spot_img
HomeΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΚρατώντας ζωντανό τον έρωτα και το πάθος

Κρατώντας ζωντανό τον έρωτα και το πάθος

Από τον Στέλιο Νικολάου
Τηλ. 9019015063

Συχνά θα έχετε ακούσει προτροπές όπως «τροφοδοτείστε το πάθος», «αναζωπυρώστε τις φλόγες του έρωτα» και άλλες που αναφέρονται στο ερωτικό πάθος στην ερωτική ζωή και τη σχέση.
Η αλήθεια είναι πως ζούμε σε μία εποχή αστάθειας και οι ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως οι ερωτικές που σκοπό έχουν να μας ζεστάνουν και να μας κρατήσουν στην εποχή αυτή που ζούμε, πολύ συχνά πέφτουν σε κλισέ όπως τα ποιο πάνω και γίνονται μέρος ενός μοτίβου προκαλώντας μας μεγαλύτερο πόνο. Το –και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα- των παραμυθιών δεν επιτυγχάνεται αυτόματα και χωρίς προσπάθεια. Τα περισσότερα αισθηματικά μυθιστορήματα γράφουν : «Τέλος» εκεί που παντρεύονται τα ζευγάρια. Όμως το επόμενο κεφάλαιο είναι πολύ σημαντικό. Το να παντρευτούμε είναι εύκολο αλλά το να ευτυχίσουμε στο γάμο μας, το να κρατήσουμε τις φλόγες αναμμένες είναι το δύσκολο του μέρος αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση.
Παρακάτω, μελετήστε το Ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη του αγαπημένου σας προσώπου. Έτσι θα βρείτε τον τρόπο να ζεστάνετε τις καρδιές σας ξανά καθώς η Αφροδίτη ανταμείβει τις καλοπροαίρετες προσπάθειες και η Αστρολογία ποτές δεν ψεύδεται.

Αφροδίτη στον Κριό
Ο Κριός είναι Ζώδιο της Φωτιάς, έτσι έχει μεγάλη σημασία να μην επιτρέψει στη φλόγα του πάθους να σβήσει ούτε για μια στιγμή, αν είστε ερωτευμένοι με ένα άτομο που λέει ότι έχει την Αφροδίτη σε αυτό το Ζώδιο. Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον Κριό είναι κατά κάποιο τρόπο παιδιά και έχουν μεγάλη ευαισθησία στο άγγιγμα, γι’ αυτό θα πρέπει να τους αγγίζεται συχνά είτε είναι ένα πειρακτικό τσίμπημα, ένα χάδι, ένα γαργάλημα. Δείξτε τους όσο και αν αγαπάτε τους γονείς, τα παιδιά σας, το επάγγελμα και τους φίλους σας πως είναι πρώτοι στη ζωή και στην καρδιά σας. Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται ενδείξεις ανωριμότητας, να σας κουράζουν και ίσως να έχετε δίκιο. Όμως μόνο έτσι θα μπορέσετε να κρατήσετε δίπλα σας αυτά τα παράφορα και ορμητικά άτομα.

Αφροδίτη στον Ταύρο
Αυτό το άτομο αναζητά την σταθερότητα και έχει την τάση να δημιουργεί διαρκείς σχέσεις. κάντε το μισό δρόμο που χρειάζεται για να συναντήσετε το πρόσωπο με την Αφροδίτη στον Ταύρο και εκείνο με ευχαρίστηση θα συμπληρώσει την υπόλοιπη απόσταση. Δεν ζητάει πολλά και δύσκολα στην εκπλήρωσή τους. Μιλήστε του τρυφερά στις ιδιαίτερες στιγμές σας. Φροντίστε αρκετά βράδια να τα περνάτε σπίτι, χωρίς να κάνετε τίποτε ιδιαίτερα απλά παρακολουθώντας τηλεόραση να το έχετε αγκαλιά. Αφιερώστε του μερικά τραγούδια, αγγίξτε τον. Μη φλερτάρετε εδώ και εκεί κλονίζοντας την εμπιστοσύνη και την σταθερότητα που αναζητά. Δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και θα μείνει για πάντα κοντά σας αν ξέρει ότι το θέλετε και το εκτιμάτε.

