Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ 4-8-12 , 5-9-1, 6-10-2 Η τρικυμία της Κρίσης

4-8-12 , 5-9-1, 6-10-2 Η τρικυμία της Κρίσης

4-8-12 , 5-9-1, 6-10-2 Η τρικυμία της Κρίσης
Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Μια ανάλυση όσο μπορώ ποιο περιγραφική για την Κρίση που είχαμε, τη συνέχεια της με τον Κορονοϊό, την επόμενη κρίση στις οικονομίες κλπ.

Η τρικυμία της Κρίσης φαίνεται να εκδηλώνεται σε τρεις φάσεις όπου ζήσαμε την πρώτη απ’ το 2008 μέχρι χτες… μας ήρθε το επόμενο κύμα και θα περιμένουμε και το τρίτο κύμα και θέλω να περιγράψω πως είναι αρκετά προβλεπόμενο εάν δώσουμε σημασία στους Οίκους που κάθε φορά στα Έθνη-Κράτη και περιέργως με μια ακολουθία συν ένα Οίκο στην κάθε φορά.

Έτσι το 1ο Κύμα εκδηλώθηκε στους Οίκους 4-8-12.
Το 2ο Κύμα με συν ένα βήμα απ’ το 1ο Κύμα στους Οίκους 5-9-1
Και το Τρίτο Κύμα συν ένα βήμα ακόμα στους Οίκους 6-10-2.
Φαίνεται να είναι επιτυχημένες οι ενέργειες για την πλοκή που θέλουν να έρθει καθώς κάθε φορά πλήττονται ουσιαστικά τρεις Οίκοι που μεταξύ τους σχηματίζουν (Σε σύστημα ίσων Οίκων των Ωροσκοπίων των Εθνών-Κρατών) ένα Μεγάλο Τρίγωνο όπου κάθε Ακμή Οίκου με τον επόμενο, σχηματίζουν γωνία 120ο.

Στο 1ο Κύμα χρησιμοποιήθηκαν και πληγώθηκαν οι Οίκοι 4-8-12 καθώς είναι οι Οίκοι του Ωροσκοπίου που είναι αρκετά βασικοί και κύριοι για την ψυχοσύνθεση των ατόμων.
Ο 4ος Οίκος του Ωροσκοπίου είναι στο κατώτερο σημείο του κύκλου, αποτελεί τη βάση και αντιπροσωπεύει την γενιά μας, το DNA μας, την παιδική μας ηλικία, εκεί αντλούμε πληροφορίες για την οικογενειακή ζωή, τους γονείς αλλά και την κατοικία ενώ είδαμε την πτώση της αγοράς ακινήτων και τις αξίες αυτών.
Στις κοινωνίες έχει σχέση με την ιδιωτική και δημόσια περιουσία όπως και αγροτικές καλλιέργειες και την κτηνοτροφία.
Ο 8ος Οίκος έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά του ατόμου μέσω άλλων (Τραπεζών, Ασφαλειών, Εταιρικά Χρήματα, Κληρονομιές, Επιδοτήσεις, Επιχορηγήσεις) αλλά έχει σχέση και με την ικανότητα του ψυχισμού των ατόμων των κοινωνιών να ανταπεξέρχεται στο τέλος των καταστάσεων για να μπορεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του για να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες καταστάσεις. Μην ξεχνάτε πως στη «δύσκολη» ανατρέχουμε και στα κοινά κεφάλαια, λχ συντρόφου, συνεργάτη ή τα ασφαλιστικά προγράμματα που έχουμε ή τα αποθέματα από προηγούμενες χρήσεις. Είναι ο οίκος που σχετίζεται με το θάνατο και την αναγέννηση καθώς η ζωή διανύει κύκλους που για να περάσουμε απ’ τον ένα στον άλλον οφείλουμε να αναγεννηθούμε. Για την αναγέννηση δε χρησιμοποιούμε τα αποθέματα που έχουμε δημιουργήσει από προηγούμενους κύκλους-χρήσεις ή μας επιβαρύνουν τα μη αποθέματα ή τα χρωστούμενα τους. Άρα ο 8ος οίκος είναι σημαντικός για την άμυνα του ψυχισμού εν μέσω κτήσεων, ενώ δείχνει και ιδιωτικό και δημόσιο χρέος που αυξήθηκαν όπως και κεφάλαια τραπεζών αλλά και ομόλογα και φυσικά την δυσκολία δανεισμού των Κρατών.
Ο 8ος Οίκος στις κοινωνίες – οικονομίες έχει σχέση με τα ιδιωτικά και Δημόσια κεφάλαια και Χρέη αντίστοιχα αλλά και Τράπεζες, το Ασφαλιστικό Σύστημα.
Ο 12ος Οίκος έχει άμεση σχέση με τις φοβίες, τις ενοχές, τις εχθρότητες του ατόμου, το υποσυνείδητό του αλλά και τον εγκλεισμό του στο βαθύτερο «εγώ» ή τον εγκλεισμό του σε ιδρύματα λχ φυλακές, νοσοκομεία, αναμορφωτήρια κλπ. Ο 12ος επίσης είναι αυτός που θα προβληθούν τα λάθη των προηγούμενων κύκλων, των περασμένων περιόδων της ζωής μας.
Τέλος ο 12ος οίκος «φορτώνεται» καθώς είναι στο τέλος του Ωροσκοπίου με ενοχές είτε με φοβίες, είτε και με εχθρότητες είτε πραγματικές ή κατά φαντασία, με αποτέλεσμα ή να κουράζει ψυχικά το άτομο και να το οδηγεί στην δειλία και στην απομόνωση ή στην κατανόηση των προβλημάτων των άλλων και στην παροχή βοήθειας μέχρι και αυτοθυσία.
Στον 12ο είδαμε να αναπτύσσεται και το ενοχικό στοιχεία στα άτομα της κοινωνίας και φυσικά την μείωση Κρατικών Προϋπολογισμών για την Νοσοκομειακή περίθαλψη.
Και οι τρεις αυτοί Οίκοι (4-8-12) έχουν άμεση σχέση με τα τρία Ζώδια του Νερού (Καρκίνο-Σκορπιό-Ιχθύ) είναι γι’ αυτό το λόγο και οι βασικότεροι για τη συναισθηματική μας ισορροπία ο κάθε ένας με τη δική του υπόσταση.

