάς, να αναγκαστούν να αναλάβουν περισσότερες υποχρεώσεις ή εργασίες αγγαρείας, ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να δείξουν υπομονή, απέναντι σε δεσποτικούς προϊσταμένους.
Κατά τη διάρκεια του 2021, ο αισθηματικός τομέας θα περάσει από διάφορα στάδια, αντίθετα πολλές φορές μεταξύ τους, κάτι που είναι χαρακτηριστικό της γενικότερης συμπεριφοράς σας.
Ο Δίας απ’ τον 9ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τους Ιχθείς 15/5 με 28/7 επεκτείνει γνώσεις και εμπειρίες στους περισσότερους από εσάς ενώ τους ευνοεί σε νομικά ζητήματα όπως και τις σχέσεις τους με το εξωτερικό. Κατάλληλη περίοδος για ταξίδια και σπουδές.
Συγκρατημένα σχέδια και ανάληψη περισσότερων ευθυνών, σας περιμένουν τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
Εσείς θα νιώθετε αρκετές φορές κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά. Συχνά θα διακατέχεστε από μια αίσθηση εσωτερικής μοναξιάς και θα έχετε την τάση να απομονώνεστε στον εαυτό σας, γιατί θα πιστεύετε πως δεν έχετε κατανόηση από τους άλλους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΛΕΩΝ
Το πρώτο τρίμηνο με κανένα τρόπο δεν θα περάσετε απαρατήρητοι και συνεχώς θα αναζητάτε την έγκριση των άλλων.
Αυτός ο χρόνος θα χαρακτηριστεί από την έντονη έκφραση της προσωπικότητάς σας.
Η «λίμπιντό» σας πάντως θα πετά φωτιές το 2021 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους, ιδιαίτερα το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου όπως επίσης και στις αρχές Ιουνίου.
Η παρουσία του Κρόνου στο απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο και στον 7ο Οίκο θα σας δώσει μαθήματα συνεργασίας. Τώρα ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας θα απαιτήσουν να δείξετε υπευθυνότητα καθώς έτσι θα κριθούν οι σχέσεις σας και το αν θα υπάρξει συνέχισή τους.
Βάζετε τελεία σε συμβιβασμούς και “πρέπει”, καθώς ξανοίγεστε προς την κατάκτηση των ιδανικών σας στο ξεκίνημα της χρονιάς. Όσοι δεν είναι σύμφωνοι μαζί σας και επιχειρήσουν να σας αποτρέψουν, θα διαπιστώνουν ότι δεν καταφέρνουν να ασκήσουν καμία επιρροή επάνω σας, αφού θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο επαναστατική και ατίθαση πλευρά σας.
Αν οι αυξημένες καθημερινές σας ανάγκες και τα οικονομικά σας ανοίγματα σας αγχώνουν υπέρμετρα, έχετε την εξυπνάδα να αντεπεξέλθετε κατάλληλα εφ’ όσον χαλιναγωγήσετε τις άσκοπες σπατάλες. Πειθαρχία που θα φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική από τον Αύγουστο και μετά, όταν οι περιστάσεις θα σας οδηγήσουν σε ορισμένα απρόβλεπτα έξοδα, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα και δημοσίων σχέσεων.
Σας περιμένουν αναπάντεχες αλλαγές στην καριέρα σας, και αυτή τη χρονιά με τον Ουρανό στον Ταύρο όπως και προτάσεις εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε πως οι καιροί προστάζουν να πάρετε γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και να μην βασίζεστε στον κύκλο γνωριμιών σας. 
Ένα ταξίδι, συνδυασμός αναψυχής και επαγγελματικών φαίνεται να αποφασίζετε για την αρχή της Άνοιξης. Το έναυσμα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και επίσης αλλαγών στη νοοτροπία σας κομίζει η περίοδος από τέλη Ιούνη μέχρι αρχές Αυγούστου.