Αφροδίτη στους Διδύμους
Το άτομο με την Αφροδίτη στους Διδύμου έχει την φήμη ότι δεν κάνει διαρκείς σχέσεις και ότι φεύγει πάντα πρώτο. Πράγματι δεν είναι όλοι με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε θέση ικανοί να κάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να το σκεφτούν και να προσπαθήσουν. Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι μην το κάνετε να πλήξει. Δεν είναι απαραίτητο να σκαρώσετε ένα νέο σενάριο κάθε βράδυ. Αν θέλετε να βρείτε πραγματικά του κουμπί του, θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι το μυαλό και η καρδιά του είναι απόλυτα συνδεδεμένα. Τα άτομα με Αφροδίτη στους Διδύμους σέβονται και θαυμάζουν τους έξυπνους ανθρώπους και νιώθουν περήφανα αν ανήκετε σε αυτούς. Απογοητεύονται αν σας δουν να παρακολουθείτε σαπουνόπερες ή αθλητικές εκπομπές. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι, έτοιμοι για κάθε θέμα συζήτησης και έχετε μαζί του επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα.

Αφροδίτη στον Καρκίνο
Πολλοί πιστεύουν πως τα άτομα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι συναισθηματικά άπορα και ότι χρειάζονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να λειτουργήσει η σχέση μαζί τους. Δεν ξέρουν αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν. Και όμως! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιστή και αξιαγάπητη, δεν ζητάει τίποτε παραπάνω από αυτά που οφείλετε να της δώσετε, εφόσον έχετε αποφασίσει να κατασταλάξετε. Και η κάθε σας προσφορά θα επιστραφεί στο διπλάσιο. Φροντίστε να μην ξεχνάτε τις επετείους σας. Η Αφροδίτη σε αυτό το Ζώδιο έχει ντύσει όλες αυτές τις στιγμές με χρυσάφι και τις φυλάει μες στην καρδία της. Δώστε πολλά φιλιά για καλημέρα, για καληνύχτα, για «γεια σου προς το παρόν». Διψάει για στοργή. Ακόμα και αν δεν συμπαθείτε κάποια άτομα της οικογένειας του ατόμου που έχει την Αφροδίτη στον Καρκίνο, σεβαστείτε τα, είναι άλλωστε πολύ λίγο μπροστά στην ευτυχία που θα απολαύσετε.

Αφροδίτη στο Λέοντα
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι αυτό το Ζώδιο της Αφροδίτης δεν χρειάζεται τίποτε πραγματικά ή δεν ζητάει τίποτε περισσότερο από επευφημίες και χειροκροτήματα. Αν όμως αγαπάτε πραγματικά και καταλαβαίνετε ένα λιοντάρι, θα ξέρετε ότι κάτω από την αλαζονική συμπεριφορά κρύβεται μια φύση που αναζητάει την αποδοχή και την τρυφερότητα και θα μπορούσε να κινήσει βουνά γι’ αυτόν που αγαπάει, αν ξέρει ότι αγαπιέται και αυτό είναι το κλειδί! Πείτε το. Γράψτε το σε μηνύματα, σε ραβασάκια και κρύψτε τα στις τσέπες ή στα συρτάρια τους να αισθανθούν την έκπληξη. Οργανώστε πάρτι στη γιορτή και στα γενέθλιά τους. Επαινέστε τους σε τρίτους ενώ είναι μπροστά. Φλερτάρετέ τους συχνά πυκνά και κολακέψτε τους.

Αφροδίτη στην Παρθένο
Οι φήμες θέλουν την Αφροδίτη στην Παρθένο στωική, αναίσθητη και ζεστή όσο ένα παγάκι. Καμιά όμως φήμη δεν είναι πιο λανθασμένη. Η Παρθένος απλά είναι ντροπαλή και αυτό είναι όλο. Θα πρέπει να το δείξετε σε αυτούς του ανθρώπους ότι τους βρίσκετε ελκυστικούς καθώς σπανίως πιστεύουν για τον εαυτό τους κάτι τέτοιο καθώς και ότι νοιάζεστε γι’ αυτούς. Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να τους λέτε πως τους αγαπάτε όχι μόνο επειδή είναι έξυπνοι και εργατικοί αλλά επειδή είναι αξιαγάπητοι. Πείτε τους ότι δεν χρειάζεται να παλέψουν για να σας κερδίσουν αφού ήδη είστε δικοί τους. Ενδιαφερθείτε για την υγεία τους. Πείτε τους ότι χρειάζονται περισσότερη ξεκούραση και ψυχαγωγία. Η προσοχή σας στις ανάγκες τους, τους φέρνει δάκρυα στα μάτια και τους κάνει να σας ευγνωμονούν.

