Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 23/5-24/5/2020

Ερωτικά Ταρώ 23/5-24/5/2020

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 23/5-24/5/2020 

Για Σάββατο 23/5

ΚΡΙΟΣ
Αφυπνίζονται πηγαία συναισθήματα δημιουργικότητας, αγάπης και έρωτα που εγγυώνται για την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο που θα σας επιτρέψει να ζήσετε μεταξύ σας ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο συναισθηματικός σας κόσμος δεχόμενος επιδράσεις απ’ το ταίρι σας, σας κάνει να προβάλλετε κάποιες περίεργες επιθυμίες και διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ίσως να είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Διασκεδάστε με το ταίρι σας, φροντίστε να του δείξετε την αγάπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να φέρετε την αρμονία και την αγάπη στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ 
Χρειάζονται επιπλέον προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που σας απομακρύνουν. Αν υπάρχει διάθεση, τότε όλα γίνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τις αναμνήσεις που θα έχετε από προηγούμενους δεσμούς να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σας παρασύρει! Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν θα αισθανθείτε σήμερα καλά όσον αφορά το δεσμό σας. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι ο σύντροφος σας είναι πολύ πιεστικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι, ιδιαίτερα εάν πρόσφατα έχετε πληγωθεί συναισθηματικά. Δώστε ευκαιρία τη ζωή σας ν’ αλλάξει.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες καινούργιες γνωριμίες έρχονται σήμερα για εσάς στο προσκήνιο κάνοντας την καρδιά σας να αισθανθεί τους χτύπους του έρωτα.
 

Για Κυριακή 24/5

ΚΡΙΟΣ
Ας είστε προσεχτικοί σ’ αυτά που θέλετε να εκφράσετε προς το σύντροφο. Η συμπεριφορά σας απέχει απ’ αυτή που θα ήθελε εκείνος.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ένταση και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο εκμεταλλευόμενοι ασήμαντες αιτίες είναι πιθανόν να προκαλέσετε με την ιδιορρυθμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς.

ΛΕΩΝ
Εκδηλώστε στα σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση! Καινούργιοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή αρκετών από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίσετε αισθηματικά προβλήματα, αναζητήστε σε εσάς τους ίδιους τη λύση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει και προσπαθήστε να αναπληρώσετε τα κενά σας.

ΖΥΓΟΣ 
Να περιμένετε ευχάριστες και ερωτικές στιγμές! Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα και την αγάπη σας. Πραγματοποιείστε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Το στιλ σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Το βράδυ μην μείνετε μόνοι σας στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Είναι αρκετά νωρίς όμως για να επενδύσετε συναισθηματικά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά τον άνθρωπο που εδώ και καιρό κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η επίδραση του στα 12 Ζώδια

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η επίδραση του στα 12 Ζώδια Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Ο Ερμής, από 28 Μαΐου 2020 στις 21:09...

Ο Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής στον Καρκίνο Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις...

Ερωτικά Ταρώ 28/5/2020

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 28/5/2020

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...