spot_img
HomeΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΗ ερωτική συμπεριφορά των Ζωδίων (Β' Μέρος)

Η ερωτική συμπεριφορά των Ζωδίων (Β’ Μέρος)

Από την Στέλλα
Τηλ. 9019015076

ΖΥΓΟΣ  
Είναι πάντα ερωτευμένοι με τον έρωτα οι Ζυγοί το κατά βάση συντροφικό ζώδιο.
Δημοφιλείς με πολλά φλερτ και επιχειρηματικές επιτυχίες, τους τρομάζει η μονοτονία, ο δογματισμός και η προοπτική των σταθερών – φορτωμένων υποχρεώσεις – σχέσεων.
Ζουν και υπάρχουν για ν’ απολαμβάνουν την μαγεία και τον αισθησιασμό του φλερτ πλαισιωμένοι πάντα από πολλούς και επίδοξους υποψήφιους συντρόφους και γι’ αυτό επενδύουν αλλά και περιμένουν πολλά από τις σχέσεις τους. Η απίστευτη γοητεία και η αφοπλιστική διπλωματία των Ζυγών είναι τα ισχυρά τους όπλα που τους δίνουν αυτόματα την πρώτη και κυριαρχική θέση των περιζήτητων εραστών.
Μοιράζεται, συνυπάρχει, παραμερίζει την προσωπική επιλογή, θυσιάζει τον εγωισμό στο βωμό της συντροφικότητας. Ψάχνει επίμονα να βρει τη δικαιοσύνη, το ζύγι της Θέμιδος.
Ερωτοτροπούν κατ’ εξακολούθηση όπου σταθούν και όπου βρεθούν προκαλώντας σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά και αισθηματικές αναταραχές και έντονα πάθη!
Η πίεση, η ένταση και η τριβή είναι καταστάσεις που απεχθάνονται και τα μετρούν ως θανάσιμα αμαρτήματα δεν έχετε λοιπόν παρά να υιοθετήστε τις δικές τους απόψεις αντιγράφοντας την πολιτική τους αποφεύγοντας κάθε μορφή γκρίνιας και διενέξεων ώστε να μην απειλήστε από τον κίνδυνο της εγκατάλειψης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύναμη και η εξουσία είναι παθιασμένες τους επιθυμίες για να νοιώσουν ασφάλεια μέσα σ’ ένα δεσμό ξεκινώντας πρώτα διαισθητικά και κατόπιν πρακτικά ν’ αναδύουν από το άτομο που τους έλκει μυστικά και κρυφές σκέψεις χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν αποκαλύψεις για τα δικά τους εσώψυχα. Κάντε τις επιθυμίες τους πράξη αφού μπορούν πανεύκολα να σας παρασύρουν σε ανεξέλεγκτα ερωτικά παιχνίδια με ονειρικές διαστάσεις και παραδοθείτε τους άνευ όρων.
Από τη στιγμή που θα έχουν μια σχέση, αφοσιώνονται ολοκληρωτικά. Τα αισθήματά τους είναι πολύ έντονα, αλλά αυτό μπορεί να έχει απροσδόκητα αποτελέσματα εάν η σχέση δεν δουλέψει. Εάν αυτό συμβεί, ας προσπαθήσουν να μην κρατήσουν κακία στον πρώην σύντροφό τους. Εάν η σχέση δουλέψει, κανένας δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί περισσότερο από εκείνους.
Για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του και την πλήρη αφοσίωσή του χρειάζεται ιδιαίτερα υπομονή εκ μέρους σας. Αποδείξτε την αγάπη σας έμπρακτα για να τον κερδίσετε με σύμμαχό σας το χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δραστήριοι και παρορμητικοί βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο της προσοχής γιατί η αγάπη τους για τις ηδονές της ζωής τους κάνουν άπιαστους στις ερωτικές περιπέτειες.
Ριψοκίνδυνος τυχοδιώκτης, που αφήνει, πάντοτε, πίσω του ένα μάθημα αυθόρμητης αυτογνωσίας και ανθρωπιάς, σ’ εκείνους που η μοίρα φέρνει στο δρόμο του.
Για τους Τοξότες ο έρωτας είναι μια ευκαιρία για ατελείωτο σπορ, ευθυμία και διασκέδαση, που γίνεται γενναιόδωρα και με κέφι.
Φιλοσοφούν τον Έρωτα τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συντροφική ζωή και συχνά πειραματίζονται κάνοντας σχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουν πως δεν διαρκούν ίσως για να πάρουν εμπειρίες πριν δοθούν στο μεγάλο για εκείνους έρωτα.
Οι ανοιχτόκαρδοι και χαρούμενοι σύντροφοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τους ξελογιάσουν αρκεί να τους δελεάσουν με ξαφνικές έως απροειδοποίητες ψυχαγωγίες και διασκεδάσεις.
Εάν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη θα έχετε μία σχέση όπου η περιπέτεια και οι περιπλανήσεις όπως και τα κοινά σπορ και ενδιαφέροντα θα είναι σε πρώτο πλάνο και μαζί μπορείτε να προχωρήσετε αρκεί να μην είστε πιεστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα, τα άτομα και των δύο φύλων, είναι αρκετά διακριτικά και σεμνά. Αποφασιστικοί στην εκλογή του ατόμου που τους ταιριάζει, δείχνονται επίμονοι και καρτερικοί ώστε καταλήγουν να κατακτούν μια νίκη λόγω φθοράς και που τελικά καταλήγουν να αναγνωρισθούν τα προτερήματά τους.
Η τετράγωνη τους λογική τους εξουσιάζει και παρ’ όλο που είναι άκρως ερωτικοί δεν λειτουργούν ποτέ κάτω από μία στιγμιαία παρόρμηση ή έναν επιφανειακό ενθουσιασμό. Με τρομερή σταθερότητα και προσήλωση στην πραγματικότητα χάνουν τις ομορφιές της ζωής στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν σχέσεις με προϋποθέσεις σιγουριάς και ασφάλειας.
Έχουν την τάση να παίρνουν οποιαδήποτε προσωπική σχέση μάλλον σοβαρά και γενικά δεν συνδέονται με κάποιον εάν δεν είναι τελείως σίγουροι ότι θα είναι μόνιμη η σχέση σας. Επιπόλαιες σχέσεις της μιας βραδιάς απλά δεν είναι το στυλ τους.
Όταν διαλέξουν ένα σύντροφο, του προσφέρουν μια σταθερή, ήρεμη επιρροή.
Συχνά έλκονται από ανθρώπους με διαφορά ηλικίας από εκείνους, ενώ στον έρωτα δεν αφήνονται καθώς έχουν θέσει αρκετά στάνταρτ που θα πρέπει να έχει το ταίρι τους όπως κοινωνική θέση, επαγγελματική, μόρφωση και άλλα.
Από το ερωτικό ταίρι τους ζητούν πολλά χωρίς να εξωτερικεύουν κάποιες επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H φιλική συμπεριφορά, η ιδεαλιστική έκφραση και οι προσκλήσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία μαρτυρούν ότι είναι η αρχή ενός ειδυλλίου αφού αυτές οι παρουσίες έχουν τον τρόπο να τους παρασύρουν σε ιστορίες αγάπης χωρίς να σας πολιορκούν ερωτικά. Η πνευματική διέγερση και η αναζήτηση μίας προοδευτικής επικοινωνίας είναι το κλειδί που αγγίζει την φιλοσοφημένη διάθεσή τους.
Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του ζωδίου, διαγράφουν μια πορεία προσήλωσης σε υψηλά ιδανικά, που υπερβαίνουν την προσωπικότητα. Όντας καλλιεργημένοι, τεχνοκρατικά και φιλοσοφικά, θα έλεγε κανείς πως δεν πιστεύουν σε παραδοσιακούς θεσμούς, όπως είναι ο Γάμος. Όταν, για το δικό τους σκεπτικό, μια σχέση δεν δουλεύει, πρέπει απλά να φύγουν.
Αποτελούν ένα αίνιγμα. Ίσως κανείς να μη καταλάβει τον τόσο τελικά απλό μα ταυτόχρονα και εκκεντρικό τρόπο που βλέπουν τα πράγματα στις συναισθηματικές σχέσεις. Όταν είναι με κάποιο πρόσωπο, είναι γιατί πραγματικά το θέλουν και όχι γιατί φοβούνται τη μοναξιά ή την απόρριψη.
Οι ερωτοφιλίες είναι οι πιο ιδανικές καταστάσεις για να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους και αν ο σκοπός σας είναι να τους γοητεύσετε καλό θα είναι να έχετε επεξεργαστεί ένα σχέδιο πραγματικά ξεχωριστό και εντυπωσιακό για ν’ αποσπάσετε την προσοχή τους.