Το επόμενο Κύμα το 2ο ήρθε με τον Κορονοϊκο και με αρχή το τέλος του 1ου κύματος τον 12ο Οίκο και τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία φέρνει τον φόβο ενώ ταυτόχρονα θα πλήξει τους Οίκους (5-9-1) δηλαδή+1 απ’ τους Οίκους του προηγούμενο κύματος.
Ο 5ος Οίκος του Ωροσκοπίου που θα υποστεί τις συνέπειες έχει άμεση σχέση με τη διάθεση δημιουργία των ατόμων που έχει παγώσει, την εκδήλωση ερωτικής διάθεσης που έχει μειωθεί, την επιθυμία για απόγονο στα άτομα αλλά και την συμμετοχή τους σε διασκέδαση, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις τζόγου αλλά και κερδοσκοπίας όπως και επιχειρησιακές. Στις κοινωνίες εκδηλώνονται προβλήματα στα Χρηματιστήρια με κάθοδο των δεικτών, πάγωμα εκδηλώσεων καλλιτεχνικών αλλά και αθλητικών, πολιτιστικών, όπως και σε Καζίνο αλλά και λαχνούς.
Ο 9ος Οίκος του Ωροσκοπίου εκτός απ’ τα ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό είναι η πνευματική και φιλοσοφική τάση και η ανώτερη εκπαίδευση όπως και η νομότυπη συμπεριφορά.
Για τις κοινωνίες ο 9ος Οίκος εκτός των αναγνωρισμένων Θρησκειών, εξουσιάζει και Πρεσβείες, των έλεγχο μεταναστεύσεων, τις σχέσεις του Κράτους με άλλα Κράτη, την Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση που όλα αυτά έχουν δεχτεί τις επιδράσεις του Κορονοϊού.
Ο 1ος Οίκος φανερώνει τον χαρακτήρα μας και τον τρόπο που παρουσιαζόμαστε στους άλλους το οποίο θα υποστεί τις αλλαγές απ’ την κατάσταση και το σοκ.
Ο 1ος Οίκος για Κράτη – Έθνη είναι η εθνική κοινή γνώμη, αντιπροσωπεύει τους κατοίκους του Κράτους και πρόκειται να υποστούν σοβαρές αλλαγές.
Και οι τρεις αυτοί Οίκοι (5-9-1) έχουν άμεση σχέση με τα τρία Ζώδια της Φωτιάς (Κριό-Λέοντα-Τοξότη) είναι γι’ αυτό το λόγο και οι βασικότεροι για τη δημιουργία σε κάθε επίπεδο ο κάθε ένας με τη δική του υπόσταση.

