Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ερωτικά Ταρώ 1/4/2020

Ερωτικά Ταρώ 1/4/2020

Ερωτικά Ταρώ
Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 1/4/2020

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε άφοβα τις αντιλήψεις σας στον αγαπημένο/η σας και ελάτε κοντά ο ένας στον άλλον. Οι συγκυρίες σας βοηθούν σήμερα να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Περνώντας οι ώρες ξεκαθαρίζετε τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα η διάθεσή σας θα είναι ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να προσελκύσουν νέους ανθρώπους στη ζωή τους και άλλοι να αναπτύξουν δεσμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι καταστάσεις της ημέρας, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα η αναζήτηση απολαύσεων ίσως σας προκαλέσει ως ενός σημείου αισθηματική ανισορροπία. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

ΖΥΓΟΣ 
Αρνητικές επιπτώσεις στα αισθηματικά σας φέρνει η σημερινή μέρα καθώς θα παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Συζητήσετε με καλή διάθεση όλα όσα σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε και πάλι τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Δεν είναι σωστό να κουράζετε σήμερα το μυαλό σας με τα πως και τα γιατί σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου. Χαλαρώστε, και όλα θα βελτιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα δεσμό, με πολύ καλές προοπτικές. Για τους δεσμευμένους, τα πράγματα θα είναι ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ 
Σήμερα θα είστε στοργικοί προς τον σύντροφό σας και θα γίνεται αρκετά προστατευτικοί μαζί του. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους με κάθε τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η επίδραση του στα 12 Ζώδια

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η επίδραση του στα 12 Ζώδια Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Ο Ερμής, από 28 Μαΐου 2020 στις 21:09...

Ο Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής στον Καρκίνο Από τη Στέλλα Τηλ. 14990 Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει τις επικοινωνίες, καθώς και το γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις...

Ερωτικά Ταρώ 28/5/2020

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 28/5/2020

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...