Αφροδίτη στο Ζυγό
Πολλά Ζώδια είναι ευαίσθητα και ρομαντικά όμως η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι απ’ τα ποιο ρομαντικά και ευαίσθητα όλων καθώς χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, συντροφικότητα και σκέψη. Ποτέ μην γκρινιάζετε, ποτέ μη φωνάζετε. Η Αφροδίτη στο Ζυγό δεν αντέχει τους καυγάδες, τις δυσαρέσκειες και τις σκηνές. Έτσι αν επιθυμείτε πραγματικά να κρατήσετε κοντά σας αυτό το συχνά μη ρεαλιστικό άτομο μην ουρλιάζετε, βλαστημάτε και μην κατεβάζετε μούτρα. Πότε – πότε ενώ συζητάτε πείτε το «αγάπη μου» ή «καρδιά μου». Πιάστε το χέρι του, αγκαλιάστε το, δώστε του έναν σημαντικό λόγο να μείνει κοντά σας.

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν σε ένα Ζώδιο του νερού, είναι γεμάτοι όμως φλόγα! Παθιασμένοι και συναισθηματικοί, ποτέ δεν πρόκειται να θεωρήσουν τη σχέση σας δεδομένη. Θα πρέπει να τους φερθείτε όπως εκείνοι σε εσάς με αγάπη και σεβασμό. Είναι αληθινοί και δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια. Έτσι δεν θέλουν να σας δουν να φλερτάρετε με άλλο άτομο. Φερθείτε τρυφερά. Έχετε μαζί τους κάποια μικρά μυστικά καθώς θέλουν να πιστεύουν ότι σας δένει κάποιο μυστήριο και ότι αποτελείτε εξαίρεση από τον υπόλοιπο κόσμο. Φανείτε ρομαντικοί και τότε η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα μείνει για πάντα.

Αφροδίτη στον Τοξότη
Πρόκειται για το Ζώδιο των εργένηδων, αρκετά δύσκολο στο να σπάσετε το καβούκι του και να γνωρίσετε το ρομαντισμό του. Δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ως εκ τούτου αποφεύγουν κάθε ένδειξη συναισθηματικής αδυναμίας. Αυτό όμως που επιθυμούν και χρειάζονται είναι ένας σύντροφος στις περιπέτειες τους, στους περιπάτους τους, στα χόμπι και στα πλούσια ενδιαφέροντά τους. Περπατήστε μαζί του κρατώντας το αγκαλιά ή απλά το χέρι και μην νοιάζεστε για τον καιρό ή το πόσο μακρύς είναι ο δρόμος. Αγαπήστε το κατοικίδιο ζωάκι του, ακολουθείστε τα σπορ του έστω για να τον καμαρώσετε. Ακόμα και η προσπάθεια για να καταλάβετε ένα απ’ τα χόμπι του αρκεί για να σας εκτιμήσει και να ανταποκριθεί στα συναισθήματά σας.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Το ότι αυτό το άτομο σπανίως εκδηλώνει τις επιθυμίες του δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται τη φροντίδα και την προσοχή του συντρόφου του. Στην πραγματικότητα είναι κανόνας ότι όσο πιο ντροπαλό και επιφυλακτικό είναι ένα άτομο στην έκφρασή της αγάπης του τόσο και περισσότερο την χρειάζεται. Πάρτε πρωτοβουλία με διακριτικότητα φροντίζοντας να μην το ταράξετε. Αγαπάει την παράδοση και τους τύπους ενώ είναι βαθιά ένα συντηρητικό άτομο. Καθιερώστε και τις δικές σας παραδόσεις που να μοιράζεστε μόνο εσείς οι δύο και φτιάξτε έναν δικό σας λεκτικό κώδικα. Με αυτόν τον τρόπο ξέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ότι νοιάζεστε αλλά θα πρέπει να θυμάστε πως δεν πρέπει να την φέρνετε σε αμηχανία μπροστά σε τρίτους.

Αφροδίτη στον Υδροχόο
Αυτή είναι μια θέση της Αφροδίτης δεν θεωρείται ρομαντική ή ευαίσθητη με τον συνήθη τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει συναισθήματα, ότι δεν είναι ικανή να δείξει τρυφερότητα. Το άτομο εδώ θέλει να νοιώθει ότι ο σύντροφός του είναι ο καλύτερος φίλος. Συμπεριφερθείτε σύμφωνα με αυτό του το χαρακτηριστικό. Φωνάξτε το με πρατσούκλια αλλά με έναν τρυφερό τόνο στη φωνή σας. Στείλτε του κάρτες με ζωάκια και να ξέρετε πως η Αφροδίτη σε αυτό το Ζώδιο λατρεύει το εσύ και εγώ απέναντι στον κόσμο.

