Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 
Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990
Περνώντας ο δυναμικός Άρης στο Ζώδιο του Αιγόκερου στις 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:32 όπου θα παραμείνει μέχρι 30 Μάρτη 2020 21:44.
Αναλυτικά η επίδρασή του στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Τώρα για εσάς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία. Η δυναμική σας, σας τοποθετεί βήματα εμπρός απ’ τον συναγωνισμό αρκεί να μην εμπλακείτε σε προστριβές και ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος αυτή για εσάς συνδέει τη δύναμη και την δράση με το εξωτερικό. Καλή εποχή σε όσους από εσάς αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Φανείτε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια παρόρμηση της σεξουαλικότητάς σας θα παρατηρηθεί αυτή την περίοδο. Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση κεφαλαίων και χρημάτων που σχετίζονται με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παρορμητικές σχέσεις είναι πιθανό να σας φέρουν σύντομα προβλήματα. Αποφύγετε διενέξεις αναίτιες με σύντροφο και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ
Η περίοδος είναι καλή για να στρέψετε το δυναμισμό σας στη δουλειά και στην καθημερινότητα ώστε να διευθετήσετε επαρκώς άμεσα ζητήματά τους. Αποφύγετε προστριβές με βοηθούς, υπαλλήλους, υφισταμένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δημιουργική σας δραστηριότητα ενδεχομένως να φανεί εγωκεντρική. Αποφύγετε διενέξεις με ερωτικά πρόσωπα. Αναζητάτε τώρα μεγαλύτερο πάθος και λιγότερο ρομαντισμό στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Πιθανές οι εντάσεις με τα δικά σας άτομα, με την οικογένεια, όπως και οι ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Η ένταση στο σπίτι μπορεί να αποφευχθεί εάν μεταφέρετε μέρος της εργασίας σε αυτό ώστε να δραστηριοποιήστε και να εκτονώνετε έτσι η επιπλέον δράση. Χρειάζεται προσοχή η διατροφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα παρουσιάσετε προς το στενό σας περιβάλλον ένα πνεύμα πολεμικό και συχνά θα θέλετε να περνά η άποψή σας αδιαφορώντας εάν οι άλλοι δεν τη δέχονται. Αποφύγετε προστριβές με αδελφούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζονται επιπλέον δαπάνες και έξοδα εξαιτίας παρορμητικών σας κινήσεων και απροσεξίας στην οικονομική διαχείριση. Απαιτείτε δεδουλευμένα και έρχεστε σε κόντρες και διαπληκτισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θάρρος, δράση, ενέργεια χαρακτηρίζουν εσάς που ο Άρης θα συντροφεύει το Ζώδιό σας! Ήρθε η εποχή όπου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς που θέλετε, να γυμναστείτε, να ασχοληθείτε με δυναμικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε για την ξεκούρασή σας και αποφύγετε να έρθετε σε κόντρες με άτομα που δρουν παρασκηνιακά απέναντί σας και επιβουλεύονται τη θέση σας. Να είστε προσεχτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων.

ΙΧΘΕΙΣ
Η παρουσία του Άρη στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας χάρτη σας βοηθά να προσεγγίσετε τους στόχους και χρησιμοποιήσετε τους καλούς σας φίλους και το εφευρετικό σας μυαλό για τους σκοπούς σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν δυναμικό ρόλο σε κοινωνικούς αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Αιγόκερω θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Η μέση ηλικία στην Ελλάδα την δεκαετία του ’60, σήμερα και το 2060

Η μέση ηλικία στην Ελλάδα την δεκαετία του '60, σήμερα και το 2060 Η Ελλάδα γερνάει και ένας χάρτης δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το...

5 πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για τον άλλον από το πρώτο κιόλας φιλί!

5 πράγματα που μπορείς να καταλάβεις για τον άλλον από το πρώτο κιόλας φιλί! Θεώνη Σταματοπούλου Το φιλί είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης,...

Γιατί τα γυναικεία πόδια είναι το φετίχ των περισσότερων ανδρών

Γιατί τα γυναικεία πόδια είναι το φετίχ των περισσότερων ανδρών Tα γυναικεία πόδια - ειδικά όταν ομορφαίνουν με ψηλοτάκουνα - λαμβάνουν άλλη διάσταση στα...

Εξάγωνο Ερμή – Άρη (26/2/2020)

Εξάγωνο Ερμή – Άρη (26/2/2020) Από τον Ανδρέα Παπιδά Τηλ. 14990 Στις 26/2/2020 στις 19:58, ο Ανάδρομος Ερμής απ’ τις 06ο 44’ Ιχθύων θα σχηματίσει γωνία...