spot_img
HomeΖΩΔΙΑΖΩΔΙΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ

Από τον Κώστα Κονδύλη

Τηλ. 14990

ΚΡΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές είστε αρκετά επιθετικοί στις σχέσεις σας και στην ερωτική σας ζωή. Συνήθως στο ερωτικό παιχνίδι είστε εκείνος που κάνει την πρώτη κίνηση, όπως και στο ξεκίνημα μιας σχέσης.

Στη συντροφική σας ζωή, με το Ζώδιο του Ζυγού απέναντι απ’ το δικό σας, αναζητάτε έναν σύντροφο γοητευτικό, συντροφικό και συχνά υποχωρητικό καθώς εσείς θέλετε να έχετε τα ηνία στη σχέση. Έτσι λοιπόν, για έναν μόνιμο σύντροφο, θα πρέπει να βρείτε κάποιον που είναι πιο ήσυχος και περισσότερα επιφυλακτικός για να εξισορροπήσετε τις κυριαρχικές και ανταγωνιστικές σας τάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση του Ήλιου στο Ζώδιο του Ταύρου δίνει μια ασυνήθιστη φυσική ομορφιά και όχι επιφανειακή. Ανήκοντας στα Σταθερά Ζώδια, αναζητάτε σταθερές σχέσεις και έχοντας απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο βρίσκεται το Ζώδιο του Σκορπιού κάνοντας την ερωτική σας ζωή και σχέση πολύπλοκη, βαθιά, κάποιες στιγμές μυστηριώδης και πάντα γίνεστε κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας.

Ξεκινώντας μια σχέση ενδιαφέρεστε περισσότερο για την τιμιότητα και έχετε την τάση να βαριέστε τις κοινωνικές τυπικότητες. Προτιμάτε έναν προσγειωμένο σύντροφο που μιλάει κατευθείαν από την καρδιά, και όταν θα βρείτε έναν τέτοιο άνθρωπο, του προσφέρετε πλουσιοπάροχα την τρυφερότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ένα ταλέντο για ποικιλία στις προσωπικές σας σχέσεις, και μπορείτε να περάσετε ωραία με πολλά διαφορετικά είδη εραστών. Πάνω απ’ όλα τα άλλα θέλετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή και στη συντροφική σας σχέση.

Έχοντας απέναντι απ’ το Ζώδιό σας, το Ζώδιο του Τοξότη, γοητεύεστε από ανθρώπους που φιλοσοφούν τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις και αναζητάτε να υπάρχουν ελευθερίες μέσα σε μία συμβίωση. Αντιθέτως, ένας κολλημένος στα καθιερωμένα σύντροφος που του αρέσει το ίδιο πράγμα κάθε φορά θα ήταν πολύ βαρετός.

Η διπλή φύση του Ζωδίου σας, όπως και του απέναντι –του Τοξότη- απ’ το δικό σας, συχνά οδηγούν τη ζωή σας σε διπλές καταστάσεις ή διπλές σχέσεις καθώς η πολύπλευρη προσωπικότητά σας δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι αντιπροσωπεύουν την οικογενειακή ζωή και τη θαλπωρή του σπιτιού, οπότε ζητούν σχέση μόνιμη και σταθερή και αφοσιώνονται σε ένα εραστή, περιμένετε και δουλεύοντας για τη σχέση, να είναι μια σχέση διαρκείας.

Είστε ένας πολύ πιστός εραστής αλλά στο απελευθερωμένο κλίμα τις εποχής, ένα επεισόδιο απιστίας θα είναι πολύ τραυματικό για σας. Θα έπρεπε να αποφεύγετε να είστε υπερβολικά κτητικός με την σωματική έννοια. Η πίστη ανήκει περισσότερο στην καρδιά παρά στο σώμα. Εάν μπορείτε να το έχετε αυτό υπ’ όψη μπορείτε να αποφύγετε πολλά άχρηστα συναισθηματικά τραύματα.

