Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Στις αρχές της βδομάδας αρκετοί από εσάς θα αυξήσουν τον κύκλο γνωριμιών τους. Διασκεδάστε με τους φίλους σας, ανταλλάξετε τις απόψεις σας μαζί τους και βρείτε υποστηριχτές στους προσωπικούς σας στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι προσδοκίες σας για κοινωνική και επαγγελματική άνοδο, φαίνεται πως τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Το διάστημα αυτό, θα είστε συνεργάσιμοι και παραγωγικοί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ικανότητά σας να παραδίνεστε σε βαθιά συναισθήματα είναι το κλειδί για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα σε σχέση με τα αισθηματικά σας και απομακρύνετε απ’ τη ζωή σας τα ακατάλληλα πρόσωπα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν στα τέλη της βδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν μέρος των χρημάτων τους σε αγορές καταναλωτικών αγαθών θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές εμφανίζονται στη ζωή σας κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις. Η παρουσία σας έλκει τον περίγυρο και εσείς αποσπάτε με τη στάση και τη συμπεριφορά σας κολακευτικά σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή, θα μπορέσετε να καταπιαστείτε με κάθε είδους δραστηριότητα. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας απασχόλησαν στο παρελθόν και τέλος θα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις με τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διαμέσου της παρέας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου θα γνωρίσετε άτομα που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα στη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλοί από εσάς, θα ενισχυθούν οικονομικά απ΄ τους γονείς τους αυτό το διάστημα και έτσι θα μπορέσουν με άνεση να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αισιοδοξία και η πίστη στις δυνατότητές σας, ενδέχεται να σας κάνουν υποκειμενικούς στις περισσότερες περιπτώσεις. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, ενώ αναμένονται προστριβές με τους συναδέλφους σας. Το καλύτερο θα είναι να βρίσκεστε σε μία προσωρινή άδεια αν βέβαια είναι δυνατό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές θέσεις και όψεις για να παγιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Μια απρόσμενη γνωριμία θα δονήσει τα συναισθήματα των αδέσμευτων Διδύμων του πρώτου δεκαημέρου στο δεύτερο μισό της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυξημένα προβλέπονται αυτές τις μέρες τα έξοδά σας για διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα. Φανείτε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας τις τελευταίες δύο ημέρες της βδομάδας, καθώς θα είναι εύκολο να γίνει λάθος σε βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι μέρες αυτές αγαπητοί μου Καρκίνοι στρέφουν το ενδιαφέρον σας στη μεταφυσική και σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε απόμακρο. Οι ερευνητικές σας ικανότητες σας βοηθούν να εισχωρήσετε στο βάθος των υποθέσεων. Ξεκουραστείτε και αναθεωρήστε τη στάση σας στα σημεία που η ίδια σας η συμπεριφορά σας κουράζει ψυχικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή, αρκετοί από εσάς θα ερευνήσουν τις ανάγκες της αγοράς για να είναι έτοιμοι τον ερχόμενο μήνα να αντιμετωπίσουν τον συναγωνισμό άλλων επαγγελματιών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, σας κάνουν να εκλογικεύσετε συναισθήματα και επιθυμίες. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα κερδίσετε περισσότερα μέσω συνεργασιών. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που αποκομίσατε γύρω από περιουσιακά και οικονομικά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για την επένδυση των κεφαλαίων σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτές στρέφετε εσείς το ενδιαφέρον σας στο περιβάλλον σας και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Κρατείστε μία ανεξάρτητη στάση απέναντι στα περιστάσεις που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με το εξωτερικό και μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες. 
Τις μέρες αυτές εμφανίζεστε συνεργάσιμοι και αφήνετε τους συνεταίρους σας να πάρουν αποφάσεις παίζοντας εσείς ένα υποβοηθητικό ρόλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο όπου σας δίνονται οι ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας να επεκτείνετε φιλικές και αισθηματικές γνωριμίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η προθυμία να συνεργαστείτε σε μια κοινή δουλειά θα ανεβάσει πολύ ψηλά το εισόδημά σας. Σε αυτό το διάστημα φροντίστε να διαπραγματευτείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε οικονομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία περίοδο εντάσεων, παρεξηγήσεων και αναδιαρθρώσεων στη ζωή σας που απ’ τα γεγονότα της θέλει να σας επισημάνει τα λάθη που κάνατε.
Η σημασία στην λεπτομέρεια θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε επιμέρους θέματα και ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτών των ημερών θα στρέψει έστω και προσωρινά το ενδιαφέρον σας στις καθημερινές υποχρεώσεις και την εργασία, θέλοντας να εξυπηρετήσετε και πάλι κάποιους προσφέροντας τις υπηρεσίες σας. Ίσως να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον υποθέσεις, συναδέλφων που θα βρίσκονται σε άδεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφυπνισμένα θα είναι τα συναισθήματά σας αυτό το διάστημα. Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς ο κύκλος εργασιών αυξάνει αυτό το διάστημα, είναι φυσικό και επόμενο να εισπράξετε και εσείς περισσότερα χρήματα. Πολλοί από εσάς, θα ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό για αγορές ηλεκτρονικών συσκευών.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας, χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει η ζωή και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν.  
