Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Η είσοδος του Κρόνου στις 22/3/2019 και ώρα 05:58 π.μ. στον Υδροχόο όπου είναι συγκυβερνήτης, εγκαινιάζει μία περίοδο μέχρι 2/7/2020 02:39 π.μ. όπου οι αλλαγές σε ιδέες, νοοτροπίες αλλά και στον τομέα της Έρευνας και της Επιστήμης απαιτούν σοβαρότητα, υπεύθυνη στάση και μακρόχρονο σχεδιασμό για να αντέξουν στην πορεία του χρόνου, ενώ θα πρέπει να έχουν γνώμονα τη λογική σκέψη μακριά από συναισθηματισμούς και χίμαιρα.
Η παρουσία του Κρόνου στο 11ο Ζώδιο του Ζωδιακού θα επηρεάσει κυρίως
ιδιαίτερα τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή τον Ταύρο, το Λέοντα, το Σκορπιό και τον Υδροχόο και στο πέρασμα του θα απαιτήσει από εκείνα υπομονή και καρτερικότητα απ’ το ψυχισμό τους αλλά παράλληλα και σύνεση, οργάνωση στις δραστηριότητες τους και φυσικά απαιτεί από κάθε ενέργειά του να είναι νομότυπη και προσαρμοσμένη στο κοινωνικό κατεστημένο και στην πολιτεία. Όποιοι συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις – επιταγές του θα υπάρξει η ανάλογη ανταμοιβή του καθώς θα τους χαρίσει με την πάροδο του χρόνου δικαίωση και μακροχρόνια οφέλη καθώς μέσα απ’ τις δυσκολίες που έφερε απέδειξαν πως αξίζουν! Εδώ θα πρέπει να σας επισημάνω πως οι ανταμοιβές του Κρόνου είναι μακροχρόνιες! Όσοι όμως δεν δείξουν στο πέρασμά του την απαιτούμενη υπομονή, τίμια δράση, πρόγραμμα και συνέπεια, τότε ο Κρόνος θα φέρει τιμωρίες μέσα απ’ την ίδια τη ζωή που μπορούν να περιγραφούν είτε ως απόλυση από εργασία, είτε απομάκρυνση από οικογένεια και συναίσθημα είτε τιμωρίες απ’ την ίδια την πολιτεία και τους νόμους της.
Παράλληλα μακρόχρονα ευνοεί Δίδυμους και Ζυγούς.
Εξετάζοντας το Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3/2/1830 11:00 Λονδίνο), ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο θα φέρει δοκιμασίες σε Κυβερνητικό επίπεδο.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 
ΚΡΙΟΣ
Οι προσωπικοί σας στόχοι φαίνεται να δοκιμάζονται στο κατά πόσο εφικτοί τελικά είναι. Περιορίζετε φιλίες καθώς ξεκαθαρίζονται ρόλοι και πρόσωπα και το κατά πόσο είναι απαραίτητη η συνέχειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία του Κρόνου στον 10ο Οίκο σας κάνει να θέλετε να επιτύχετε για την επαγγελματική σας αναγνώριση και οι δυσκολίες που θα προκύψουν είναι καθοριστικές στην εξέλιξή σας, ανάλογα με το πως θα τις παρακάμψετε ή βρείτε τη λύση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει τη δόμηση του νου σας όπου θα θελήσετε στην πράξη να εφαρμόσετε θεωρίες και γνώσεις που έχετε αποκομίσει. Να είστε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανή η παρεμπόδιση της σεξουαλικότητάς σας εξαιτίας αναστολών. Διαχειριστείτε με σύνεση κεφάλαια, δανειοδοτήσεις και να είστε τυπικοί εάν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.

ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Κρόνου στο απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο και στον 7ο Οίκο θα σας δώσει μαθήματα συνεργασίας. Τώρα ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας θα απαιτήσουν να δείξετε υπευθυνότητα καθώς έτσι θα κριθούν οι σχέσεις σας και το αν θα υπάρξει συνέχισή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας περιμένει φόρτος εργασίας και καθηκόντων που αφορούν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αναλάβετε όσο το δυνατόν ποιο υπεύθυνα τα καθήκοντα που θα σας δοθούν και να βρίσκετε χρόνο για την ξεκούρασή σας.

ΖΥΓΟΣ
Σας περιμένουν αγαπητοί μου μεγαλύτερες ευθύνες για τα παιδιά σας αυτή την περίοδο. Δεν θα σας συγκινούν επιπόλαια φλερτ και ερωτικές καταστάσεις που δεν έχουν πορεία στο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένεια και την περιουσία αναμένονται για τους περισσότερους Σκορπιούς. Η οικογενειακή σας παράδοση θα απαιτήσει τη συνέχεια της από εσάς και τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποβάλετε τις δυσάρεστες σκέψεις και δείτε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική που διαθέτετε σε επάρκεια. Οι σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον ενδέχεται να δοκιμαστούν στο πόσο τελικά αξιόπιστες και ωφέλιμες είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σας και η διαχείρισή τους απαιτούν σύνεση και λογιστικό έλεγχο συνεχή για να μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα ποιο σκεφτικοί και συντηρητικοί θα παρουσιάζεστε στους άλλους αλλά ταυτόχρονα και ποιο συνεπείς και σοφοί.
Η ωρίμανση με τον Κρόνο στο Ζώδιό σας, έρχεται μέσω μαθημάτων που μπορεί να φαίνονται σκληρά αλλά είναι χρήσιμα.

ΙΧΘΕΙΣ
Έγνοιες και δοκιμασίες ενδεχομένως να προκύψουν στους περισσότερους του Ζωδίου σας αυτή την περίοδο που σκοπό έχουν να αναμορφώσουν την ίδια σας τη συνείδηση και το κατά πόσο υπεύθυνοι είστε στις πράξεις σας. Μία προσοχή στην υγεία θεωρείται απαραίτητη.

Για περισσότερες και πληρέστερες πληροφορίες για τη Διέλευση του Κρόνου απ’ τον Υδροχόο σε σχέση με το Προσωπικό σας Ωροσκόπιο, ώστε να είστε έτοιμοι στην αντιμετώπιση δυσκολιών και Καρμικών Μαθημάτων αλλά και για να εισπράξετε τα οφέλη του καλέστε μας στο 14990.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η εβραϊκή κοινότητα στον Καναδά, μέλη της βρέθηκαν θετικά Από τα πρώτα 40 τεστ στην εβραϊκή κοινότητα του Καναδά, σχεδόν τα...

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου

Toyota: Αναστέλλει τη λειτουργία των εργοστασίων της στην Ευρώπη μέχρι τις 20 Απριλίου Λόγω κορωνοϊού, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota βάζει λουκέτο σε εργοστάσιά της...

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων

Κοροναϊός : Η έξαρση του ιού φέρνει αυστηρότερους ελέγχους – Μέχρι πότε θα ισχύσει η απαγόρευση μετακινήσεων Να μην καταστραφεί ότι με κόπο και...

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Όταν η Σελήνη είναι Κενή Πορείας, η Αστρολογία, συμβουλεύει να αποφεύγουμε κλείσιμο συμφωνιών, αγοροπωλησίες, να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις σε ζητήματα...