Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 21/11-22/11/2020

Ερωτικά Ταρώ 21/11-22/11/2020

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 21/11-22/11/2020 

Για Σάββατο 21/11

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η συντροφικότητα και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και θα προσφέρετε σήμερα μέσα από τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε και αποκαλύψτε συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αν δεν είστε διατεθειμένοι εσείς, ή ο σύντροφος να δώσετε κάποια ευκαιρία στη σχέση θα φτάσει η στιγμή που θα τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

ΛΕΩΝ
Δυσκολεύεστε να γευτείτε ανέμελα τον έρωτα γιατί αντιλαμβάνεστε πρακτικές ανάγκες. Οι καταστάσεις σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δεσμεύσεις, θα πρέπει να φερθείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας.

ΖΥΓΟΣ 
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οπλιστείτε με υπομονή! Ο σύντροφος δεν είναι διατεθειμένος να σας καταλάβει. Μην πιέζετε καταστάσεις αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ψυχαγωγηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι σίγουρη η αποτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας και αγαπημένους φίλους. Αφήστε πίσω τα προβλήματα και διασκεδάστε.
 

Για Κυριακή 22/11

ΚΡΙΟΣ
Οι απόψεις σας εντυπωσιάζουν τα άτομα που εδώ και μέρες σας γοητεύουν και η εμφάνιση σας, σας βοηθά να κερδίσετε πόντους!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συγκυρίες σας κάνουν κοινωνικούς και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την αναθέρμανση του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα. Τις στιγμές που θα ζήσετε, τις αναζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό.

ΛΕΩΝ
Τα δικά σας προβλήματα μην τα προβάλλετε στην σχέση. Κάποιες υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε για λίγο απ’ το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματά σας είναι ακραία. Αναζητάτε αφοσίωση απ’ το σύντροφο αλλά εσείς μάλλον εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΖΥΓΟΣ
Για να συνεχίσει την πορεία του ο δεσμός σας θα πρέπει και οι δύο να κατανοήσετε τα λάθη σας και να προσπαθήσετε να μην επαναληφθούν και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περιορίστε σήμερα τις ανασφάλειές σας. Πλησιάστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε ελεύθεροι και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας για γλέντι και διασκέδαση στο σπίτι θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνισή σας και η αισιοδοξία σας ..τον/την έχει γοητεύσει!

ΙΧΘΕΙΣ
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον/την αγαπημένο/η σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 20/6-26/6/2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 21/6 – 27/6/2021

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου από 21/6 - 27/6/2021 Από την Στέλλα Τηλ. 14990 Σ’ αυτό το άρθρο σας δίνονται οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Κινέζικης Αστρολογίας. Για να βρείτε το...

Ερωτικά Ταρώ 19/6-20/6/2021

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 19/6-20/6/2021

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...