Θα έχετε την επιθυμία να συναντήσετε τους φίλους σας και μαζί τους, περνώντας ευχάριστα, θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα, το άγχος και τις εντάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παραγωγικότητά σας θα είναι μειωμένη αυτή τη βδομάδα. Με τίποτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Ίσως να είναι η καλύτερη περίοδος για να αφήσετε να έχουν οι συνεργάτες σας τον πρώτο λόγο και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.
Το τελευταίο διήμερο θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και πρόσχαρους, κάτι που θα αποδειχθεί θετικό στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα της βδομάδας, θα υπερβούν κατά πολύ τα έσοδά σας. Μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές καταναλωτικών αγαθών. Σύντομα θα μετανιώσετε για τους χειρισμούς των χρημάτων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διάφορες αναμνήσεις περνούν στη σκέψη σας αυτές τις μέρες επηρεάζοντας ολοκληρωτικά τον τρόπο έκφρασής σας. Η ισχυρογνωμοσύνη, είναι βέβαιο πως θα σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή ακόμη και αναβολές στην εργασία σας. Αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν θα πρέπει να δώσετε σημασία. Θεωρείτε εντελώς φυσιολογικό για την κατάσταση που υπάρχει γενικότερα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε άφοβα την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας στέκονται συνεχώς δίπλα σας και μην σας πιάνουν αδικαιολόγητες φοβίες και υποψίες. Στα μέσα αυτής της βδομάδας εμφανίζεστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση και προσπαθείτε να καταλάβετε τις διαθέσεις του αγαπημένου σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν στα τέλη της βδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν μέρος των χρημάτων τους σε αγορές καταναλωτικών αγαθών θέλοντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περισσότερες μέρες αυτής της βδομάδας φέρνουν σε εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καινούργιες, υγιείς γνωριμίες, καλές σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και μία αισιόδοξη στάση. Τις μέρες αυτές από μόνοι σας συνειδητοποιείτε πως τα περισσότερα προβλήματα ξεπερνιούνται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε την ικανότητα να λύσετε τα επαγγελματικά προβλήματα που θα προκύψουν μόνοι σας. Τώρα, θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές, γνωρίζοντας πως η επιτυχία απαιτεί μεγαλύτερες προσπάθειες εκ μέρους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εάν είσθε αδέσμευτοι δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό. Η αισθηματική ευφορία των ημερών θα οδηγήσει τους περισσότερους Τοξότες σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η βδομάδα αυτή αποτελείται από μέρες εξόδων και απρόσμενων δαπανών που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν άγχος στους περισσότερους του ζωδίου σας και οικονομικές αντιδικίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σας αναμένετε υποτονική και θέλοντας να την ενισχύσετε ίσως οδηγηθείτε σε ακατάλληλες παρέες και αγορές. Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στην παρέα σας και φροντίστε να ξεφύγετε έστω και λίγο απ’ το καθημερινό σας άγχος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μην μπορούν να συνεργαστούν με τους άλλους στο χώρο της δουλειάς τους και να συγκρούονται για ασήμαντα θέματα. Το διάστημα αυτό θα ευνοηθούν οι συναλλαγές σας και οι εμπορικές σας δραστηριότητες. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ταξίδια αναψυχής στα τέλη της βδομάδας θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί και αυτό είναι απαραίτητο σε όσους από εσάς είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια ή η σχέση τους περνάει κάποια κρίση αυτή την περίοδο. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου σας στα μέσα της βδομάδας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απαιτούνται φίλοι μου προσπάθειες για την σταθεροποίηση των εισοδημάτων σας και σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες με μία σχετική εγκράτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτών των ημερών, αυξάνοντας το δυναμισμό και το ενδιαφέρον σας για τη ζωή, και στρέφοντάς σας σε κάθε είδους περιπέτεια και κατακτήσεις, ίσως για να επιβεβαιωθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί απέναντι σε προϊσταμένους και εργοδότες και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. όλα αυτά δεν σημαίνουν πως δεν θα υπάρξει ανοδική πορεία, το αντίθετο μάλιστα και ιδιαίτερα μετά τα μέσα της περιόδου αυτής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ερωτικά η ζωή γίνεται τις μέρες αυτές συναρπαστική. Η εβδομάδα θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας. Τις μέρες αυτές μετακινηθείτε γνωρίστε νέους ανθρώπους ανταλλάξετε τις απόψεις σας και εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που σας δίνονται για τα οικονομικά σας και την τοποθέτηση των κεφαλαίων σας .

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναζητήσεων και εσωτερισμού εμφανίζοντας στο περιβάλλον αρέσκειες και απαρέσκειες. Η σωματική κατάπτωση που θα αισθανθείτε αυτή τη βδομάδα, είναι προσωρινή. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στα προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή, φέρνει στο προσκήνιο ένταση στις επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κρυμμένα συναισθήματα απ’ το παρελθόν και εμπειρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, δημιουργώντας σας εκδικητικές τάσεις σε άτομα που δεν σας φταίνε τίποτε, αλλά κάτι σας θυμίζουν απ’ την συμπεριφορά τους.
Η σεξουαλικότητά σας, θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα αυτή την εποχή, αυξάνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό σας.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα σας δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες να διακριθείτε και να αυξήσετε τα κέρδη σας, αλλά είναι πιθανό να έρθετε σε προστριβή με σύντροφο και συνεργάτες για ασήμαντα θέματα.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990