Με τον Αιγόκερω να βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο, είναι λογικό και επόμενο να αναζητάτε για σύντροφο έναν κατασταλαγμένο άνθρωπο, συχνά κοινωνικά και επαγγελματικά αποδεκτό που σας εξασφαλίζει τα θεμέλια για μία οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Ανήκετε ίσως στο ποιο ερωτικό Ζώδιο του Ζωδιακού και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία, τον έρωτα και τις έντονες στιγμές στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα ανήκοντας σε Σταθερό Ζώδιο είστε σταθεροί στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα καλόκαρδοι, φλογεροί αλλά αρκετές στιγμές κτητικοί και δραματοποιείτε καταστάσεις, κάτι που ενδέχεται να προβληματίζει το ταίρι σας.

Οι άνθρωποι λιοντάρια είναι συνήθως ελκυστικοί σωματικά, κάτι που υπόσχεται σεξουαλική ευχαρίστηση. Παρ’ όλα αυτά για αληθινή και διαρκεί επικοινωνία, πρέπει να έχετε εσωτερική επικοινωνία με τους συντρόφους σας. Αυτό θα καθορίσει την επιτυχία της σχέσης.

Με τον Υδροχόο να βρίσκεται απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο, αναζητάτε μία συντροφική σχέση με άτομο σταθερό αλλά και φιλικό ταυτόχρονα, ενώ συχνά σας εντυπωσιάζουν άνθρωποι πρωτότυποι, πιθανόν εκκεντρικοί και αλτρουιστές που αναζητούν μία σχετική ελευθερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές είστε ιδιαίτερα προσεκτικό πρόσωπο και ως εραστής και φροντίζετε και συχνά ανησυχείτε ιδιαίτερα για τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, θεωρώντας πως είστε υπεύθυνοι για τη ζωή και την ευτυχία του, κάτι που κάποιες στιγμές ενδέχεται να γίνει κουραστικό.

Θα πρέπει να βάλλετε σε προτεραιότητα στη συντροφική σας ζωή και τα δικά σας «θέλω» ώστε να δείξετε στο σύντροφο τι σας αρέσεις και τι δεν σας αρέσει αντί να γκρινιάζετε.

Απέναντι απ’ το Ζώδιό σας, βρίσκεται το Ζώδιο των Ιχθύων και συχνά τραβάτε σα μαγνήτης πρόσωπα μπερδεμένα στα «θέλω» τους, με κάποια ασυνέπεια. Αυτό θα περιοριστεί εάν δεν αισθάνεστε υπεύθυνοι να περιθάλψετε με την αγάπη σας τους πάντες και τα προβλήματά τους, καθώς στη συντροφική ζωή δεν αρκεί μόνον το συναίσθημα αλλά και να υπάρχουν κοινοί στόχοι και παρόμοια πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Το Ζώδιό σας χαρακτηρίζει την συντροφικότητα και τις αρμονικές ανθρώπινες σχέσεις, αλλά η Παρορμητική φύση του Ζωδίου σας, σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό στην αναζήτηση συντρόφου με σκοπό τη συμβίωση, καθώς ως άνθρωπος αισθάνεστε «μισός» χωρίς το έτερον ήμισυ.

Με τον Ήλιο σας στον Ζυγό, έχετε σχεδόν έναν εθισμό στη φυσική ομορφιά και χάρη στη σεξουαλικότητα. Είσαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι όταν σας περιτριγυρίζουν όλα εκείνα που κάνουν τη σεξουαλική πράξη περισσότερο αισθησιακή και όμορφη- κομψά ρούχα, λιβάνι και άρωμα, φίνα σεντόνια, οτιδήποτε μπορεί να στήσει το σκηνικό για ένα ερωτικό μπαλέτο.

Έχοντας απέναντι απ’ το Ζώδιό σας το Ζώδιο του Κριού, έλκετε πρόσωπα δυναμικά αλλά συχνά θέλουν να περνούν οι απόψεις και οι επιθυμίες τους κάτι που φέρνει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις.

