Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου
Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζοντας τη διέλευσή του ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 22/10 σας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε τον εαυτό σας μέσα από την αποδοχή ή ακόμα και από την επιδοκιμασία των άλλων.
Αφήστε στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς προς τον αγαπημένο σας και μην δημιουργείτε ένα αρνητικό κλίμα στην αισθηματική σας ζωή.
Η Έκλειψη της Σελήνης στο Ζυγό σας στις 2/10, επηρεάζει άμεσα τους Κριούς που είναι γεννημένοι μεταξύ 30/3 με 1/4 Μάρτη δημιουργώντας τους μία ανεξήγητη ανασφάλεια και δυσκολεύοντας τις προσωπικές τους σχέσεις.
Σε γενικές γραμμές, οι σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, προβλέπονται αρκετά ήρεμες ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες δέκα ημέρες του φετινού Οκτώβρη.
Θα αναζητήσετε νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας μεταξύ 8 με 17 του φετινού Οκτώβρη, εκτός και αν άλλοι παράγοντες το ανατρέπουν, κάτι που θα αποβεί πολύ αποτελεσματικό. Θα είστε περισσότερο δύσπιστοι, ρεαλιστές, κλειστοί και κάπως αδιάλλακτοι στα μέσα του μήνα. 
Από τις 23 Οκτωβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιώντας τον 8ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη θα καταλαβαίνετε εύκολα τις ευαισθησίες και τις ανάγκες των άλλων.   
Από τις 23 που ο Ήλιος θα βρίσκεται Σκορπιό, θα αυξήσει το ερωτικό πάθος των περισσοτέρων Κριών. Είναι πολύ πιθανόν ορισμένοι από εσάς να αναπτύξουν κάποια σχέση που θα βασίζεται στην ερωτική έλξη και στο πάθος αδιαφορώντας εάν ταιριάζουν οι χαρακτήρες μεταξύ τους. 
Τις τελευταίες τέσσερις μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σε κάποιους από εσάς προστριβές με φιλικά τους πρόσωπα για εντελώς ασήμαντους λόγους. 
Την εποχή αυτή θα εργάζεστε με γρήγορους ρυθμούς αδιαφορώντας εάν μπορούν να σας ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

ΤΑΥΡΟΣ
Συνεχίζοντας τη διέλευσή του ο Ήλιος από τον 6ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και απ’ το ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 22/10ου στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της καθημερινότητας και στη διεκπεραίωση κάθε σας υποχρέωσης. 
Η προοπτική της καριέρας σας συμπορεύεται με την ευστοχία σας στον τομέα συνεργασίες – συμμαχίες στο ξεκίνημα του μήνα. 
Η Έκλειψη του Ήλιου στο Ζυγό στις 2/10ου επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα και την εργασία Ταύρων που είναι γεννημένοι 29/4-2/5.
Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι θα είναι έντονη και θα εκδηλωθεί στον υλικό καθώς και στο συναισθηματικό τομέα κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου του φετινού Οκτώβρη. Η έννοια του ¨΄εχω¨ θα ενδυναμωθεί στο πέρασμα των ημερών ως αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να αυξήσετε την προσωπική σας περιουσία. Το ενδιαφέρον σας για τα υλικά αγαθά θα σας φέρει σε επαφή με πρακτικά άτομα και πιθανότατα να συνάψετε δημιουργικές και παραγωγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. 
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 7ο ηλιακό σας οίκο από τις 23 και για διάστημα ενός μήνα θα σας κάνει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.
Από τις 23/10ου που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ το Σκορπιό θα ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις. Ο σύντροφος θα αποκτήσει σπουδαιότητα στη ζωή σας. 
Μην διστάσετε να κάνετε αναθεωρήσεις στη ζωή σας κατά η διάρκεια του 2ου δεκαπενθημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία ευχάριστη περίοδο για τους περισσότερους από εσάς, που θα σας δοθούν οι δυνατότητες να δημιουργήσετε, να αγαπηθείτε και γενικά να ζήσετε αξέχαστες στιγμές με ερωτικά πρόσωπα.
Τον Οκτώβριο θα έχετε την ανάγκη να εκτονωθείτε και να ξεφύγετε από δυσχέρειες και προβληματισμούς της καθημερινότητας. 