Η διέλευση του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τους Ιχθείς 14 Μάη με 28 Ιουλίου, μεγιστοποιεί την σεξουαλικότητά σας και φέρνει εύνοια στη διαχείριση κεφαλαίων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να ξεκινήσετε τώρα μία νέα ζωή, κόβοντας δεσμούς και συνήθειες του παρελθόντος, ανακτώντας και πάλι την προσωπική σας ταυτότητα. Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει και η ενεργητικότητά σας, δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες, εκτός και αν θέλετε να κλονιστούν σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον.
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο σας περιμένει φόρτος εργασίας και καθηκόντων που αφορούν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αναλάβετε όσο το δυνατόν ποιο υπεύθυνα τα καθήκοντα που θα σας δοθούν και να βρίσκετε χρόνο για την ξεκούρασή σας.
Η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό προς εσάς Ταύρο και το 2021 θα σας φέρει ταξίδια που συχνά θα είναι απρογραμμάτιστα. Η αντίληψή σας έχοντας συμπαραστάτη τις γνώσεις σας, σας οδηγεί σε αλλαγή συμπερασμάτων και γενικότερα αλλαγή πνευματικά για να ανταποκριθείτε καλύτερα στα νέα δεδομένα.
Τα λάθη που έγιναν, σίγουρα θα σας έχουν αφήσει τα μαθήματά τους για να μην επαναληφθούν και πάλι. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες τις ζωής αναμορφωνόμαστε, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μαθήματα για να προχωρήσουμε.
Το δεύτερο δίμηνο του έτους, όπως και μέσα στο Χειμώνα, η δεσποτική σας συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε στιγμές πάθους και ερωτικών δραστηριοτήτων ικανοποιώντας τελικά τα σεξουαλικά σας ένστικτα.
Σχετικά με την επιδίωξή σας γι’ αύξηση εσόδων και κερδών, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και φυσικά να μην οδηγηθείτε σε υπέρογκες δαπάνες καταναλωτικών αγαθών.
14/5 με 28/7, η παρουσία του Διός απ’ τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τους Ιχθείς, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεστε στην κατάλληλη περίοδο για να συνάψετε μία σχέση με καλές προοπτικές.
Σταδιακά θα περάσετε σε μία διαφορετική αντίληψη όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θέλοντας να σταθεροποιήσετε αυτό το χρόνο σχέδια και να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Προβληθείτε σε ένα ευρύτερο επίπεδο και κερδίστε μία ανώτερη θέση, που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στον χώρο και παράλληλα φροντίστε κάθε σας κίνηση να είναι νομότυπη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς με το ξεκίνημα της χρονιάς.
Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, ενώ κάθε πολιτική είδηση, θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας.
Θα οδηγείστε τώρα από αξίες που έχουν διάρκεια, και ο ανθρωπισμός και αλτρουισμός που θα δείξετε, θα μπορέσει να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ενασχόλησής σας.
Καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Υδροχόο σας περιμένουν αγαπητοί μου μεγαλύτερες ευθύνες για τα παιδιά σας αυτή την περίοδο. Δεν θα σας συγκινούν επιπόλαια φλερτ και ερωτικές καταστάσεις που δεν έχουν πορεία στο χρόνο.
Θα σας απασχολήσει άμεσα και έντονα η κοινωνική και επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης. Είστε έτοιμοι φέτος να δουλέψετε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας.
Σας περιμένουν φίλοι μου και το 2021 που ο Ουρανός θα διελαύνει τον Ταυρο, αλλαγές σε οικονομικά και κυρίως σε σχέση με τα κεφάλαια ή τις δανειοδοτήσεις σας. Η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε φέρνει ακόμα και ακραίες και μη συμβατικές τάσεις στη σεξουαλική σας συμπεριφορά που ξαφνιάζουν ακόμα και εσάς.
