Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 26/9-27/9/2020

Ερωτικά Ταρώ 26/9-27/9/2020

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 26/9-27/9/2020 

Για Σάββατο 26/9

ΚΡΙΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει και πάλι ερωτικά μηνύματα! Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου οι πιθανότητες να τον βρείτε σήμερα είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο πρόσωπο απ’ το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρία να οργανώσετε μία απόδραση για δύο. Η έκπληξη θα είναι πολύ ευχάριστη για τον ερωτικό σας σύντροφο και θα σας ανταμείψει γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα λάμπετε! Βρεθείτε με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας και αφήστε τους να σας περιβάλλουν με το θαυμασμό τους.

ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις έντονου πάθους αλλά και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως δεχθείτε απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε. Δώστε χρόνο!

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι λόγος να μελαγχολήσετε σήμερα εάν διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος. Είναι απλώς κουρασμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, τ’ οι συνθήκες σας ευνοούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα με εξαίρεση κάποια σχόλια που ίσως φτάσουν σε εσάς και αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα μία επαναστατική διάθεση από το σύντροφο ο οποίος θα εκφράσει παράπονα για την καταπιεστική σας συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία ρομαντική ημέρα για εσάς τους ερωτευμένους Υδροχόους. Τολμήστε να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, ο ερωτικό σας σύντροφος θα σας ανταμείψει!

ΙΧΘΕΙΣ
Ημέρα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.
 

Για Κυριακή 27/9

ΚΡΙΟΣ
Ίσως νιώσετε κάποια ανησυχία σχετικά με την πορεία του δεσμού σας καθώς και κατά πόσο ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μετά από μία κουραστική εβδομάδας, η μέρα προσφέρεται για μία απόδραση για δύο. Δείξτε στο σύντροφό σας το πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αναμνήσεις απ’ το παρελθόν που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα σας, θα διαταράξουν την ψυχική σας γαλήνη. Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της συντροφικότητας και γλυκιάς θαλπωρής. Δημιουργήστε όμορφες στιγμές, Αφεθείτε στην αγάπη.

ΛΕΩΝ
Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε εφήμερες περιπέτειες, ή μία αμφίβολη ερωτική πρόταση – πρόκληση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Επικοινωνήστε με πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά και θέλετε μια πιο στενή επαφή μαζί του. Η μέρα είναι κατάλληλη να το προσεγγίσετε.

ΖΥΓΟΣ 
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καλό θα ήταν να το καταλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας και ίσως εκκρεμότητες με κάποιο ακίνητο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νότα ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη σημερινή σας ημέρα. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός σας είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να κατηγορήσετε το σύντροφο για πράγματα που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν φταίει απόλυτα ο ίδιος. Φανείτε πιο διαλλακτοί.

ΙΧΘΕΙΣ
Αναστατωμένοι θα είστε σήμερα. Μην δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις στα γεγονότα. Χαλαρώστε και αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου (1/11/2020)

Τετράγωνο Ερμή - Κρόνου (1/11/2020) Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Στις 1/11/2020 στις 21:06 ο Ανάδρομος Ερμής απ’ τις 26ο 15’ Ζυγού έρχεται σε Τετράγωνο με...

Αντίθεση Ήλιου – Ουρανού (31/10/2020)

Αντίθεση Ήλιου – Ουρανού (31/10/2020) Από την Στέλλα Τηλ. 14990 Στις 31/10/2020 στις 17:53 ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο Ζώδιο του Σκορπιού απ’ τις 08ο...

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 31/10/2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 31/10/2020 Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Η Πανσέληνος στις 31/10/2020 και ώρα 16:49 στις 08ο 38’ Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζει ιδιαίτερα τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους,...

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 1/11-7/11/2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της...