Το ταλέντο σας έγκειται στα να μετατρέπετε έναν ερωτικό δεσμό σε μια καλλιτεχνική τάση ή αυτοέκφραση και για τους δυο σας. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να δίνετε στον εραστή σας άφθονο χώρο για προσωπική ανάπτυξη και να αποφύγετε τον πειρασμό να είστε ραδιούργοι για να περνάει το δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συχνά κρατάτε την αποκάλυψη των πραγματικών σας αισθημάτων για εκείνους που είναι κοντά σε σας, εκείνους στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε την πλήρη ένταση των συναισθημάτων σας, και γίνεστε μυστικοπαθείς σχετικά με τα αισθήματα σας στην αρχή μια ερωτικής κατάστασης ή σχέσης. Δεν δίνετε το χέρι σας στον οποιοδήποτε με την πρώτη συνάντηση γιατί αυτό θα επέτρεπε σε μια απλή γνωριμία να έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για σας.

Από την στιγμή που θα έχετε έναν εραστή, το σωματικό σας πάθος είναι πολύ δυνατό αλλά για να δεχτείτε πως ένα πρόσωπο εκτός από εραστής γίνεται σύντροφος, τον περνάτε από κόσκινο, χρειάζεστε το χρόνο σας να αποδεχτείτε πως βρίσκεστε σε μία σχέση καθώς ως Σταθερό Ζώδιο οι αλλαγές της ζωής σας …τρομάζουν και χρειάζεστε το χρόνο σας να προσαρμοστείτε σε αυτές.

Έχοντας τον Ταύρο απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο, όταν βρεθείτε σε μία σχέση, γίνεστε κτητικός, περίεργος, αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια και με τρόπο σας αναζητάτε μία μακρόχρονη πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλοσοφώντας τη ζωή και αναζητώντας εμπειρίες, βλέπετε τον έρωτα ως μία ευκαιρία για ευθυμία, διασκέδαση, εμπειρίες και γνώσεις που αποκομίζετε απ’ την συνύπαρξή σας με το ερωτικό πρόσωπο.

Ανήκοντας στα Μεταβλητά Ζώδια, είναι λογικό και επόμενο και τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας να έχουν μια μεταβλητή πορεία με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία σχέσεων και δεσμών ενός Τοξότη.

Έχοντας του Διδύμους απέναντι απ’ το δικό σας Ζώδιο, και καθώς είναι Μεταβλητά και Διπλά και τα δύο, είναι συχνό το φαινόμενο πολλαπλών σχέσεων όπως και δεύτερου γάμου στη ζωή ενός Τοξότη, και οι εξαιρέσεις… απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Αναζητάτε σύντροφο που θα μπορεί να ακολουθεί το μυαλό σας, θα είναι επικοινωνιακός, θα έχει διάθεση για ταξίδια και περιπέτειες και θα δείχνει μικρότερος απ’ την ηλικία του ή θα είναι μικρότερός σας για να σας ανανεώνει με την αύρα του.

Κλείνοντας για τους Τοξότες, θα έλεγα πως οι Τοξότες είναι οι πιο αθώοι και ενθουσιώδεις σχετικά με το σεξ, μια στάση που δίνει ολοκληρωμένες και χαρούμενες σχέσεις χωρίς απογοητεύσεις προσωπικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμαφανίζεστε πάντα, σοβαροί και μετρημένοι και με διάθεση της αποδοχής σας απ’ το σύνολο και τον κοινωνικό σας περίγυρο, οπότε και οι σχέσεις σας ανταποκρίνονται σε θετικά σχόλια απ’ τον περίγυρό σας καθώς γίνονται κατόπιν μελετημένων κινήσεων και επιλογών απ’ την πλευρά σας.

Έχετε την τάση να παίρνετε οποιαδήποτε προσωπική σχέση μάλλον σοβαρά και γενικά δεν συνδέεστε με κάποιον εάν δεν είστε τελείως σίγουροι ότι θα έχει χαρακτήρα μονιμότητας για να δοθείτε ολοκληρωτικά και να καλύψετε απόλυτα το ταίρι σας.

Επιπόλαιες σχέσεις της μιας βραδιάς απλά δεν είναι το στυλ σας.

