LGBTQ+ ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 8.10.24

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones LGBTQ+ αστρολογικές προβλέψεις GAY
8 Οκτωβρίου 2024

Κριός: Σήμερα η ενέργειά σου είναι γεμάτη αυθορμητισμό. Αν έχεις κάποιον/α στο μυαλό σου, μην διστάσεις να πάρεις την πρωτοβουλία και να κάνεις το πρώτο βήμα – η τόλμη σου θα εκτιμηθεί.

Ταύρος: Η ανάγκη σου για ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου πιο ανοιχτά. Μην φοβηθείς να ζητήσεις από το ταίρι σου αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφαλής.

Δίδυμοι: Η διάθεσή σου να γνωρίσεις νέα άτομα είναι έντονη σήμερα. Μια κοινωνική έξοδος μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ίσως μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Καρκίνος: Η φροντίδα και η προσοχή που δείχνεις στους αγαπημένους σου επιστρέφει σε σένα με τη μορφή βαθιάς ευγνωμοσύνης. Είσαι η καρδιά της παρέας σήμερα – μην το ξεχνάς.

Λέων: Η αυτοπεποίθησή σου ακτινοβολεί και προσελκύει θετικά βλέμματα. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσεις τη σύνδεσή σου με το ταίρι σου ή για να εντυπωσιάσεις κάποιο νέο ενδιαφέρον.

Παρθένος: Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο για να βοηθήσεις κάποιον/α που έχει ανάγκη. Αυτή η αίσθηση του να δίνεις σου φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση και σε φέρνει πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς.

Ζυγός: Η ανάγκη σου για ισορροπία σήμερα σε ωθεί να δημιουργήσεις αρμονία στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στην κατανόηση και τη συνεργασία με τον/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός: Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι έντονα και βαθιά. Μην φοβηθείς να τα εκφράσεις, ακόμα και αν αυτό σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος/η – η ειλικρίνεια θα φέρει καλύτερη κατανόηση.

Τοξότης: Σήμερα η περιέργειά σου σε οδηγεί σε νέες περιπέτειες. Αν είσαι σε σχέση, πάρε τον/τη σύντροφό σου μαζί σε κάτι νέο και αυθόρμητο – θα σας φέρει πιο κοντά.

Αιγόκερως: Η υπευθυνότητα και η αφοσίωσή σου στη σχέση σου θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Είναι μια καλή στιγμή να μιλήσεις για τους μελλοντικούς σου στόχους με τον/τη σύντροφό σου.

Υδροχόος: Η ανάγκη σου για καινοτομία και ανανέωση σήμερα σε κάνει να αναζητάς κάτι καινούργιο στη σχέση σου. Ένα νέο ενδιαφέρον ή ένα χόμπι μαζί με το ταίρι σου θα φέρει φρεσκάδα.

Ιχθύες: Σήμερα είσαι σε φάση έντονης ευαισθησίας. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να εκφράσεις την αγάπη και τη στοργή σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο – θα εκτιμηθεί βαθιά από το ταίρι σου.

Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones
Μαρία Μιχαήλου-Provlepseis.gr 14990 Planet Phones LGBTQ+ αστρολογικές προβλέψεις GAY
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990