Εάν η δουλειά δεν έχει προλάβει να σας γίνει ρουτίνα και μπορείτε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά!
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Σκορπιό έως τις 17/10ου θα βελτιώσει τις εργασιακές σας συνθήκες. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε κάποιο άτομο που εργάζεται μαζί τους.
Είναι σχεδόν βέβαιο από αστρολογικής απόψεως πως αυτός ο μήνας θα είναι ευχάριστος για εσάς καθώς θα αφυπνισθεί αυτό που ονομάζουμε συναίσθημα. 
Το δεύτερο δεκαήμερο σας απομακρύνει από την οικογένεια λόγω των πολλών υποχρεώσεων και φυσικά και απ’ τον αισθηματικό σας σύντροφο. Θα ήταν καλό να αναζητήσετε ισορροπίες ανάμεσα στην Δημόσια και την ιδιωτική σας ζωή.
Από τις 23/10ου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Τις τελευταίες οχτώ ημέρες του μήνα θα μπορέσετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επαναφέρετε και πάλι μέρος της χαμένης σας πελατείας. 
Δεν φαίνεται να διαθέτετε πολύ χρόνο μέσα το σπίτι σας μετά 19/10 με 27 και ίσως αναζητήσετε ένα (δεύτερο) σπίτι όπου θα νοιώθετε περισσότερο άνετα. Θα είστε πολύ νευρικοί, ανήσυχοι και θα έχετε την επιθυμία να μη συμβιβάζεστε ή να αντιδράτε κάπως αρνητικά, παρουσία άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φθάσαμε στον Οκτώβριο και το κλίμα σας προδιαθέτει για οικογενειακές συγκεντρώσεις και προσκλήσεις φίλων στο σπίτι σας θέλοντας να δείξετε για άλλη μία φορά το πόσο φιλόξενοι και διαχυτικοί είστε.
Η οικογένεια σημαίνει περισσότερες ευθύνες αυτή την εποχή αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Οι συγγενείς και οι γείτονες διατηρούν ένα σκηνικό με έντονη ενεργητικότητα το πρώτο δεκαήμερο.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου κυρίως δεκαημέρου φερθείτε λογικά στις περιστάσεις που θα διαδραματιστούν και δείξτε την υπομονή σας σε οποιαδήποτε πρόκληση. Μόνο εάν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή ο μήνας αυτός θα εργαστεί για εσάς.
Στις 2 του μήνα η Ηλιακή Έκλειψη απ’ το Ζυγό φαίνεται να προσβάλει την ηρεμία των γεννημένων μεταξύ 1 με 3 Ιουλίου.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα απαιτηθεί από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στις σχέσεις και στη δουλειά.  Στην καριέρα θα πρέπει να περιμένετε ουσιαστικά επανασχεδιασμό των στόχων σας.  Αυτή είναι η στιγμή που ξεδιαλέγετε τα βασικά ζητήματα, καθώς δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύτιμό χρόνο σε μια δουλειά που δεν σας ενδιαφέρει.  Πρέπει να κάνετε βουτιά στα σκοτεινά, χωρίς εγγυήσεις.  Όταν βουτήξετε, δεν θα κομματιαστείτε, αλλά οι παλιές δομές πρέπει να κατεδαφιστούν και να καθαρίσει το μέρος για να μπουν τα νέα θεμέλια για μια νέα αρχή. 
Από τις 23 ο Ήλιος θα είναι στο Σκορπιό και έντονα συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε αρέσκειες και απαρέσκειες προσώπων του περιβάλλοντος.
Θα βρεθείτε σε μία εποχή που θα θελήσετε να ζήσετε με ένταση τα συναισθήματά σας. 
Αν έχετε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι πολύ έντονη καθώς οι μέρες μετά τις 20 είναι πολύ ρομαντικές και ερωτικές.  Είναι καλή εποχή για ταξίδια μαζί με τον σύντροφο.  Το πιο σημαντικό είναι η αφύπνιση των συναισθημάτων σας και η διέγερση της ερωτικής σας συνείδησης.  

ΛΕΩΝ
Όσοι έχετε υποφέρει από κτυπήματα τρίτων αλλά και δικών σας ανθρώπων – από εκείνα που χαρακτηρίζουμε «κάτω από τη ζώνη» – αισθάνεστε μια πικρία. Ακόμα και οργή. Πάνω απ’ όλα όμως θαυμάζετε την αντοχή σας με την συνδρομή του μεγάλου σας όπλου: της ακατάβλητης αυτοπεποίθησης που σας διακρίνει ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές. 
Είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτή την εποχή αρκετοί του ζωδίου σας θα βρίσκονται στο σημείο Ζενίθ των δραστηριοτήτων τους αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.
Χρησιμοποιήστε τη λογική σας, αφήνοντας για λίγο το συναίσθημα εάν θέλετε να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα και να συνεχίσετε την πορεία σας. 
Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο που διεκδικούσε την ανεξαρτησία του επανέρχεται τις πρώτες τέσσερις μέρες του σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. 
Η εσωτερική σας ανάγκη για αισθηματική σταθερότητα φαίνεται να σας οδηγεί σε μία πιο λεπτομερή εξέταση των καταστάσεων που έχουν παρουσιαστεί στη σχέση σας με το σύντροφο.
Συναντήσεις κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας ή ακόμη και σκέψεις σε θέματα αισθηματικά που δεν θα θελήσετε να αποκαλυφθούν φαίνεται να προκύπτουν μεταξύ 12 με 18/10ου.
Η Έκλειψη του Ήλιου στις 2/10 απ’ την 11η μοίρα του Ζυγού και τον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου επιδρά στους γεννημένους Λέοντες μεταξύ 2 με 4/8ου και τους φορτίζει διαταράσσοντας τις σχέσεις με αδέλφια και γείτονες. 
Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα διελαύνει το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Απ’ αυτή τη ζωδιακή θέση φαίνεται πως θα εξομαλύνει τον έγγαμο βίο σας.
Ισως το διάστημα μεταξύ 18 με 26 Οκτώβρη να καταλαμβάνεστε συχνά από αμφιβολίες και, περισσότερο από μια φορά, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια αποστολή στην οποία ίσως να μην μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Η αιτία όμως αυτής της αναποφασιστικότητας μπορεί να προέρχεται από το γεγονός ότι δίνετε μεγάλη σημασία στις υποδείξεις των ατόμων που βρίσκονται γύρω σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και έχετε τη διάθεση να ζήσετε με το σύντροφό σας τις ευχάριστες πλευρές της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια απροσδόκητα έξοδα φαίνεται να προκύπτουν στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Θα τα αντιμετωπίσετε με σχετική άνεση καθώς οι συνεργασίες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν κέρδη.
Με τίποτε μην πιστέψετε πως κάποια πρόσωπα είναι στην αποκλειστική σας διάθεση ώστε εσείς να προσπαθήσετε να τους περάσετε διάφορα μηνύματα.
Η Ηλιακή Έκλειψη απ’ την 11η μοίρα του Ζυγού στις 2 Οκτώβρη φαίνεται να φέρνει προβλήματα στα έσοδα και αρκετά έξοδα και δαπάνες στους γεννημένους της Ζωδιακής σας Ομάδας μεταξύ 2 με 5 Σεπτέμβρη.
Κατά τη διάρκεια των δώδεκα πρώτων ημερών θα εντυπωσιάσετε τους άλλους με το όμορφο και κομψό ντύσιμό σας και τη γενικότερη επιμέλεια στην εμφάνισή σας.
Αυτός ο μήνας θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιου είδους καρμικές καταστάσεις ή περιορισμούς που προέρχονται από λάθη του παρελθόντος. Εξαιτίας της απροσεξίας σας, ίσως υποστείτε απώλειες και μπορεί να μην έχετε επαγγελματική ή οικονομική άνοδο. 
Μέχρι 17/10 η Αφροδίτη θα διελαύνει το Ζώδιο του Σκορπιού. Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας αφυπνίζει τα συναισθήματά σας. Κάποιοι από εσάς θα συναντήσουν αυτό το διάστημα τον ερωτικό τους σύντροφο, μέσα από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες και κάποιοι άλλοι πιθανόν να σκεφτούν το τέλος κάποιας σχέσης.
Η παρουσία του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού και η διέλευσή του από το τρίτο ηλιακό σας σπίτι από τις 23/10, δείχνει να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε συγγενείς και αδέλφια. 
Εκφράστε τις ιδέες που έχετε για τα επαγγελματικά σας και προσπαθήστε να παρουσιάσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα στην εργασία σας.
