Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Η ερωτική συμπεριφορά των Ζωδίων (Α' Μέρος)

Η ερωτική συμπεριφορά των Ζωδίων (Α’ Μέρος)

Από την Στέλλα
Τηλ. 9019015076

Τα φλερτ, οι έρωτες, το πάθος είναι οι συναρπαστικές εμπειρίες που όλοι θέλουν να έχουν συχνά στη ζωή τους.
Κατακτήστε το αντικείμενο του πάθους σας και ετοιμαστείτε για περιπέτειες, αρκεί να γνωρίζετε τι ζητάει, πως συμπεριφέρεται, τα πραγματικά του κίνητρα και ανάγκες του στην ερωτική του ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί είναι παρορμητικοί και παθιασμένοι εραστές με δυναμικό και μαχητικό χαρακτήρα αναζητούν σύντροφο ενθουσιώδη που να εξάπτει τη φαντασία τους και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον τους.
Οι Κριοί είναι δύσκολα άτομα στο θέμα των σχέσεων. Κτητικοί, καταπιεστικοί και ζηλιάρηδες. Δεν είναι προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Με τον υπερβολικό τους ενθουσιασμό και τις απαιτήσεις τους καλλιεργούν την ανασφάλεια και τις φοβίες στα άτομα που τους ενδιαφέρουν. Μπορεί, λοιπόν, να γίνουν κουραστικοί.
Μια και δεν πρόκειται για εγκεφαλικούς τύπους, αντιμετωπίζουν το σεξ πρωταρχικά σαν μια φυσική ανάγκη. Αρχικά ελκύονται στην γνωριμία έχοντας αποκλειστικά σεξουαλικά κίνητρα. Πολλές φορές παρουσιάζονται άπληστοι ερωτικά και άπιστοι.
Από τη φύση τους είναι οι κυνηγοί του ζωδιακού και θα σας αιφνιδιάσουν απροειδοποίητα πριν προλάβετε καν να το καλοσκεφτείτε βγάζοντας τα συμπεράσματά τους από τις πρώτες κιόλας αντιδράσεις σας.
Οι προτάσεις τους θα είναι ξεκάθαρες, άμεσες και πολλά υποσχόμενες καθώς σας προκαλούν να τους ακολουθήσετε σε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές εμπειρίες. Ανταποκριθείτε χωρίς ενδοιασμούς αν έχετε αποφασίσει να ενδώσετε στη διεκδίκηση και απολαύστε τους ξέφρενους ρυθμούς που ορίζει η καρδιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Σοβαρός και μετρημένος, μοιάζει να σκέφτεται συνεχώς, παρά να συμμετέχει στα δρώμενα. Παρά ταύτα ξαφνιάζει, κάποτε, η εύστοχη και συχνά πικάντικη αίσθηση του χιούμορ που τον διακρίνει. Η αυτοπειθαρχία του είναι απαράμιλλη.
Αν θέλετε άνεση και καλοπέραση τότε σίγουρα θα πρέπει ν’ αναζητήσετε ένα Ταύρο γιατί έχει τον τρόπο του να σας περιποιηθεί και να σας φροντίσει χωρίς να σας λείψει τίποτα γιατί η ποιότητα ζωής του είναι η πιο επιτακτική του ανάγκη. Η άνεση, το βόλεμα και η καλοπέραση τους ωθούν στην επιλογή μιας μόνιμης και σταθερής σχέσης καθώς ο διακαής πόθος τους είναι η συντροφικότητα.
Ξεκινώντας μια σχέση ενδιαφέρονται περισσότερο για την τιμιότητα. Προτιμούν έναν προσγειωμένο σύντροφο που μιλάει κατευθείαν από την καρδιά, και όταν θα βρουν έναν τέτοιο άνθρωπο, του προσφέρουν πλουσιοπάροχα την τρυφερότητά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα ταλαντούχοι στα αισθηματικά παιχνίδια, γοητεύουν αστραπιαία, κερδίζουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον χωρίς να το καταλάβετε καθώς σας προσεγγίζουν αρχικά για να κερδίσουν το φιλικό σας ενδιαφέρον.
Εφ’ όσον είναι ο Δίδυμος ένας εφευρετικός εραστής, χρειάζεται ένα πολύ ευαίσθητο σύντροφο που να μπορεί να ανταποκριθεί στο ντελικάτο άγγιγμα του και στη ζωηρή φαντασία του. Στην πραγματικότητα η φαντασία είναι η λέξη κλειδί για το στυλ τους. Μέχρι αυτό το σημείο, η σωματική αγάπη είναι σχεδόν μια διανοητική άσκηση για εκείνους που αναζητούν έναν εραστή με τον οποίο μπορούν να συνδυαστούν στα μυαλό όπως και το σώμα.
Εντοπίστε τους σε πολύβουα μέρη όπως παραλιακά κλαμπ, νυχτερινά μπαράκια, παραλιακά νυχτερινά κέντρα ψυχαγωγίας και θαλασσινές αθλητικές δραστηριότητες. Είναι άτομα υπέρ -δραστήρια, αναζητούν μονίμως καινούργιες κατευθύνσεις και ενδιαφέροντα γι’ αυτό αν επιλέξετε ν’ αφεθείτε συναισθηματικά στο αέρινο και άπιαστο αυτό πλάσμα να είστε σίγουροι ότι όλο σας το εικοσιτετράωρο θα είναι γεμάτο περιπέτειες και εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διακριτικοί και ντροπαλοί αυτοπροστατεύονται μ’ έναν μοναδικό τρόπο για να κρύψουν την ευαλωτότητα τους που ίσως σε αρχικό επίπεδο να σας φανούν απόμακροι. Αναζητούν σύντροφο στα πλαίσια του κλασικού με αξιοπρόσεκτη στάση, ν’ αποπνέει τρυφερότητα, αβρότητα και αισθησιασμό που να τους διεγείρει στο έπακρο την φαντασία και να εξάπτει τον ερωτισμό τους .
Καλλιτέχνης από τη φύση του, ζει καθημερινά σ’ ένα φανταστικό κόσμο. Γλυκομίλητος κι ευαίσθητος έχει αστείρευτη διαίσθηση και ενόραση. Ρομαντικός καθώς είναι αγκιστρώνεται συχνά στη μεταφυσική και την εξιδανίκευση των καταστάσεων. Υποφέρει έτσι από εξαπατήσεις και διαψεύσεις.
Παθιασμένος και αισθησιακός, έχει μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα. Ενοχλείται από τον ορθολογισμό και τις ανατρεπτικές αλλαγές.
Δεν τρέχει σε ένα δεσμό φύρδην – μίγδην, και όταν αφοσιώνεται σε ένα εραστή, περιμένει να είναι μια σχέση διαρκείας. Θα επιμείνει μέσα από πολλές δοκιμασίες και βάσανα για να κάνει ένα δεσμό να δουλέψει, όσο αισθάνεται ότι ο σύντροφος του είναι εξίσου αφοσιωμένος.