Έχοντας απέναντι απ’ το Ζώδιό σας, το Ζώδιο του Καρκίνου, αναζητάτε για σύντροφο, πρόσωπο συναισθηματικό, με διάθεση για οικογενειακή ζωή, παραδοσιακό και με σεβασμό στα ήθη τα έθιμα, τις παραδόσεις και στους γονείς και των δύο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμφανίζεστε φιλικοί μα ταυτόχρονα και μοναχικοί, εκκεντρικοί αλλά σίγουρα τραβάτε τα βλέμματα με τη συμπεριφορά, την εμφάνιση και τον πρωτοποριακό τρόπο που σκέφτεστε.

Ταιριάζετε με έναν σύντροφο που έχει την ίδια αντίληψη με σας παρά κάποιον που ερωτεύεται τυφλά χωρίς μια δεύτερη ματιά και ενδέχεται να γίνεται και κτητικός κάτι που δεν ανέχεστε καθώς ο ενδεχόμενος περιορισμός της ελευθερία σας θα φέρει επανάσταση και ανατροπή στην πορεία της σχέσης.

Σας έλκουν πρόσωπα δυναμικά μια σιγουριά στον εαυτό τους καθώς απέναντι απ’ το Ζώδιό σας βρίσκεται το Ζώδιο του Λέοντα αλλά και πρόσωπα πιεστικά που θέλουν σε μία σχέση να περνά το δικό τους, ιδιαίτερα κτητικά και φιλάρεσκα, αλλά μία τέτοια κατάσταση σίγουρα δεν θα χαρακτηριστεί σχέση για έναν Υδροχόο που θα φύγει αμέσως και επί τόπου!

ΙΧΘΕΙΣ

Η σωματική σας συνεύρεση με έναν εραστή προσαρμόζεται κατευθείαν στην συναισθηματική και ψυχική σας συνεύρεση.

Στις συντροφικές σας σχέσεις απαιτείται να είστε προσεχτικοί και συνεπείς προς το ταίρι σας καθώς ο συναισθηματισμός σας και η διάθεση φυγής απ’ την πραγματικότητα σας κάνει συχνά πυκνά να είστε αδιάφορος.

Ως Μεταβλητό και Διπλό Ζώδιο καθώς είστε, δεν θα έλεγα πως ανήκετε σε πρόσωπα σταθερά συναισθηματικά και ως προς τις επιλογές τους και ως προς την επιλογή συντρόφου.

Το απέναντι Ζώδιο απ’ το δικό σας, η Παρθένος, προστάζει έναν σύντροφο συνεπή που θα σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας και το καθημερινό σας πρόγραμμα, θα φροντίζει να σας κρατά σε ψυχική και συναισθηματική ισορροπία και με τον τρόπο του θα πρέπει να ελέγχει συμπεριφορές σας που είναι καταστροφικές για την υγεία και τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Συμμετέχετε ευχάριστα σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής έκφρασης που επιθυμεί ο εραστής σας, όχι μόνο για την εμπειρία αλλά σαν ένα μέσο που θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας.

Από τη στιγμή που θα βρείτε τον σύντροφο που θέλετε, είσαστε ο πιο πρόθυμος και ευέλικτος εραστής, αλλά πρέπει να προσέξετε να μην χαθεί η προσωπικότητά σας σε αυτή τη διαδικασία. Εξαιτίας της ανιδιοτέλειας και της γενναιοδωρίας σας, μπορεί να σας εκμεταλλευτούν ακόμα και οι πιο τίμιοι και αξιοπρεπείς εραστές. Είναι καλύτερα να μην τους προσφέρεται αυτόν τον πειρασμό. Να είσαστε ευγενικοί και να προσφέρετε, αλλά διατηρήστε την ατομικότητα και ανεξαρτησία σας.

Γενικά, θα είσαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι με έναν εραστή του οποίου η σεξουαλική συνείδηση είναι μάλλον πολύ ψηλά ανεπτυγμένη. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το σωματικό σεξ σε μια ανώτερη πνευματική εμπειρία, αλλά μόνο εάν ο εραστή σας είναι πρόθυμος να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση. Ο σεξουαλικός μυστικισμός όπως η Tantric yoga αξίζει να την δοκιμάσετε. Θα οξύνει την σεξουαλική σας έκφραση σε μια έντονη και ντελικάτη άποψη, που μπορεί να μετατρέψει την ερωτική πράξη σε μια σχεδόν θρησκευτική εμπειρία.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