Συναντήσεις κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας ή ακόμη και σκέψεις για αισθηματικά ζητήματα που δεν θα θελήσετε να αποκαλυφθούν είναι πιθανόν να προκύψουν τις τελευταίες εφτά μέρες του μήνα.
Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας θα έχετε την ανάγκη να προβάλλετε με κάθε τρόπο τους στόχους σας. 
Οι περισσότεροι από εσάς εκπλήσσουν το περιβάλλον τους με τις δυνατότητες και τη ζωτικότητά σας από τις 5 μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου.
Η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας είναι στο επίκεντρο. Θα μπορείτε εύκολα να ερωτευτείτε ή να προσελκύσετε νέους θαυμαστές μέχρι τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στο Ζώδιό σας. Έμφαση θα δοθεί στα προσωπικά σας ζητήματα και στις επιθυμίες αυτή την περίοδο διαμορφώνοντας ανάλογα τον ελεύθερο χρόνο σας.
Ξεπερνώντας πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας βασάνισαν αρκετό καιρό ήρθε η εποχή για να νιώσετε ασφαλείς στις δικές σας δυνάμεις.
Η Έκλειψη του Ήλιου στις 2 του μήνα, δοκιμάζει τους γεννημένους 1 με 4 Οκτώβρη κάνοντάς τους ανασφαλείς και να μην μπορούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να προβάλλουν όπως θα ήθελαν τον εαυτό τους.
Ίσως τις μέρες του δευτέρου δεκαημέρου να αισθανθείτε κάπως ανικανοποίητοι στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα, καθώς σύντομα θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.
Μετριάστε την παρορμητικότητά σας από τα μέσα του μήνα και μετά και αναπτύξτε θετική στάση απέναντι στο σύντροφό σας καθώς και στις κοινωνικές σας σχέσεις, γενικά. Ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια που οι άλλοι σας προκαλούν ίσως είναι αντανάκλαση της εσωτερικής σας ανησυχίας. 
Ο Ήλιος από τις 23 που θα επισκεφτεί τον Σκορπιό, θα ευνοήσει οικονομικά σχέδια και αναθεωρήσεις που θα επηρεάσουν θετικά το βιοτικό σας επίπεδο. Αποφύγετε να κάνετε παράλογες αγορές για τις οποίες μπορεί να χρεωθείτε μετανιώνοντας αργότερα.
Καθώς φαίνεται δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο του σπιτιού στο τελείωμα του μήνα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναζητάτε τη σοβαρή αντιμετώπιση των άλλων και δεν έχετε άδικο. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως δεν είναι σε θέση να σας κατανοήσουν. 
Η νοοτροπία σας σταδιακά αλλάζει κατά τη διάρκεια των ημερών του φετινού Οκτώβρη. Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ αυτή την καινούργια συνειδητότητα.
Η κίνηση του Ερμή στο Ζυγό μέχρι 13/10ου σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας. Την περίοδο αυτή πρέπει να προετοιμαστείτε να δεχτείτε τα λάθη σας. 
Η επικοινωνία εμποδίζεται στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και ταυτόχρονα αγχώνεστε για το μέλλον παιδιών και δημιουργημάτων. Κάντε υπομονή μια και η περίοδος αυτή είναι δύσκολη και αινιγματική. 
Μέχρι και τις 17 Οκτώβρη η Αφροδίτη θα φιλοξενείται απ’ το Ζώδιο σας κάνοντάς αρεστούς και εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας ερωτικά πρόσωπα. Θα βρείτε τον εαυτό σας κάπως πιο ρομαντικό αυτές τις μέρες ή σε μια αναζήτηση συγκινήσεων με όλες τις μορφές.  Θα έχετε μια έλξη για το αντίθετο φύλο κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα έντονο μέχρι 17 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα συντροφεύει το ζώδιό σας.
Συχνά στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, τα θέματά σας, θα είναι εκτός ελέγχου σας, γιατί οι «άλλοι», θα είναι πηγή δυσφορίας, με πολλές απαιτήσεις, κριτική και σκοτούρες που θα σας δημιουργούν.
Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σας στις 23 του μήνα αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας τη σωματική δύναμη και το ψυχικό σας σθένος. Μία περίοδος αρκετά ευνοϊκή για πολλούς από εσάς διάρκειας ενός μήνα. Η διαίσθηση θα αποδειχθεί κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου πολύτιμος βοηθός για τους περισσότερους του ζωδίου σας.