ΛΕΩΝ
Κυριαρχούν γιατί εκπέμπουν λάμψη και κύρος, είναι κομψοί και πάντα άψογα περιποιημένοι, τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των γεγονότων και είναι πολύ δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο να τους ξεφύγετε όταν σας πολιορκήσουν με σκοπό να σας κατακτήσουν ολοκληρωτικά.
Το Λιονταράκι είναι πάντοτε ερωτευμένο με τη ζωή. Φλερτάρει συνεχώς με επιτυχία, ακριβώς επειδή αισθάνεται καλά με τον εαυτό του. Οι ευκαιρίες λοιπόν, για συντροφικότητα , γάμο και ταίριασμα εμφανίζονται κατ’ επανάληψη. Το ζήτημα, εδώ, δεν είναι η καταλληλότητα και η επιλογή. Είναι το κατά πόσο ο άνθρωπος – με τον Ήλιο στο Λέοντα θα αποδεχτεί την ισοτιμία. Πως μπορεί ο άλλος να είναι αντάξιός του; Δεν υφίσταται άτομο αυτού του ζωδιακού τύπου, που να μην είναι – κατά βάθος – υπεροπτικό. Απαιτείται ένα ταίρι που να διακατέχεται από προοδευτικές, εκσυγχρονιστικές ιδέες. Ενθουσιάζονται και ανταποκρίνονται στα καλέσματα του εραστή τους αλλά στις περισσότερες φορές δραματοποιούν καταστάσεις και γίνονται υπερβολικοί.
Είναι τίμιοι πάντα στο ερωτικό παιχνίδι και αρκετά εξωστρεφείς γνωρίζοντας πολύ καλά τι ζητούν οπότε είναι και αρκετά σταθεροί μέσα σε μία σχέση. Αναζητούν την αποκλειστικότητα από το σύντροφό τους και δύσκολα μπαίνουν σε παιχνίδια παράλληλων σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναλυτική λογική τους δεν τους αφήνει να παρασυρθούν και να εξοκείλουν στις αγωνίες της καρδιάς αφού οι κινήσεις και οι πράξεις τους είναι πάντα μετρημένες και ποτέ στην τύχη αφημένες. Είναι ένα άτομο εσωστρεφές, με ιδιοσυγκρασία ανήσυχη και διακριτική, της οποίας η φύση, απλή και εργατική, αξιολογεί το πνεύμα της χρησιμότητας, κριτικής και λογικής.
Η φροντίδα για την ηρεμία τον φέρνει σε συμφιλίωση, αλλά γίνεται ισχυρογνώμων όταν εκμεταλλεύονται την επιμονή ή την πίστη του.
Θα σκεφτούν πολύ καλά, θα εξετάσουν τα συν και τα πλην και με διστακτικά βήματα θα πλησιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους περιμένοντας υπομονετικά να λάβουν τ’ ανάλογα ερεθίσματα που θα τους προκαλέσουν το έναυσμα να ξεκινήσουν μία ερωτική περιπέτεια.
Οι έξυπνοι, δραστήριοι και δυναμικοί σύντροφοι είναι η αδυναμία τους και αν έχουν επίπεδο, μόρφωση ανώτερη και γενικά κοινωνική υψηλή εικόνα τότε έχουν βρει τα πρώτα κίνητρα για να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική επαφή.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (7/10/2022)

Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα (7/10/2022) Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στις 7 Οκτωβρίου 2022, στις 06:55 π.μ. ώρα Ελλάδας, ο Ερμής απ’ τις 26ο 07’ Παρθένου...

Ερωτικά Ταρώ 7/10/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/10/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/10/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...