Αφροδίτης στους Ιχθείς
Η Αφροδίτη σ’ αυτό το Ζώδιο χρειάζεται μεγάλη συναισθηματική υποστήριξη και είναι ικανό το άτομο να αρρωστήσει εάν δεν του την προσφέρεται. Αυτό μπορεί να ταράξει τα πια αυταρχικά ή τα πιο επιφυλακτικά άτομα όμως η λύση είναι πολύ απλή. Απλά πείτε του «σ’ αγαπώ» ξανά και ξανά. Συνηθίστε να του εκφράζετε με λίγες λέξεις την αγάπη σας ευθύς μόλις ξυπνάτε ή όταν φεύγετε για τη δουλειά σας. Ενισχύστε τα λόγια σας με αγγίγματα, αγκαλιές και φιλιά. Όλα είναι απαραίτητα και καθόλου χαζά. Άλλωστε αυτό που σας έφερε κοντά στην αρχή ήταν ο έρωτας και η αγάπη. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, σε αντάλλαγμα θα δείξει βαθύ ενδιαφέρον για εσάς και θα κάνει τα πάντα να σας ευχαριστήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για να έχετε μία σχέση με αγάπη, έρωτα και πάθος θα χρειαστεί να εξεταστεί εκτός της Αφροδίτης και η όψεις που σχηματίζει με άλλους Πλανήτες αλλά και 5ος Οίκος όπως και η Συναστρία σας. Καλέστε στο 9019015063

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται cookies απαραίτητα για τις βασικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου, cookies στατιστικής ανάλυσης, όπως και cookies που μας βοηθούν να παρέχουμε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες κατηγορίες cookies θα αποδεχτείτε. View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου. Χρησιμοποιούμε cookies για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός μας τόπος και να προσφέρουμε καλύτερη πλοήγηση. Δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές σας ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές και τα περισσότερα διαγράφονται κατά τη έξοδό σας από τον διαδικτυακό μας τόπο. Τα cookies μάς βοηθούν, για παράδειγμα, να καθορίσουμε αν έχετε ήδη επισκεφθεί μια σελίδα στον ιστότοπό μας. Τα cookies μπορούν επίσης να μας πουν αν έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα ή προσωπικές πληροφορίες ικανές να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του προσώπου στο οποίο αφορούν και οι οποίες έχουν συλλεγεί με άλλο τρόπο. Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, παρακαλούμε ρυθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να διαγράψετε όλα τα υφιστάμενα cookies από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μπλοκάρετε όλα τα cookies στο μέλλον και να λαμβάνετε προειδοποίηση προτού αποθηκευτεί ένα. Ως εγγεγραμμένος χρήστης / μέλος έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στον ιστότοπό μας με τα στοιχεία εγγραφής σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούμε cookies για να σας ταυτοποιήσουμε ως εγγεγραμμένο πελάτη όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ξανά εντός 30 ημερών και για να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι.   Είδη cookie που χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση της εμπειρίας σας   Απολύτως αναγκαία Τα cookies αυτά είναι αναγκαία για να μπορεί ο διαδικτυακός τόπος να λειτουργεί σωστά. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία τους μπορεί να είναι η σύνδεσή σας σε λογαριασμό, σε μια συνδρομητική υπηρεσία ή στην συμπλήρωση μίας φόρμας.   Επιδόσεων Τα cookies αυτά βοηθάνε στη μέτρηση των επισκέψεων και της κυκλοφορίας του διαδικτυακού τόπου με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσής του. Μέσω αυτών μπορούμε να μαθαίνουμε ποια είναι η κίνηση των επισκεπτών / χρηστών μέσα στις ιστοσελίδες καθώς και ποιες ιστοσελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies είναι όλες ανώνυμες. Αν απαγορεύσετε τη χρήση αυτών των cookies τότε δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε ότι έχετε επισκεφτεί τον διαδικτυακό μας τόπο και σαν αποτέλεσμα δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε την απόδοσή της.   Λειτουργικότητας Τα cookies αυτά δίνουν τη δυνατότητα στον διαδικτυακό μας τόπο να σας προσφέρει εξατομίκευση και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Ορίζονται είτε από εμάς είτε από τρίτους παρόχους υπηρεσιών, οι υπηρεσίες των οποίων έχουν προστεθεί στην ιστοσελίδα. Αν απαγορευτεί η χρήση αυτών των cookies τότε ένα μέρος των υπηρεσιών αυτών ή και όλες μπορεί να μην λειτουργούν σωστά.   Στόχευσης / Διαφήμισης Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τις πληροφορίες που λάβαμε μέσω των cookies και μέσω της ανάλυσης της συμπεριφοράς χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου από τους επισκέπτες / χρήστες αυτών, για να σας εμφανίσουμε συγκεκριμένες διαφημίσεις για ορισμένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
Save settings
Cookies settings