Συχνά, τα θέματά σας, θα είναι εκτός ελέγχου σας 21 με 27 του μήνα, γιατί οι «άλλοι», θα είναι πηγή δυσφορίας, με πολλές απαιτήσεις, κριτική και σκοτούρες που θα σας δημιουργούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγνωρίστε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη τις αξίες του συντρόφου σας και γενικά όσων συνεργάζονται μαζί σας και προσπαθήστε να δείτε τους άλλους φιλικά.
Τις μέρες αυτές, οι σχέσεις μπορεί να γίνουν δυσχερείς εξαιτίας κάποιας λογομαχίας ή διαφωνιών. Ο χαρακτήρας σας θα είναι άδολος και ευθέως θα εκφράζετε τις απόψεις σας, γεγονός, που εύκολα μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων. 
Ανεπτυγμένος θα είναι και ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές και να μην θεοποιήσετε κανένα άτομο ώστε να μην διαψευστούν οι ελπίδες σας αργότερα.
Η προσωρινή ένταση στις σχέσεις σας θα είναι αναπόφευκτη 8 με 17/10ου. 
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας από 17 του μήνα αυξάνει τη γοητεία σας φέροντας σας επιπλέον θαυμαστές/θαυμάστριες και εύνοια στα αισθηματικά σας.
Στις 23 ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Σκορπιού. Η παραμονή του Ήλιου στο 12ο ηλιακό σας σπίτι για ένα μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίστε κάποιες καταστάσεις. Η ανεκτικότητά σας στις περισσότερες περιπτώσεις θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. 
Από τις 23 που ο Ήλιος θα είναι στον Σκορπιό, θα σας απασχολήσουν προβλήματα απ’ το παρελθόν στη δουλειά σας και  θα έχετε την τάση να αποσυρθείτε αισθανόμενοι κούραση.
Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας όλο τον φετινό Οκτώβρη που ο Άρης θα φιλοξενείται απ’ τον Καρκίνο και το 8ο σπίτι του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου κάνοντας κάποιους από εσάς απρόσεχτους στη διαχείριση κεφαλαίων τους, στην πληρωμή δόσεων δανείων τους ή αν διαχειρίζονται οικονομικά τρίτων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σας ωθήσουν να διδάξετε και να διδαχθείτε. Να οδηγήσετε τα πράγματα στον σωστό δρόμο και να χαρίσετε ευτυχία και ασφάλεια στους ανθρώπους που αγαπάτε.
Αισθηματικές συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες προκύπτουν στους περισσότερους του ζωδίου σας. 
Φλερτάρετε σε κάθε ευκαιρία 1 με 8 Οκτωβρίου και αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες. 
Η Ηλιακή Έκλειψη της 2/10ου στην 11η μοίρα Ζυγού επηρεάζει αρνητικά το επαγγελματικό προφίλ και τη φήμη των γεννημένων Αιγόκερων μεταξύ 30/12 με 2/1 δυσχεραίνοντας την επαγγελματική τους πορεία.
Το δεύτερο δεκαήμερο φέρνει στους περισσότερους από εσάς βαθιές αλλαγές στη ζωή τους και αναθεωρήσεις στις απόψεις τους. Εκτιμήστε οτιδήποτε είναι ευθύ ανεξαρτήτως απ’ τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις ευαισθησίες σας.
Θα είστε τόσο ξεκάθαροι στα θέματα της εργασίας σας`17 με 24 του μήνα ώστε υπάρχει κίνδυνος να "χαθείτε" στις λεπτομέρειες. Η εφαρμοσμένη λειτουργικότητα είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων σας. 
Τον φετινό Οκτώβριο θα επωφεληθείτε από την καριέρα και τις φιλοδοξίες σας καθώς και από ανθρώπους που κατέχουν εξουσιαστική θέση. Θα δείτε πιο καθαρά το μονοπάτι του μέλλοντός σας μετά τις 11.
Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23 και η παραμονή του στον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου για ένα μήνα, πιθανόν να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε κάποιον φίλο σας, ενώ θα θελήσετε να αναπτύξετε τις απόψεις σας γύρω από πολιτικά και κοινωνικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα αυτό θα διατηρείτε μια οπτική συλλογική και μια οικουμενική αντίληψη των πραγμάτων χωρίς να απορροφάστε ποτέ από την Ομάδα. Η επιθυμία σας για συνένωση σας κάνει να επιδιώκετε την ομοιογένεια λειτουργώντας ταυτόχρονα και ανεξάρτητα. 
Είστε πλέον σε θέση να δρομολογείτε τις εξελίξεις αγαπητοί Υδροχόοι κι αυτό σας αρέσει πολύ! Η ιδιαίτερη λειτουργία του μυαλού σας συχνά πυκνά σας φέρνει σε αντίθεση με την πλειονότητα των συνανθρώπων σας. Έχετε το προσόν να μην επηρεάζεστε υπέρμετρα από τα συναισθήματά σας. Επομένως η αντίληψή σας είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Όλα αυτά συνηγορούν ώστε να αυτοπροσδιορίζεστε χωρίς ανασφάλειες.
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο όπου σας δίνονται οι ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας να επεκτείνετε φιλικές και αισθηματικές γνωριμίες.
Μέχρι τις 17/10ου η Αφροδίτη θα φιλοξενείται από το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να συνάψουν ερωτική σχέση με άτομο απ’ τον επαγγελματικό τους χώρο είτε λόγω της έλξης που θα δημιουργηθεί, είτε για να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους κάποιες καταστάσεις.
Τις μέρες αυτές προκύπτουν στη ζωή σας ερωτικές κατακτήσεις και περιπέτειες πιθανόν με δύο πρόσωπα χωρίς και εσείς οι ίδιοι να ξέρετε πιο θέλετε.
Από τις 23 Οκτωβρίου και έπειτα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Ευνοείται να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της επιχειρήσεώς σας. Να προβάλετε ακόμη περισσότερο την εταιρεία σας αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών.
Η φυσική σας ενέργεια, την τελευταία βδομάδα του μήνα, θα είναι πολύ καλή. Μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας θα νοιώσουν την επιρροή της δεσποτικής σας διάθεσης αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν. Αυτός ο μήνς θα φέρει την έναρξη νέων σχεδίων και ίσως τα βάλετε σε εφαρμογή πριν από τα επόμενα γενέθλιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσο η καθημερινότητα μας γίνεται βαθμιαία όλο και πιο γκρίζα τόσο περισσότερο εσείς οι Ιχθείς αισθάνεστε πως ο Κόσμος αυτός δεν είναι αντάξιος των οραμάτων σας. Και έχετε δίκιο αγαπητοί μου… Όμως σε περιόδους κρίσης και αμφιβολίας ξέρετε πως να ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο!
Στον αέρα τινάζεται η ηρεμία σας το φετινό Οκτώβρη. Όλα θα μοιάζουν ρευστά και οι απαιτήσεις των καιρών σας στερούν πολύτιμα διαλείμματα ξεκούρασης. 
Οι πρώτες τέσσερις ημέρες προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για τους περισσότερους από εσάς, καθώς τα αισθήματά σας θα είναι σε πληρότητα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι τις 17 του μήνα θα σας φέρει ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα που θα σχετίζονται με ταξίδια αναψυχής και καινούργιες γνωριμίες. Οι μέρες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου ευνοούν κάθε είδους επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Θαυμασμό στο πρόσωπό σας θα δείτε αυτό το μήνα απ’ τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα ενδιαφερθεί για τους προσωπικούς σας στόχους. 
Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού και από το 9ο σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη μετά τις 23 Οκτωβρίου φτιάχνει σταδιακά τη διάθεσή σας. Θα έχετε ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψουν το τελευταίο τριήμερο του μήνα. 
Τις τελευταίες εφτά μέρες που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό η αισθηματική σας ζωή ολοένα και βελτιώνεται και βλέπετε κάτι να αρχίζει να σταθεροποιείται.
Γίνετε ρεαλιστές στο κλείσιμο του μήνα. Διατηρήστε τη θετική σας στάση  και προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε περισσότερο συγκεκριμένους και θετικούς στόχους.
Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητές σας με περιόδους ανάπαυσης. Κινδυνεύετε με την παρατεταμένη προσπάθεια να φτάσετε σ’ ένα σημείο σωματικής εξάντλησης. 

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990