Home ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Χτύπημα στο Φιλελευθερισμό Κρόνου-Πλούτωνα

Χτύπημα στο Φιλελευθερισμό Κρόνου-Πλούτωνα

Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα (12/1/2020)

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Στις 12 Ιανουαρίου 2020 στις 18:57 ο Κρόνος θα σχηματίσει Σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 22ο 47’ του Αιγόκερου εγκαινιάζοντας ένα νέο Συνοδικό Κύκλο που θα φέρει στο Παγκόσμιο την κατάλυση της Δημοκρατίας και κυρίως του Φιλελευθερισμού. Στο ψυχρό αυτό Ζώδιο οι δύο αυτοί Πλανήτες θα φέρουν σκληρή στάση σε Κυβερνήσεις αλλά και Διοικήσεις μεγάλων επιχειρήσεων και Οργανισμών, θέλοντας με σκληρό τρόπο να περάσουν τις θέσεις τους για να κρατήσουν την εξουσία με κάθε τρόπο.
Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου (3/2/1830 11.00 π.μ. Λονδίνο) όπου η χώρα μας αναγνωρίστηκε επίσημα ανεξάρτητο Κράτος μετά την Τουρκοκρατία, η Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα πραγματοποιείται στον 9ο Οίκο και σε απόσταση ανάσας απ’ τον Ποσειδώνα του Ωροσκοπίου της χώρας οπότε θα περιμένουμε για τους επόμενους μήνες μία σκληρή πολιτική που θα εφαρμοστεί σε σχέση με Πανεπιστήμια και Ανώτερες Σχολές, στάση σκληρή απ’ τη Δικαιοσύνη στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ ο Ποσειδώνας που είναι οι θάλασσες μας θα υποστούν πλήγμα που ας ελπίσουμε να μην είναι γερό ενώ πλήγμα θα υποστεί και η Ναυτιλία.

Οι Έλληνες έχουμε γίνει γνωστοί στο εξωτερικό (9ος Οίκος) για την Ναυτιλία και κυρίως για την Ναυτοσύνη μας -μία αρχέγονη γνώση που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά που αυτή έχει αποτυπωθεί με το καλύτερο τρόπο στα σκαριά που σχεδιάζοντας στα χνάρια στην άμμο και κατόπιν στο ξύλο με τη ξυλοναυπηγική τέχνη που έδωσε σκαριά εκτοπίσματος όπως το τρεχαντήρι, το πέραμα, το καραβόσκαρο, την γαϊτα, τον μπότη, την υδραϊικη βάρκα, το βαρκαλά και άλλα σκαριά ξύλινα που έχουν διανύσει με επιτυχία αιώνες το δύσκολο Αιγαίο. Τα σκαριά αυτά είναι πολιτιστική παράδοση και εξέλιξη αρχαίων σκαριών. Με τη Συζυγία Κρόνου – Πλούτωνα πάνω στον Ποσειδώνα της χώρας θα δούμε την απόσυρση αυτών των υπέροχων σκαριών όπως και σε επαγγέλματα που ασχολούνται με την κατασκευή και συντήρησή τους -καρνάγια, ταρσανάδες, καραβομαραγκούς.
Την Ναυτοσύνη οι Έλληνες Ναυτικοί την μετέδωσαν στους Σύριους, Αιγύπτιους, Φιλιππινέζους παραχωρώντας τους το Ναυτικό επάγγελμα.

Η συγκεκριμένη όψη του Κρόνου και του Πλούτωνα θα είναι δυσαρμονική κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους : 913/4, 12-16/7, 13-17/10, 1014/1 καθώς τους φέρνει δύσκολες συνθήκες ανάλογα το Ωροσκόπιο τους τον τομέα που θα λάβει χώρα.
Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει και όσους έχουν Πλανήτες στο Προσωπικό τους Ωροσκόπιο μεταξύ 21ης με 25ης μοίρας των Παρορμητικών Ζωδίων (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω).
Αυτή η όψη έχει επίδραση από αρχές Δεκέμβρη 2019 μέχρι και μέσα Μάρτη 2020 όπως και το τελευταίο τρίμηνο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα και τις επιδράσεις στο Ωροσκόπιο σας, καλέστε στο 14990.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ερωτικά Ταρώ 7/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 7/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...

Ερωτικά Ταρώ 6/7/2022

Ερωτικά Ταρώ Από την Ηρώ Τηλ. 14990 Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια...

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 6/7/2022

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Από τον Κώστα Κονδύλη Τηλ. 14990 Στο κείμενο αυτό θα δίνονται οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τους...