Ο Δίας διελαύνοντας τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη και τους Ιχθείς 14/5 με 28 Ιουλίου, ευνοεί καταστάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας να είναι βελτιωμένες όπως και θέματα εργασίας αλλά σχέσεών σας με βοηθούς και υφιστάμενα πρόσωπα.
Ο χρόνος εργάζεται για εσάς και τα σχέδια και οι ελπίδες σας θα πραγματοποιηθούν στο μεγαλύτερο μέρος του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γυρίσματα της τύχης, σας δημιουργούν προκλήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες.
Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην αντιτίθεστε ανοιχτά στα συμφέροντα κάποιων που σας διοικούν. Ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σας.
Η διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο και αυτή τη χρονιά φέρνει αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η εποχή απαιτεί να αφήνετε χώρο στο σύντροφό σας και να μην γίνεστε κτητικοί κάνοντάς τον να φύγει απ’ τη σχέση σας.  Πολλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να ξεκαθαριστούν, φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση και δοκιμάζοντας τις ανοχές σας.
Οι επαγγελματικές προκλήσεις με το πέρασμα των ημερών αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους.
Το πρώτο δίμηνο φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ τα έξοδά σας.
Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.
Μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένεια και την περιουσία αναμένονται για τους περισσότερους Σκορπιούς με τη διέλευση του Κρόνου απ’ τον Υδροχόο. Η οικογενειακή σας παράδοση θα απαιτήσει τη συνέχεια της από εσάς και τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.
Η ζωή σας μοιάζει να μην δέχεται πλέον υποκατάστατα και απαιτεί από σας, την αποκοπή σας, απ’ οτιδήποτε παλιό και «νόθο», ακόμα κι αν μέχρι τώρα, εξυπηρετούσε λόγους ασφαλιστικών και προστατευτικών πλαισίων.
Οι αδέσμευτοι, θα έχουν αρκετές εναλλαγές σχέσεων, αλλά, χωρίς εγγυήσεις για κάτι μονιμότερο, που θα αντέξει μακροπρόθεσμα. Γενικά θα υπάρχει η τάση να διαφοροποιείστε από τα καθιερωμένα σας πρότυπα και να ελκύεστε από παράδοξες καταστάσεις. Θα είστε επιρρεπείς στον εύκολο εντυπωσιασμό, με ενθουσιασμό θα ρίχνεστε σε καινούργιες σχέσεις.
Κεραυνοβόλοι έρωτες, περίεργες συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες ή επαναφορά παλιών σχέσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτό το καλοκαίρι.
Διελαύνοντας ο Δίας τους Ιχθείς και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη από 14 Μάη μέχρι 28 του Ιούλη, φέρνει εύνοια σε αισθηματικά, στις σχέσεις σας με παιδιά ή ακόμα και μία επιτυχία σε κάποιο παιδί σας. Η διέλευση του απ’ τους Ιχθείς φέρνει επιτυχίες σε όσους Σκορπιούς ασχολούνται με τον αθλητισμό, την παιδεία, τα καλλιτεχνικά.
Η διστακτικότητά σας το τελευταίο δίμηνο –παρότι σας δίνονται ευκαιρίες- ενδέχεται να σας απομονώσει περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Είναι φυσικό και επόμενο η στάση σας αυτή να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γοητεία, ο δυναμισμός και η μαγνητική σας επίδραση, θα ασκηθούν έντονα στον περίγυρο. Περνάτε εύκολα τις απόψεις σας και πείθετε με χαρακτηριστική άνεση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε περίπτωση που η λογική, δεν σας βοηθά στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.
Στο ξεκίνημα του 2021 ο σύντροφός σας μπορεί να είναι σε αντίθεση με τη δική σας ενθουσιώδη παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς θα διαθέτει πιο σοβαρή και απαιτητική στάση.
Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, αποβάλετε τις δυσάρεστες σκέψεις και δείτε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική που διαθέτετε σε επάρκεια. Οι σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον ενδέχεται να δοκιμαστούν στο πόσο τελικά αξιόπιστες και ωφέλιμες είναι.
Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Άλλοι θα αποφασίσετε να θυσιάσετε την προσωπική σας ελευθερία προκειμένου να ενταχθείτε σε μια ομάδα ατόμων ακολουθώντας ένα κοινό όραμα ή σκοπό, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να διδάξουν ή να ασχοληθούν με εκείνο το κομμάτι της δουλειάς τους που τους φέρνει σε επαφή με το να την δείξουν στους άλλους.
Αυτό το έτος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον.
Η διέλευση και το 2021 του εκκεντρικού Ουρανού απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τον Ταύρο, φέρνει νέα δεδομένα και αλλαγές στην εργασία σας. Οι αλλαγές δεν θα είναι αρνητικές εάν κατανοήσετε πως δεν υπάρχει μονιμότητα. Φροντίστε το εργασιακό στρες να μην γίνει σύντροφός σας τα επόμενα χρόνια. 
Η παρουσία του Διός απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και τους Ιχθείς το διάστημα από 14/5 μέχρι 28/7, βελτιώνει στα μέγιστα τις οικογενειακές σας σχέσεις όπως και θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλή εποχή για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.
Το τελευταίο δίμηνο η εργασία σας θα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα αποφέροντας περισσότερα κέρδη. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νοητική και διανοητική σας δραστηριότητα θα αυξηθούν σημαντικά. Η αναλυτική σας ικανότητα και να αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, σε κάθε κατάσταση, θα είναι αξιοσημείωτη. Θα νοιώθετε την επιθυμία να μελετήσετε, να βελτιώσετε τη δουλειά σας, να τελειοποιηθείτε και να επεκτείνετε την επιστημονική σας κατάρτιση.
Τα οικονομικά σας και η διαχείρισή τους απαιτούν σύνεση και λογιστικό έλεγχο συνεχή για να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας με την φιλοξενία του Κρόνου στον Υδροχόο.
Αυτός ο χρόνος είναι καλός για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.
14/5 με 28/7 η διέλευση απ’ τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου του Μεγάλου Ευεργέτη της Αστρολογίας –Δία- και στο Ζώδιο των Ιχθύων, αυξάνει την επικοινωνία σας και ευνοεί τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Βελτίωση των σχέσεων σας με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.
Συνηθισμένοι να εργάζεστε προγραμματισμένα και μεθοδικά, υλοποιείτε πλέον τις ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, πράγμα που προσδοκούσατε καιρό.
Φίλοι Αιγόκεροι, θα αναζητάτε ελευθερίες στις προσωπική σας ζωή και θα σας ελκύουν άτομα που σας αφήνουν χώρο. Περιέργως για εσάς, θα ερωτεύεστε πρόσωπα εκκεντρικά ενώ με την διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο και αυτή τη χρονιά θα αναζητήσετε επενδύσεις που μέχρι τώρα τις θεωρούσατε πρωτότυπες και δεν τις εμπιστευόσασταν. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε την τάση να υπερβάλετε στις εκφράσεις σας και να δραματοποιείτε το κάθε τι.
Ακόμα ποιο σκεφτικοί και συντηρητικοί θα παρουσιάζεστε στους άλλους αλλά ταυτόχρονα και ποιο συνεπείς και σοφοί.
Η ωρίμανση με τον Κρόνο στο Ζώδιό σας, έρχεται μέσω μαθημάτων που μπορεί να φαίνονται σκληρά αλλά είναι χρήσιμα.
Να περιμένετε αλλαγές στα πλαίσια της οικογένειας και των σχέσεων με τους δικούς σας. Αλλαγές θα γίνουν και στην κατοικία σας ή ακόμα να πραγματοποιήσετε και αυτή τη χρονιά που ο Ουρανός θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο, αλλαγές στο σπίτι ή ακόμα και στον τόπο διαμονής σας. 
