Αισθηματικά Ταρώ 19/10-20/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 19/10-20/10/2024

Για Σαββατοκύριακο 19/10-20/10/2024 


Για Σάββατο 19/10/2024

ΚΡΙΟΣ
Είστε παρορμητικοί και παθιασμένοι ο ένας για τον άλλον, οδηγώντας τη σχέση σας …στα σύννεφα. Μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η μέρα εγκυμονεί καβγάδες. Έχετε κουραστεί απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και μεταφέρετε τα προβλήματα σας ο ένας στον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο έρωτας που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, φαίνεται σήμερα τόσο απ’ τη διάθεσή σας, όσο και από την λαμπερή έκφραση σας.

ΛΕΩΝ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Μην πάρετε αποφάσεις.  

ΖΥΓΟΣ 
Για άλλη μία φορά ερωτεύεστε! Μην πετάτε στα σύννεφα, ερωτευμένοι για άλλη μία φορά με λάθος άτομα που σύντομα θα σας απογοητεύσουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κάποιο πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και καιρό φαίνεται πως ετοιμάζετε να μπει στη ζωή σας καθώς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να προσελκύσουν νέους ανθρώπους και άλλοι να αναπτύξουν δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας. Τα ερωτικά πάθη ‘φουντώνουν‘ αλλά, θα υποστείτε εμπλοκή στην έκφρασή τους.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναγκάζεστε να κάνετε υποχωρήσεις προς το σύντροφο και τις απαιτήσεις του. Αποφύγετε να ανακατευθείτε με τα οικονομικά του.

ΙΧΘΕΙΣ
Την σημερινή ημέρα, θα μπορέσετε να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας.


Για Κυριακή 20/10/2024

ΚΡΙΟΣ
Θα κυριαρχηθείτε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τις προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Η μέρα, αναδεικνύει με τον τρόπο του την ομορφιά σας και σας βοηθά να γοητεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μην ορμάτε ανεξέλεγκτα σε νέες περιπέτειες. Άλλωστε η διάθεσή σας μπορεί να ικανοποιηθεί και μέσα από την υπάρχουσα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο σύντροφο, θα σας βοηθήσει σε αρκετές αναλαμβάνοντας τις ο ίδιος.

ΛΕΩΝ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αν είστε ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Κάποιοι από εσάς θα παρασυρθούν σε εφήμερες απολαύσεις.  

ΖΥΓΟΣ 
Οι σημερινές συνθήκες επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις για τα αισθηματικά σας. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Το ταίρι σας σήμερα, θα εκδηλώσει τα συναισθήματα που τρέφει για εσάς και τις επιθυμίες του. Ο Έρωτας για άλλη μια φορά σας χτυπά την πόρτα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυξάνονται οι πιθανότητες για τους αδέσμευτους Τοξότες να συναντήσουν τον «μεγάλο έρωτα»! Οι δεσμευμένοι κάνουν προσπάθειες για το δεσμό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεστε πως ο έρωτας σας απελευθερώνει απ’ τις δεσμεύσεις του κοινωνικού κατεστημένου. Εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφο.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις τραβούν το ενδιαφέρον σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990