Ατύχημα με αμαξοστοιχία στην Ινδία

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Παγκόσμια Αστρολογία η Μαρία Μιχαήλου προέβλεψε το ατύχημα με τρένο στην Ινδία. Απόσπασμα ΕΔΩ στο 1:48:55


Μια επιβατική αμαξοστοιχία, που ταξίδευε με 75 χλμ/ώρα, χτύπησε μια αμαξοστοιχία σε στάση εμπορευμάτων την Παρασκευή, στο Ταμίλ Ναντού, γύρω στις 20:30. Το τρένο εισήλθε σε μια κυκλική γραμμή αντί της κύριας γραμμής, μετά την οποία τουλάχιστον 12 πούλμαν εκτροχιάστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί επιβάτες, δήλωσαν αξιωματούχοι των σιδηροδρόμων. Φωτιά έπιασε και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το τρένο 12578 Mysuru – Darbhanga Bagmati Express συγκρούστηκε με τρένο εμπορευμάτων στο σιδηροδρομικό σταθμό Kavaraippettai στην περιοχή Tiruvalllur, κοντά στο Chennai.
Στην αμαξοστοιχία 1.360 επιβάτες, δήλωσε ο συλλέκτης της περιοχής Tiruvallur, Δρ. T Prabhushankar. Τραυματίστηκαν 19 από τους επιβάτες και από αυτούς οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο, είπε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα.
Τα μεσάνυχτα, οι εγκλωβισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν μέσω λεωφορείων MTC στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Dr MGR Chennai. Νωρίς το πρωί, ένα ειδικό τρένο αναχώρησε από το Dr MGR Chennai Central, μεταφέροντας τους εγκλωβισμένους επιβάτες στον προορισμό τους. Στους επιβάτες παρέχεται φαγητό και νερό.
Ο Επίτροπος Σιδηροδρομικής Ασφάλειας (CRS) Anant Madhukar Chowdhary επιθεώρησε τον τόπο του ατυχήματος για να εντοπίσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και να αντλήσει διδάγματα. Έχουν αναπτυχθεί σκύλοι ανιχνευτής.

Μιλώντας για το ατυχές περιστατικό, ο RN Singh, Γενικός Διευθυντής του Southern Railway είπε: «Το τρένο κατευθυνόταν προς το Gudur και περαιτέρω προς την Andhra Pradesh. Στο σταθμό, μια αμαξοστοιχία εμπορευμάτων που κατευθυνόταν προς το Γκουντούρ ήταν τοποθετημένη στη γραμμή βρόχου και δόθηκε προτεραιότητα. Υποτίθεται ότι περνούσε από την κύρια γραμμή, αλλά παρά το σήμα για την κύρια γραμμή, το τρένο μπήκε στη γραμμή βρόχου. Χτύπησε το τρένο εμπορευμάτων από πίσω και ο κινητήρας εκτροχιάστηκε».

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, το πλήρωμα του τρένου είχε βιώσει ένα βαρύ τράνταγμα πριν μπει στη γραμμή βρόχου. Ο πιλότος και ο πιλότος της μηχανής είναι υγιείς. Κατόπιν αυτού, πολλά τρένα είτε εκτράπηκαν αμέσως είτε επαναπρογραμματίστηκαν ή ακυρώθηκαν.

18 από τα προγραμματισμένα τρένα ακυρώνονται στις 12 Οκτωβρίου.

Για το ατύχημα έχει διαταχθεί έρευνα υψηλού επιπέδου από τον σιδηρόδρομο.

Ο Πρωθυπουργός Μ.Κ. Στάλιν εξέφρασε σοκ και είπε ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Η κυβέρνηση εργάζεται γρήγορα στο έργο διάσωσης και ανακούφισης. Οι τραυματίες μεταφέρονται άμεσα στο νοσοκομείο. Μια ξεχωριστή ομάδα λειτουργεί για να κανονίσει φαγητό και ταξιδιωτικές εγκαταστάσεις για τους άλλους επιβάτες να επιστρέψουν στο σπίτι. Στο έργο της απομάκρυνσης των αμαξοστοιχιών εργάζεται η πυροσβεστική. Συνεχίζω να παρακολουθώ τις επιχειρήσεις διάσωσης», είπε.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990