ΙΧΘΥΣ
Τα φλερτ τους δεν είναι ποτέ επιπόλαια – για τους ίδιους τουλάχιστον – αναζητώντας πάντοτε τον μεγάλο – ανιδιοτελή έρωτα που εκπληρώνει την ρομαντική τους φύση.
Ντροπαλοί και ευαίσθητοι ερωτεύονται πολύ εύκολα μόλις κάνουν μία ενδιαφέρουσα γνωριμία αρκεί να τους αποπνέει τρυφερότητα και στοργή γιατί οι ίδιοι έχουν την ικανότητα να δίνονται ολοκληρωτικά και αποκλειστικά. Ονειροπόλοι και ρομαντικοί αναζητούν την ηρεμία και την αγάπη μέσα σε μόνιμες σχέσεις αποφεύγοντας όσο μπορούν να προχωρούν σε παρακινδυνευμένες καταστάσεις μικρής η εφήμερης διάρκειας για να μην πληγωθούν.
Για να είναι συναισθηματικά ευτυχισμένοι, θα πρέπει πρώτα να θέσουν κάποια στάνταρτ που θα θέλουν να έχει το ταίρι τους και να μην ερωτεύονται ότι βρεθεί, ότι φέρει η μοίρα –πράγμα που το κάνουν συχνά και μετέπειτα θυματοποιούνται. Η ένωσή τους με πρόσωπα δεσμευμένα ή ακόμα και ο έρωτας τους προς ανθρώπους με προβλήματα σίγουρα δεν θα τους φέρει ούτε ευτυχία ούτε ολοκλήρωση παρά μόνον μία διαρκεί κατάσταση παραπόνου και τάσης τους προς την απόσυρση και την μοναχικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