Τα τραγούδια που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Ακολουθούν μερικά τραγούδια που, σύμφωνα με τη μουσική και τους στίχους τους, ταιριάζουν με την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου:


Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
"Eye of the Tiger" - Survivor: Εκφράζει την ενέργεια, το πάθος και την αποφασιστικότητα των Κριών.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
"We Found Love" - Rihanna ft. Calvin Harris: Οι Ταύροι είναι λάτρεις της ομορφιάς και των απολαύσεων, και αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει την αίσθηση της αγάπης και της πολυτέλειας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
"Talk" - Khalid: Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και αυτό το τραγούδι αναφέρεται στη δύναμη της συζήτησης και της έκφρασης.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
"Someone Like You" - Adele: Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και προσκολλημένοι στο παρελθόν. Το τραγούδι αυτό εκφράζει την τρυφερότητα και την ευαισθησία τους.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
"Roar" - Katy Perry: Το τραγούδι αυτό εκφράζει τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη για αναγνώριση που χαρακτηρίζει τους Λέοντες.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
"Clean" - Taylor Swift: Οι Παρθένοι εκτιμούν την καθαρότητα και την τάξη, και αυτό το τραγούδι αναφέρεται στην εξαγνιστική αίσθηση της απελευθέρωσης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
"Just the Way You Are" - Bruno Mars: Οι Ζυγοί αγαπούν την αρμονία και την ομορφιά, και αυτό το τραγούδι μιλά για την εκτίμηση της ομορφιάς σε όλες της τις μορφές.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
"Bad Guy" - Billie Eilish: Εκφράζει το μυστήριο και την ένταση που συχνά χαρακτηρίζουν έναν Σκορπιό.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
"Adventure of a Lifetime" - Coldplay: Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και αισιόδοξοι, και το τραγούδι αυτό αντικατοπτρίζει την αγάπη τους για τη ζωή και την εξερεύνηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
"Work" - Rihanna ft. Drake: Οι Αιγόκεροι είναι προσηλωμένοι στη δουλειά τους και το τραγούδι αυτό αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
"Electric Feel" - MGMT: Οι Υδροχόοι είναι πρωτοποριακοί και ασυνήθιστοι, και αυτό το τραγούδι ταιριάζει με την καινοτόμο και εκκεντρική φύση τους.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
"Dreams" - Fleetwood Mac: Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και συναισθηματικοί, και αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά τους.

Αυτά τα τραγούδια είναι μόνο μία προσέγγιση, αλλά ταιριάζουν όμορφα με τα κύρια χαρακτηριστικά των ζωδίων. Ελπίζω να σου αρέσουν!

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990