Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 1/8-2/8/2020

Ερωτικά Ταρώ 1/8-2/8/2020

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 1/8-2/8/2020 

Για Σάββατο 1/8

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα τα αισθήματα και τα συναισθήματά σας ασκούν τρομερή δύναμη στη ζωή σας. Ευχάριστες στιγμές να αναμένετε το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν διατηρείτε αγαπητοί μου φίλοι κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν διατηρείτε αγαπητοί μου φίλοι κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ερωτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αφήσετε σήμερα εκτεθειμένα τα συναισθήματά σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν. Μην έχετε τυφλή εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ
Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, είναι πολύ πιθανόν σήμερα κάποιο άτομο να έλξει το ενδιαφέρον σας. Φροντίστε να βρεθείτε μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα και επιθυμίες. Ο σύντροφος σας ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη…

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα. Για κάποιους Ζυγούς μία φιλική τους σχέση που εδώ και καιρό μεταβάλετε θα καταλήξει σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι πολύ πιθανόν σήμερα αγαπητοί μου φίλοι κάποιο άτομο απ’ το επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον να έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα εμφανίζεστε διστακτικοί και θέλετε να απομονωθείτε στους δικούς σας χώρους. Η στάση αυτή δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκφράστε την αγάπη σας, συναντήστε πρόσωπα που αφυπνίζουν αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα και ζήστε αξέχαστες στιγμές μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιοι από εσάς, θα αντιμετωπίσουν μία ψυχρότητα απ’ το σύντροφο. Δείτε και επανορθώστε για τα λάθη σας πριν να είναι αργά για τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.
 

Για Κυριακή 2/8

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα θα σας οδηγήσει σε ένταση με τα άτομα του κύκλου σας, αλλά και με το σύντροφό σας που δεν μπορεί να ανεχθεί τη δεσποτική σας συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν κάποιοι θελήσουν να σας γοητεύσουν, αυτή την εποχή, θα πρέπει να σας διεγείρουν και πνευματικά καθώς η εγκεφαλικότητά σας υπερισχύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η διάθεσή σας φίλοι μου, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΛΕΩΝ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την πορεία του δεσμού σας. Ξεπεράσετε τα μικροπροβλήματα, πλησιάζοντας τον/την αγαπημένο/η σας.

ΖΥΓΟΣ 
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την αισθηματική σας ζωή. μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα του χάρτη σας, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνθήκες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα προβλέπεται δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Τα προβλήματα που σχετίζονται με τη στάση του ερωτικού σας συντρόφου σας εκνευρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις σας κάνουν αδικαιολόγητα καχύποπτους και απαισιόδοξους, απομακρύνοντας για μια ακόμη φορά τον/την αγαπημένο/η σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 6/8/2020

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/8/2020

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα και η επίδραση του στα 12 Ζώδια

Η παρουσία του Ερμή στο Λέοντα και η επίδραση του στα 12 Ζώδια Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Ο Ερμής, από 5 Αυγούστου 2020 και ώρα...

Ο Ερμής στο Λέοντα

Ο Ερμής στο Λέοντα Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις...