Αισθηματικά Ταρώ 18/10/2024

Αισθηματικά Ταρώ 18/10/2024

Για Παρασκευή 18/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, κρίνοντας τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Η στάση αυτή σύντομα θα φέρει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ήδη ένα κρυφό έρωτα, σήμερα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περάστε ευχάριστα με το σύντροφο και μην σας απασχολεί το αύριο και οι δουλειές. Χαλαρώσετε, εκφραστείτε και ανταποδώστε την αγάπη σας!

ΛΕΩΝ
Αν είστε αδέσμευτοι, υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα δεσμό, με πολύ καλές προοπτικές. Για τους δεσμευμένους, τα πράγματα θα είναι ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σας διάθεση συνοδεύεται από και ακραία συναισθήματα που εντυπωσιάζουν όχι μόνο το σύντροφο αλλά και εσάς τους ίδιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να κάνει τους περισσότερους από εσάς επιρρεπής σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναζητάτε να ζήσετε έντονες στιγμές! Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξουν να μην αναπτύξουν μόνο και μόνο γι’ αυτό το σκοπό σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενδέχεται να πιστέψετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ή θα στραφείτε κάπου αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθήματά σας πιθανόν να συγκρουσθούν κάποιες στιγμές με τις διαθέσεις του συντρόφου σας. Ο έρωτας αποκτά για σας ανταγωνιστική σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ανασφάλειές σας τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, εισβάλλουν κάνοντάς σας απόμακρους προς τον άνθρωπό σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990