Ο Δίας διελαύνοντας τον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου και το Ζώδιο των Ιχθύων μεταξύ 14 Μάη ε 28 Ιουλίου, φέρνει εύνοια στις συναλλαγές και τα οικονομικά σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο αυξήσεων εσόδων αλλά και δαπανών.
Για όποιους κατανοήσουν την ανάγκη σας για ελεύθερη αυτοέκφραση, θα περάσουν αξέχαστα μαζί σας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ευχάριστοι, με πλούσια συναισθήματα, πρόθυμοι να τα μοιραστείτε με αυτούς που σας αγαπούν και σας δέχονται γι’ αυτό που είστε.
Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας.
Είναι φορές που ανασύρετε από το υποσυνείδητό σας μια αγωνία για το αύριο και μια σειρά από ανασφάλειες σας ταράζουν περισσότερο από όσο δικαιολογεί η τρέχουσα πραγματικότητα.
Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές, φέτος. Θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με την εξυπνάδα σας και τις ιδέες σας.
Σ’ αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο με την τάση σας για αλλαγές. Σίγουρα θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να αναδειχτείτε και θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.
Ένας δογματισμός στις απόψεις, ίσως προκαλεί τη δυσφορία των άλλων το Δεκέμβριο. Το θρυλικό ταμπεραμέντο σας, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο ! Ένα μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και την έλλειψη αυτοσυγκράτησης ενδέχεται να γευτείτε, την χρονιά αυτή. Προσέξτε τα σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΙΧΘΥΣ
Το να αποκτήσετε ωριμότητα είναι το κλειδί αυτού του χρόνου. Θα νοιώθετε την ανάγκη για αλλαγή σε πείσμα της εσωτερικής σας αντίστασης. Ένα τμήμα του εαυτού σας θα θέλει να αναλάβει νέες υπευθυνότητες και να προχωρήσει. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των ουσιαστικών σχεδίων που σας απασχολούν αυτή την περίοδο αλλά είναι πιθανό ότι, οτιδήποτε αναλαμβάνετε τώρα, να σας φέρει σταθερότητα στο άμεσο μέλλον και για μακρό χρονικό διάστημα.
Έγνοιες και δοκιμασίες ενδεχομένως να προκύψουν στους περισσότερους του Ζωδίου σας αυτή την περίοδο που ο Κρόνος θα φιλοξενείται απ’ τον Υδροχόο που σκοπό έχουν να αναμορφώσουν την ίδια σας τη συνείδηση και το κατά πόσο υπεύθυνοι είστε στις πράξεις σας. Μία προσοχή στην υγεία θεωρείται απαραίτητη.
Αυτός ο χρόνος ευνοεί όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση.
Η πιθανότητα επαγγελματικών ταξιδιών φέτος, θα είναι αυξημένη. Το ίδιο διάστημα, οι εμπορικές σας δραστηριότητες, θα στεφθούν με επιτυχία, αυξάνοντας τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησής σας.
Αλλάζετε και αλλάζει και ο τρόπος σκέψης σας αλλά και το περιβάλλον που περιστοιχίζεστε με τον Ουρανό στον Ταύρο και το 2021 καθώς έχετε ανάγκη από νέα πρόσωπα που μπορείτε να μοιράζεστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας. 
Ο Δίας στο Ζώδιο σας 14/5 με 28/7 θα σας κάνει γενναιόδωρους και αισιόδοξους. Το ενδιαφέρον σας να επεκταθείτε θα φέρει γνώσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Δείξτε προσοχή στη δίαιτα σας καθώς θα προκύψουν τάσεις παχυσαρκίας.
Μία αύξηση στις καθημερινές σας επαφές, με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά, θα παρατηρηθεί το δεύτερο εξάμηνο. Οι ιδέες και οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, όπως και η αισιόδοξη στάση σας. Ίσως η γνωριμία με ένα άτομο αλλοδαπό, να οδηγήσει σε μια εφήμερη σχέση αυτό το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ετήσιες Προβλέψεις του 2021, καλέστε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