Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Μια σημαντική περίοδος στην σύγχρονη ιστορίας

Μια σημαντική περίοδος στην σύγχρονη ιστορίας

Μια σημαντική περίοδος στην σύγχρονη ιστορίας
Από τον Κώστα Κονδύλη

…Ζούμε την πρώτη πράξη του τόσο ρεαλιστικού αυτού θεατρικού έργου που παρουσιάζεται μπρος τα μάτια μας που είναι ένας βιολογικός πόλεμος μιας μυστηριώδους ψυχροπολεμικής ρήξης όπου ζούμε την μέγιστη, δραματική και αναπάντεχη Κρίση στην Υγεία σε κάθε γωνιά της γης αλλά και μία σημαντικότερη Χρηματοοικονομική Κρίση για τον αιώνα έφυγε και για αυτόν που διανύουμε όπου η Χρηματοοικονομική Κρίση, το κλείσιμο επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και η ανεργία θα είναι το επόμενο χαστούκι που θα φάμε.
Πολλά Κράτη που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε σαν δεδομένα ισχύος κινδύνεψαν μέσα σε μερικές ημέρες. Περιουσίες φαίνεται πως θα χαθούν σ’ όλα τα μέρη του πλανήτη, ενώ το αίμα δεν έχει χυθεί όπως είχαμε συνηθίσει στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους αλλά έχουν φύγει και θα φύγουν ζωές απ’ αυτόν τον Βιολογικό Πόλεμο και το ισχυρό του όπλο που ονομάζουμε κορωνοϊο.
Σαν προεόρτιο αυτού του άγριου εξαγνισμού της πτώσης μας θα λάβει χώρα μια έντονη κατάσταση κρίσης αξιών και σχέσεων που ξεκινά αμέσως τώρα, με αιχμή τον Γενάρη 2020 με τη Συζυγία Κρόνου – Πλούτωνα όπου μας έφερε εκτός των άλλων και των περιορισμό ελευθεριών – μετακίνησης και ελέγχων.
Άρης, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας μαζεμένοι σαν μια αταίριαστη παρέα στο ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζουν ένα κρεσέντο ανατροπής των δεδομένων μας από τους Κυβερνήτες Κρατών και ο αργότερος Πλούτωνας – κυβερνήτη του μυστηρίου, των συνωμοσιών, των μοιραίων καταστάσεων, της εσωτερικής αναμόρφωσης προσώπων και πραγμάτων κάνει το κουμάντο στην ασύμφωνη ορχήστρα.
Σημαντική η θέση του Ποσειδώνα – σημειοδότης του ιδεαλισμού του ονείρου και της θυσίας, αλλά και των μικροβίων να διελαύνει τον 2ο δεκανό του Ζωδίου που Κυβερνά έχει χαρακτηριστικά Σεληνιακά -του Καρκίνου εγκλωβίζοντας τους πολίτες στη χώρα και κυρίως στα σπίτια τους φέρνοντας με τον τρόπο του ανασφάλεια, φόβους, εφιάλτες.
Σε λίγες μέρες ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο σε ένα Ζώδιο όπου είναι Συγκυβερνήτης του για να δοκιμάσει τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή τον Ταύρο που σχετίζεται με την οικονομία και την ασφάλεια που προέρχεται απ’ την ύλη, τον Λέοντα όπου θα φέρει ισχυρές δοκιμασίες στην παιδεία, τον αθλητισμό αλλά και στην κερδοσκοπία και στα παιγνίδια τζόγου όπως και στη διασκέδαση και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, τον Σκορπιό όπου θα φέρει μείωση σε κεφάλαια και πλήγμα σε τραπεζικό σύστημα αλλά και σε ασφάλειες και τέλος στο Ζώδιο που θα διελαύνει τον Υδροχόο για να φέρει νέες δομές στην ψηφιακή τεχνολογία αλλά και πλήγμα στις αεροπορικές εταιρείες.
Οι δυσκολίες θα είναι και την επόμενη χρονιά (2021) όπου σε λιγότερο από ένα χρόνο από σήμερα θα έχουμε σε 90ο γωνία μεταξύ τους τον Κρόνο απ’ τον Υδροχόο με τον Ουρανό απ’ τον Ταύρο διαλύοντας οικονομίες και επιχειρήσεις-δράσεις που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη παράγραφο και σχετίζονται με τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρο-Λέοντα-Σκορπιό-Υδροχόο) για να φέρουν κοσμικές αναταραχές.
Οι ηγέτες ήδη νοιώθουν την ανάσα την Νέας Εποχής του Υδροχόου καυτή απέναντι τους το κατεστημένο βρίσκεται αντιμέτωπο με τους ανέμους του πολέμου – ενός πολέμου ακήρυκτου – με τις Δυνάμεις του Φωτός να κάνουν, ίσως για πρώτη φορά ύστερα από αρκετές εκατοντάδες χρόνια, φανερές τις προθέσεις τους και την κρυμμένη τους Ισχύ… ενώ την Ποσειδώνια λαίλαπα του μικροβίου μπορούν να την αντιμετωπίσουν μόνον με Ποσειδώνια στάση, δηλαδή δίνοντας σημασία στην περίθαλψη των κοινωνιών και στην Δημόσια Υγεία.
Να είμαστε όλοι καλά και το έργο αξίζει να το ζήσουμε για να λάβουμε μαθήματα που μπορεί να εμπεριέχουν πόνο, θλίψη, απώλειες αλλά αυτό μας κάνει σοφότερους και μας αλλάζει τη Ρότα που είχαμε χαράξει περί φιλελευθερισμού και αδιαφορίας προς τους αδυνάτους.
Λέγεται πως αυτό που ξεχωρίζει τους Σπουδαίους λαούς από τους Κοινούς, τους συνηθισμένους, είναι κάποιο γονίδιο στην αλυσίδα του D.N.A. που κάνει την παρουσία του αισθητή στο Ιστορικό γίγνεσθαι μέσω κάποιου απρόοπτου, ενός απρόσμενου γεγονότος που αλλάζει τα πάντα. Μιας τραγωδίας, ίσως, που όμως φέρνει την αναγέννηση, την Ανάσταση… και πριν πεθάνουμε ας αναστηθούμε αλλάζοντας τη στάση που έμαθαν να έχουμε και την έχουμε οικειοποιηθεί τόσο καλά που χωρίς να φάμε τα χαστούκια δεν πρόκειται να την πετάξουμε για να γίνουμε ποιο Άνθρωποι με σεβασμό στον Συνάνθρωπο αλλά κυρίως στη Φύση, τα ζώα και τον Πλανήτη μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά Από τα πρώτα 40 τεστ στην εβραϊκή κοινότητα του Καναδά, σχεδόν τα...

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου Λόγω κορωνοϊού, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota βάζει λουκέτο σε εργοστάσιά της...

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων Να μην καταστραφεί ότι με κόπο και...

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Όταν η Σελήνη είναι Κενή Πορείας, η Αστρολογία, συμβουλεύει να αποφεύγουμε κλείσιμο συμφωνιών, αγοροπωλησίες, να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις σε ζητήματα...