Το επόμενο Κύμα, το 3ο που θα είναι χρονικά πολύ κοντά στο 2ο και ίσως για μια περίοδο να βαδίσουν παράλληλα θα έρθει με αρχή το τέλος του 2ου κύματος δηλαδή τον 1ο Οίκο που θα φέρει γερές αλλαγές στο πως εμφανιζόμαστε στους άλλους και θα επηρεάσει τους Οίκους 6-10-2.
Ο 6ος Οίκος είναι η διάθεση προσφοράς μέσα απ’ την εργασία, έχει σχέση με την καθημερινή πάλη που χρειάζεται για την επιβίωση και σχετίζεται με την εργασιακή θέση και εξειδίκευση όπου όταν έρθει το 3ο κύμα θα υποστεί αυτός ο Οίκος γερές αλλαγές και απώλειες.
Στις κοινωνίες ο 6ος Οίκος εκτός των Σωμάτων Ασφαλείας και την εργατική τάξη είναι η παραγωγικότητα και η παραγωγή στο σύνολό της που αν μεταφράσουμε την παραγωγή σε μονάδες χρήματος είναι το ΑΕΠ της κάθε Οικονομίας.

Στο 1ο Κύμα είχαμε απ’ τον 8ο Οίκο αυξήσεις χρεών ενώ στο 3ο Κύμα μείωση της παραγωγής και του ΑΕΠ οπότε καταλαβαίνουμε με τη σχέση των δύο ΑΕΠ/Χρέος πολλές Οικονομίες θα βρεθούν αντιμέτωπες με χρεωκοπίες ή δανεισμό με Μνημόνια.

Ο 10ος Οίκος είναι η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση του ατόμου και έχει άμεση σχέση με τις επαγγελματικές αλλά και κοινωνικές του υποχρεώσεις που φαίνεται με το 3ο Κύμα να πλήττονται ανεπανάληπτα.
Ο 10ος Οίκος στις Κοινωνίες θα επηρεάσει τις Κυβερνήσεις που φαίνεται κάποιες θα αναγκαστούν να αλλάξουν τον προορισμό τους, άλλες θα καταρρεύσουν και άλλες υποχρεωμένες μη έχοντας άλλες επιλογές θα αποδεχτούν πως οι αλλαγές που γίνονται Παγκοσμίως θα τις υποχρεώσει να ενταχθούν σε Συστήματα Κυβερνήσεων με άλλες μαζί χώρες ή σε ένα Παγκόσμιο Σύστημα Διακυβέρνησης.
Ο 2ος Οίκος είναι τα οικονομικά και ο χειρισμός τους, οι καθημερινές συναλλαγές, αλλά και όσα εντάσσονται στην περιουσιακή μας κατάσταση που θεωρούμε πως η κατοχή τους μας προσφέρει ασφάλεια.
Για τα Κράτη και τις Κοινωνίες ο 2ος Οίκος είναι η ίδια η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται και θα υποστεί συνέπειες, η αξίες αγαθών και υπηρεσιών, ο πληθωρισμός ή αποπληθωρισμός.
Και οι τρεις αυτοί Οίκοι (6-10-2) έχουν άμεση σχέση με τα τρία Ζώδια της Γης (Ταύρο-Παρθένο-Αιγόκερω) είναι γι’ αυτό το λόγο και οι βασικότεροι για την υλική εξασφάλιση και μας οδηγούν να είμαστε πρακτικότεροι και είναι ουσιαστικοί σε μεγέθη που αφορούν την οικονομία πολιτών, επιχειρήσεων, κοινωνιών και Κρατών.

Είναι καιρός να δούμε πόσο έντεχνα «χτυπήθηκαν» με την κρίση που διανύουμε αυτοί οι τρεις βασικοί τομείς-οίκοι του Ωροσκοπίου μας στο κάθε Κύμα της Μακρόχρονης Κρίσης που διανύουμε που είναι πολυεπίπεδη Παγκοσμίως και οδηγεί σε αλλαγές στην ανθρωπότητα και δεν μπορεί παρα να μην καταγραφεί στην Ιστορία ανθρώπων και πολιτισμών

Για να ανταπεξέρθουμε ως άτομα –μονάδες- αλλά και ως κοινωνία στην Κρίση θα πρέπει να «ανακατασκευάσουμε» τους οίκους αυτούς ώστε να βρούμε ξανά ισορροπίες… θα πρέπει μέσα απ’ το Ωροσκόπιο μας να μελετήσουμε τους συγκεκριμένους οίκους, τους Κυβερνήτες Πλανήτες τους, τους διελαύνοντες και φυσικά την Ηλιακή Επιστροφή και το Προοδευτικό Ωροσκόπιο ώστε να δούμε την πορεία μας στο χρόνο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά Από τα πρώτα 40 τεστ στην εβραϊκή κοινότητα του Καναδά, σχεδόν τα...

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου Λόγω κορωνοϊού, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota βάζει λουκέτο σε εργοστάσιά της...

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων Να μην καταστραφεί ότι με κόπο και...

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Όταν η Σελήνη είναι Κενή Πορείας, η Αστρολογία, συμβουλεύει να αποφεύγουμε κλείσιμο συμφωνιών, αγοροπωλησίες, να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις σε ζητήματα...