Αισθηματικά Ταρώ 17/10/2024

Από τη Μαρία Μιχαήλου Τηλ. 14990
Για Πέμπτη 17/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  αυτή μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφο που δεν κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, βρίσκεστε στην αρχή της διαδικασίας για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φίλοι σας θα έχουν την διάθεση να σας συμβουλέψουν για τα αισθηματικά σας, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την άποψή σας.

ΛΕΩΝ
Μία πραγματική συναισθηματική καμπύλη, προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Η αστάθεια του παρόντος μην σας παρασύρει σε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας με παράλογες απαιτήσεις. Εάν συνεχίσετε σύντομα θα μείνετε μόνοι. Συμπεριφερθείτε όπως πρέπει.

ΖΥΓΟΣ
Οι επιθυμίες και ο ρομαντισμός θα σας μεταβάλλουν, με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην επηρεάζεστε απ’ τα προσωπικά των άλλων. Η σχέση σας κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες φέρνουν ευχάριστες προοπτικές. Μεταδώστε την αισιοδοξία σας και στο σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας και θα απειλήσει τη συζυγική ζωή. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και δείτε τα λάθη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα προκαλείτε το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια. Εάν αναζητάτε σύντροφο ή εραστή φανείτε προσεχτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.

ΙΧΘΕΙΣ
Διώξτε τις άσχημες ιδέες και μην επηρεάζεστε από όσα ακούτε για διάφορα ζευγάρια. Εμπιστευθείτε τον άνθρωπό σας και εκδηλώστε του την αγάπη σας.
Αισθηματικά Ταρώ 17/10/2024

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990